13. מישהו פה עדיין חושב שיש וניל בגלידת וניל בארץ? לא יצא לי לטעום גלידת וניל אמיתית לפני שיצאתי לחו"ל. וניל אכן מצרך יקר, גם בלי שתקטן התפוקה, אבל אין למחירו שום קשר לייצור המוני של גלידה המכילה תחליפי "בטעם" זולים. | 26.03.16 (ל"ת)
11. בשני המקרים המחירים יעלו. אם חסר ווניל טבעי, נאכל ווניל מלאכותי אך בכל מקרה נאכל אותה. יצרני הגלידה ינצלו את עליית המחיר של הווניל הטבעי להעלות מחירים גם לגבי ווניל סנטתי. סמי | 26.03.16 (ל"ת)
10. כמה שטויות בכתבה אחת. יש עשרות טעמים שאינם עושים שימוש בוניל גלידה יכולה להתייקר אם החלב והסוכר מתייקרים פינאר | 26.03.16 (ל"ת)
9. אינטרסנטים שותלים ידיעות בתקשורת כבר למדתי: בכל פעם שמודיעים על מחסור צפוי בשמן זית, מתברר שיש עודפים שרוצים להפטר מהם. כנ"ל על מחירי השוקולד או פולי הקפה. מחירי הסחורות יורדים צרכנית | 26.03.16 (ל"ת)
8. כמעט כל המוצרים התייקרו, אבל האריזה קטנה. אז עוד מוצר שהמחיר מתייקר לא יעשה את ההבדל. | 26.03.16 (ל"ת)
7. חרטא בריבוע הוניל זה הבעיה שלכם? כל מי שמטייל באירופה ניקח למשל את איטליה וקונב גלידה בקיוסק ברחוב, קונה כדור ביורו, במקומות המתויירים זה יכול להגיע עד יורו וחצי. אז למה בארץ זה פי 3? 15 ש"ח לכדור? בגלל הוניל ממגדסקר? ממש לא אבל תהיו בטוחים שעכשיו יעלו עוד את המחירים גם של הוניל גם של השוקולד וגם של בורסה תות, למה ? ככה! כי העם פראייר והעם ישלם ביל | 26.03.16 (ל"ת)
6. לאברהם (4) - כן, ברור מאליו, שלהכין בבית עולה פחות, הרבה פחות, מאשר לאכול בחוץ נכון לגבי כל דבר, בהכרח. אבל כל הכיף האמיתי שבגלידה, נובע מן היציאה מן הבית ומן הישיבה בגלידריה איטלקית אמיתית. סתם לשבת לבד במטבח-ביתך ולאכול? מה הכיף בזה? דניאל קלטי | 26.03.16 (ל"ת)
4. מכין גלידה עצמית מצויינת וטעימה בבית במחיר פחות מקופיקס מחיר הגלידה מורכב מעלות מבנה בית החרושת מעלות מכונות מעלות האריזה מעלות פרסומת מעלות מערכת השיווק משכר העובדים והבעלים מחיר האשראי מיסים ועוד מרכיבים-לכן מי שלא מתעצל ומוכן להכין בבית משלם פחות ונהנה יותר אברהם הפנסיונר | 26.03.16 (ל"ת)
3. כמה שטויות במקל וניל מי שמכיר את התעשיה יודע ש 90% מהוניל הוא סינטאטי . הבעיה הגדולה של הוניל היא שהתחליף כל כל טוב שאפילו שפים במסעדות מישלין משתמשים בהם . למקל עצמו נישאר רק היוקרה מעין סמל סטאטוס , בדיוק כמו השמפניה והפרמזן . שיף שף | 26.03.16 (ל"ת)
קר ויקר: תפוקת הווניל יורדת, ואחנו נשלם יותר עבור הגלידה שלנו
13 תגובות לכתיבת תגובה