7. חוץ מהאגן דאז אין פה באמת גלידה טובה גם לא בן אנד ג׳ריז, שמיוצרת פה בארץ בבאר טוביה, ו״מצטיינת״ בטקסטורה של קרח ומים... אמנם עדיפה בהרבה על ה״גלידות״ נטולות השמנת של שטראוס ונסטלה, אבל עדיין רמה נמוכה. רק האגן דאז (במיוחד הטעם הקסום Pralines & Cream) מגיעה לרמה של גלידריות איכות באיטליה וצרפת, ורק בה תמצאו שמנת איכותית באמת, ובלי מרקם של קרח. עומר | 26.03.16 (ל"ת)
6. נו, בחייכם!! ממתי גלידה זה משהו, שקונים בסופר??? ה"גלידה" בסופר היא גלידה, כמו שה"חומוס" בסופר, הוא חומוס... או כמו ש"""קפה""" נמס, הוא קפה. גלידה אמיתית, אין משיגים בסופר. גלידה אמיתית, משיגים, אך ורק, בגלידריה איטלקית מקצועית ואמיתית ומי שמכיר אותי יודע, בדיוק, לאיזו גלידריה רחובותית ספציפית, אני מתכוון. דניאל קלטי | 26.03.16 (ל"ת)
5. אל תמכרו לי זבל. שמנת וחומרים ביתיים בלבד תרצו להתחרות? תתחרו באיכות של בן וג'ריס ואני לא מפרסם מכין לבד | 16.02.16 (ל"ת)
4. ל3 - אם אתה נהנה לשלם על אוויר אז שיהיה לך לבריאות אני מוכן למכור לך אוויר לפי ליטר דודו | 16.02.16 (ל"ת)
3. ל-2 למי איכפת ממשקל? אתה משלם מחיר על אריזה. מנת גלידה אתה ממלא לפי נפח בצלוחית או גביע. אתה רוצה שהאריזה תספק כמה שיותר מנות למשפחה שלך ולכן מה שחשוב זה הנפח. אתה מוזמן להעדיף גלידת איכות בגלל הטעם אבל הגלידה "הנחותה והאורירית" באריזה הגדולה בהחלט משתלמת ביחס למחיר. א | 16.02.16 (ל"ת)
2. ל1 מה שמוכרים "נסטלה אסם + שטראוס" זה בכלל לא גלידה, אין שם שמנת אלא שומן צמחי עם הרבה הרבה אוויר. ואם משווים משקל ולא נפח לגלידה אמיתית כמו בן אנד גריס אז פתאום מגלאים שבן אנד גריס לא כאלה יקרים. | 16.02.16 (ל"ת)
1. נסטלה אסם + שטראוס = דואופול ששודד את הצרכן מחיר גלידה בחו"ל הוא חצי מכאן נסטלה זה אסון !! | 16.02.16 (ל"ת)
משובחה וזולה: המותג הפרטי מחמם את התחרות בענף הגלידות
7 תגובות לכתיבת תגובה