אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

תוכנית ההצלה של טירת צבי

30 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

30.
זו לא שאלה של תדמית .. וקמפיינים לא יעזרו. שפרו את המוצרים
בלי קשר ליצרן כזה או אחר - מעבר לסוגיות של רכיבים ובריאות - המוצרים פשוט לא טעימים. יש מוצרים שכמות הטעמים הלא ברורים בהם פשוט אדירה. כל מיני טעמים חצי מתוקים, מאד מלוחים שממש מוצאים את החשק לאכול דבר שאמור להיות פשוט וטעים. וזה יכול להיות טעים כי בחו"ל לפסטרמות אין טעם כזה ...אני לא מנסה להשוות למעדניות בניו יורק. ... אבל בכל סופר באירופה אפשר למצוא פסטרמות מדהימות מבחינת הטעם ובמחיר מגוחח לעומת מה שאנחנו נאלצים שלכם כאן. נחמד לפלפל, נחמד דבש ... אבל הבסיס צריך להיות בטעם טבעי וטעים. רוב האנשים צורכים במודע הרבה דברים לא בריאים ומנסים לשמור על פרופורציות אבל ברגע שהלא בריא הוא גם לא טעים.. נגמר הסיפור.
נ | 21.03.16
23.
כיוון חיובי ביותר
לכל הצדקנים במפעלים האלו עובדים אנשים שמפרנסים משפחות יש דרישה נכונה של השוק לכבד אותנו כלקוחות ולשווק לנו מוצרים טובים ובריאים . רק חיבור נכון בין שני הגורמים הנ"ל יביא לנו מצד אחד מוצרים טובים וטעמים ונותני מענה לצרכים שלנו . ולחברות יתן פרנסה
חיים | 16.03.16
13.
נו באמת, איזה שטויות!
הרי כל מי שקצת (קצת!) מבין את תעשיית המזון ובמיוחד את תעשיית הבשר המעובד, יודע שאין שום אפשרות לייצר מוצרים כאלו ללא שימוש בחומרים משמרים! בדיוק כפי שאין אפשרות למכור דגים קפואים ומוצריהם, בלי להזריק להם תועפות של מים - בלי מים זה פשוט לא יקפא מספיק ולא יחזיק מעמד בפריזר! אם אתם רוצים להימנע מכל מיני חומרים משמרים וכל מיני זבל לא מזוהה באוכל שלכם (תסתכלו פעם על רשימות המרכיבים ותגידו במה אתם משתמשים במטבח ובמה לא) - תתחילו להכין הכל בבית! זה כמעט כלום עבודה להכין פסטרמה מעולה בבית ואין שום סיבה לקנות קבבים קפואים - זה כלום עבודה לערבב קצת בשר טחון עם ירק (פטרוזיליה ו/או כוסברה) ותבלינים ולעשות מזה צורה של קציצות. מה שכן - אל תתפתו לקנות ירקות עם כשרויות מהודרות ובמיוחד עלים למיניהם - יש בזה כמויות מטורפות לחלוטין של חומרי ריסוס ולא תמיד מקפידים על פרק הזמן בין ריסוס אחרון לבין קטיף. אל תתפתו לירקות/פירות אורגניים - ברוב המקרים זה בלוף (פשוט כי אחרת זה לא יהיה מסחרי) וחומרי הריסוס, כשהם במינון הסביר, שומרים עלינו מכל מיני מזיקים שמתנחלים בפירות ובירקות. ביצים אורגניות - לא תמיד זה רעיון טוב! דווקא האנטיביוטיקה שמקבלות התרנגולות מגנה עלינו מכל מיני מחלות שעלולות לעבור אלינו דרך הביצים. בשר בקר - חלק מהבקר שנשחט בארץ מקורו בפרות זקנות וחולות שמועברות למשחטות רגע לפני שהן מתות, כדי שהחקלאי יוכל להרוויח עוד כמה גרושים (ותאמינו לי שבאמת מדובר בגרושים). שימו לב ותיזהרו במקומות שבהם אתם קונים בשר! לרוב, דווקא הרשתות הגדולות קונות בשר ממקומות בטוחים יחסית ובחנויות הקטנות קונים "מכל מי שזול" בקיצור - שימו לב! ואת כל זה כתב מהנדס מזון צעיר... (סה"כ 25 שנות ניסיון בתעשייה)
ברונו | 15.03.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת