אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אג'יו: כרטיסיית הזהב של פרופ' פולק

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

16.
הסוד והחסכון הגדול
נמצא בין השורות. על מה הוא הוציא המון ונכנס למצוקה? על אישתו ואחיה! מסקנה בשורה אחת: אין אישה קבועה ולכן אין ילדים או גרושים. אלו ההוצאות שהורסות גברים וכאן נמצא השינוי התודעתי. גם הסולידית חיה כך אבל היא אישה וכמו כל אישה רק מרוויחה מקשרים עם גברים. זהו הסוד הכמוס. לאמיצים בניכם חפשו MGTOW קצת קיצוני אבל ביסודו נכון ומשנה חיים.
רועי | 15.02.16
12.
תגובה ל 5
זה כתוב בשאלות ותשובות באתר שלהם- היכן נישמרות הסיסמאות לאתרים הפיננסים שלי? לאחר כל יבוא ידני Geltbox תשאל אותך האם לשמור את נתוני ההתחברות וצעדי הגלישה שלך, זאת כדי לבצע הורדה אוטומטית יומיומית ולחסוך לך זמן. בהסכמתך הססמאות תשמרנה בצורה מוצפנת ומאובטחת במחשבך האישי בלבד.
חן | 11.02.16
11.
בקיצור עוד פירסומת לספר שלא מחדש כלום .....
איבדתי מהר מאוד עניין בנושא הכתבה שקראתי את המשפט: ..."עד גיל 40 התנהל הרולד פולק, פרופסור למינהל ציבורי באוניברסיטת שיקגו, כמו רוב האנשים, בלי להקדיש יותר מדי תשומת לב להתנהלות הכלכלית שלו. היה לו חוב אשראי, הוא לא ניהל תקציב משפחתי ולא ממש חשב על חיסכון פנסיוני"...... פרופסור באוניברסיטה שלא חשב על חיסכון לפנסייה???? איפה?? באיזו פלנטה?? כל אוניברסיטה עושה חיסכון לפנסייה לעובדים שלה ! כל ערוצי התקשורת מדברים כל היום על לעשות חסכונות לפנסייה, אבל פרופסור באויברסיטה לא חשב על זה.... רוב האמריקאים חיים מהיד אל הפה From paycheck to pay cheque אין להם שום אפשרות לחסוך כי כל ההכנסות הולכות על מחייה. אלו שיש להם ג'ובים טובים יכולים לחסוך, או אם יש להם מעסיק גדול (ואוניברסיטה היא מעסיק גדול מאוד) שחוסך בשבילם. לכן כל העיצות האלו לא רלוונטיות בשבילם. מהספר הוא בטוח יעשה כסף. זו דרך בטוחה לעשיית כסף יותר מכל נסיון לחסוך.
אין חדש תחת השמש | 11.02.16
7.
תגובה ל-4
אם חסכת 700 אלף שקל ולא הצלחת בעקבות כך לשפר את מצבך הכלכלי אז אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר, ובמקום להסתכל במראה ולבדוק איפה טעית אל תטיף לאחרים לבזבז ולא לחסוך. כי אני חיי בדיוק על פי עקרונות שבכתבה וזה עובד ועוד איך. לי ולאשתי יש דירה, אין אוברדראפט ומעולם לא היה, ואנחנו חוסכים למעלה מ-30% מההכנסות. ואיך הכל התחיל? מחיסכון התחלתי שהיה נמוך ממה שחסכת....
תמיר | 11.02.16
4.
שטויות. אני מיישם את כל מה שאמר ולא הגעתי לכלום בגלל ש:
בשבע שנים האחרונות אני חוסף הרבה יותר מ 20% - חסכתי כ 700 אלף שקל, אבל.. לא עשיתי רווחי הון כי המניות לא עלו הרבה לאור הירידות האחרונות, ובעיקר, דירה ממוצעת בשיראל התייקרה ב 700 אלף שקל באותה תקופה, כך שהמרחק ביני לבין מחיר דירה נשאר זהה.. עזבו אותכם לחסוך. תחיו את היום. כסף שנהנתם ממנו, אף אחד לא יכול לקחת לכם. כסף בבנק, סופו להתבזבז ע"י האישה והילדים (לשטויות, לא צריכה בסיסי) או שבסוף סתם יעבור ליורשים שלכם שלא יעריכו את העבודה הקשה ביצירתו ויבזבזו אותו (שוב על שטויות...)
אלי | 11.02.16
3.
התנהלות פיננסית נכונה
מסכימה שהחלק החשוב הוא מעקב אחר ההוצאות וההכנסות (לזהות דפוס הוצאות). אני משתמשת בתוכנה בשם Geltbox (תומכת בעברית) שעושה בשבילי את כל העבודה (מורידה אוטומטית את כל המידע מכל המוסדות הפיננסים שלי ומציגה לי תמונה עדכנית וברורה) , מדובר בהבדל של שנות אור מהחישובים באקסל שהייתי עושה פעם.
חן | 11.02.16
2.
הרבה רכישות נעשות מתוך לחץ חברתי ולא מצורך...
מכונית יוקרתית בת 5 תרשים יותר מ''סתם מכונית''חדשה... דירה בישראל הינה סוג של אמצעי חיסכון - עדיף לשלם משכנתא ולא שכר דירה - בסופו של דבר הדירה תשאר ומהדירה השכורה לא תשאר דירה ולא כסף... חסכנות מופרזת הופכת בסופו של דבר לאובססיה ולדרך חיים ומי שמרויח אלו רק היורשים...
קצה הקרחון | 11.02.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת