30. זו לא שאלה של תדמית .. וקמפיינים לא יעזרו. שפרו את המוצרים בלי קשר ליצרן כזה או אחר - מעבר לסוגיות של רכיבים ובריאות - המוצרים פשוט לא טעימים. יש מוצרים שכמות הטעמים הלא ברורים בהם פשוט אדירה. כל מיני טעמים חצי מתוקים, מאד מלוחים שממש מוצאים את החשק לאכול דבר שאמור להיות פשוט וטעים. וזה יכול להיות טעים כי בחו"ל לפסטרמות אין טעם כזה ...אני לא מנסה להשוות למעדניות בניו יורק. ... אבל בכל סופר באירופה אפשר למצוא פסטרמות מדהימות מבחינת הטעם ובמחיר מגוחח לעומת מה שאנחנו נאלצים שלכם כאן. נחמד לפלפל, נחמד דבש ... אבל הבסיס צריך להיות בטעם טבעי וטעים. רוב האנשים צורכים במודע הרבה דברים לא בריאים ומנסים לשמור על פרופורציות אבל ברגע שהלא בריא הוא גם לא טעים.. נגמר הסיפור. נ | 21.03.16 (ל"ת)
27. ולאכול צמחים זה יותר "הומאני" מלאכול דגים? לצמח יש מנגנוני הגנה דומים לשלנו, והוא חש בכאב בדיוק כמונו, הוא רוצה להתרבות בדיוק כמונו. בואו נעבור לצריכת כימיקלים ועפר במקום לפגוע בחיות... למה? | 16.03.16 (ל"ת)
26. יש משהו יותר טבעי מארס של נחש שמוחדר לגופך באמצעות שיני הנחש ? הכי טבעי שיש... גם ארס של נחש הוא טבעי | 16.03.16 (ל"ת)
24. עשרות שנים הרעלתם את הציבור וגרפתם ממון רב לכיסכם. לא עוד! לא קונים בשר מעובד לעולם | 16.03.16 (ל"ת)
23. כיוון חיובי ביותר לכל הצדקנים במפעלים האלו עובדים אנשים שמפרנסים משפחות יש דרישה נכונה של השוק לכבד אותנו כלקוחות ולשווק לנו מוצרים טובים ובריאים . רק חיבור נכון בין שני הגורמים הנ"ל יביא לנו מצד אחד מוצרים טובים וטעמים ונותני מענה לצרכים שלנו . ולחברות יתן פרנסה חיים | 16.03.16 (ל"ת)
19. עכשיו אני רגוע - איכססססססססססססס לעולם לא הכניס לגוף שלי שוב ממגוון הרעלים שלכם ! יואב | 15.03.16 (ל"ת)
18. ל-15 . תן דוגמא, למה להסתתר מאחורי האנונימיות? פרסם שם של חברה/יצרן, משקל באריזה ומקום מכירה. קוקו | 15.03.16 (ל"ת)
16. טירת צבי היו פעם מעדן אבל מהיום שתנובה קנו אותם ועברו ליצור המוני המעדן הפך לפלסטיק ולכן אסור לקנות גם את המוצר החדש "הבריא" קוקו | 15.03.16 (ל"ת)
15. עדיין לא ברור לי איך פסטרמה 100% הודו ללא כשרות עולה שליש !!!!! מזאת הכשרה הכל שוחד ושחיתות | 15.03.16 (ל"ת)
13. נו באמת, איזה שטויות! הרי כל מי שקצת (קצת!) מבין את תעשיית המזון ובמיוחד את תעשיית הבשר המעובד, יודע שאין שום אפשרות לייצר מוצרים כאלו ללא שימוש בחומרים משמרים! בדיוק כפי שאין אפשרות למכור דגים קפואים ומוצריהם, בלי להזריק להם תועפות של מים - בלי מים זה פשוט לא יקפא מספיק ולא יחזיק מעמד בפריזר! אם אתם רוצים להימנע מכל מיני חומרים משמרים וכל מיני זבל לא מזוהה באוכל שלכם (תסתכלו פעם על רשימות המרכיבים ותגידו במה אתם משתמשים במטבח ובמה לא) - תתחילו להכין הכל בבית! זה כמעט כלום עבודה להכין פסטרמה מעולה בבית ואין שום סיבה לקנות קבבים קפואים - זה כלום עבודה לערבב קצת בשר טחון עם ירק (פטרוזיליה ו/או כוסברה) ותבלינים ולעשות מזה צורה של קציצות. מה שכן - אל תתפתו לקנות ירקות עם כשרויות מהודרות ובמיוחד עלים למיניהם - יש בזה כמויות מטורפות לחלוטין של חומרי ריסוס ולא תמיד מקפידים על פרק הזמן בין ריסוס אחרון לבין קטיף. אל תתפתו לירקות/פירות אורגניים - ברוב המקרים זה בלוף (פשוט כי אחרת זה לא יהיה מסחרי) וחומרי הריסוס, כשהם במינון הסביר, שומרים עלינו מכל מיני מזיקים שמתנחלים בפירות ובירקות. ביצים אורגניות - לא תמיד זה רעיון טוב! דווקא האנטיביוטיקה שמקבלות התרנגולות מגנה עלינו מכל מיני מחלות שעלולות לעבור אלינו דרך הביצים. בשר בקר - חלק מהבקר שנשחט בארץ מקורו בפרות זקנות וחולות שמועברות למשחטות רגע לפני שהן מתות, כדי שהחקלאי יוכל להרוויח עוד כמה גרושים (ותאמינו לי שבאמת מדובר בגרושים). שימו לב ותיזהרו במקומות שבהם אתם קונים בשר! לרוב, דווקא הרשתות הגדולות קונות בשר ממקומות בטוחים יחסית ובחנויות הקטנות קונים "מכל מי שזול" בקיצור - שימו לב! ואת כל זה כתב מהנדס מזון צעיר... (סה"כ 25 שנות ניסיון בתעשייה) ברונו | 15.03.16 (ל"ת)
11. כמה קשה זה להבין שפחות אנשים אוכלים חיות מתות? תקראו לזה באיזה שם שתרצו, אתם בשוק גווע, תרתי משמע. אין בי עצב על מצבכם. לימדו מהשכנים שלכם שמפתחים טכנולוגיות לחקלאות אורגנית. יובל | 15.03.16 (ל"ת)
9. מרכיבים טבעיים - הצחקתם אותי ... כל ההורמונים, האנטיביוטיקה ושאר כולרות שמכניסים לבשר (במקרה שיש בשר) וכן שאר כימיקלים + המון מלח (מלח הוא רעל), לא מאפשרים לאכול בלב שקט. אני מתכוון לאלה שרוצים לאכול בשר מעובד או בשר בכלל .... ק. פריש | 15.03.16 (ל"ת)
7. רוצים שאקנה ? יש לי תנאי : אחת לחודש חודשיים תילקחנה דגימות מהמדפים ותועברנה אחר כבוד למעבדה בלתי תלויה על חשבון החברות כדי שתיבדקנה והתוצאות יפורסמו. זאת על מנת שלא יחולו "שינויים" ב"שיטת הסלאמי". קשה לי להאמין להם. ראובן | 15.03.16 (ל"ת)
4. כשיבטיחו 100% בשר מחלקים אמיתיים, לא עצמות או בולשיט אחר, אנשים ישקלו לחזור לרכוש את המוצרים הללו. עד אז, שיתקעו הם עם מלאי הזבל. משה | 15.03.16 (ל"ת)
3. גם נוצות זה 100% מרכיב טבעי, כנ"ל ציאניד. אז? לא כל מה שהוא טבעי הוא גם בריא או לא מזיק. מנטה | 15.03.16 (ל"ת)
2. קבעו שבשר מעובד זה רעל, מתפלא שיש חזרי אחריות שעדיין קונים ושהמכירות לא ירדו ב100% אדיסו | 15.03.16 (ל"ת)
1. באמת מאוד מעניין למה כמעט כל אחד מאיתנו מכיר אחד או כמה שחולים בסרטן כאשר כל מה שאנחנו אוכלים מסרטן. כל מה שאנחנו שותים גם כן. ומה לגבי הטלפונים הסלולאריים? הכל מזוהם והכל מסרטן. ברגע שיפטרו את העולם מהסרטן, תגיע מחלה אחרת, ככה זה. נעמי | 15.03.16 (ל"ת)
תוכנית ההצלה של טירת צבי
30 תגובות לכתיבת תגובה