8. לאופיר לא מתפלאת על שדילגת על שלב בביוגרפיה הבית ספרית שלך. עזבת (בצדק) מקום שלא האמין בך, כמו עוד חבר לכיתה, ושניכם הצלחתם בענק! עד היום ייסורי המצפון מייסרים אותי על שלא נלחמתי עליכם יותר חזק. כמה כייף לקרוא עליך ועל ההצלחות שלך! מאחלת רק טוב! יעל המחנכת | 01.08.17 (ל"ת)
7. גניה אוכלת חריף אני לא אוהב חריף ונשאר נאמן למטבח הפולני מקסימום אני מנגב צלחת חומוס , לא יודע על מה פולנים קופצים כל המסעדות שהוא מתפעל איטלקיות צרפתית אמריקנית כל מטבחים שאני מתעב אפי אוגדת שרון | 09.05.17 (ל"ת)
3. תחום האומנות האוכל בעידן הצביליזציה הנוכחית אינו מפותח,ולכן מנה הנמכרת באלף דולר מורכבת מחביתה עם טיפת לימון ועלה של נענע (או משהו כזה). תחום שכולו חארטה בארטה,ולקוחות פראיירים רק מתחלפים.לא יכול לסבול את תת התרבות הקולינרית הזאת. מעדיף חצי מנה פאפל בלאפה עם טחינה בשמונה שקלים,ובלי טיפת לימון ובלי זר של נענע או ציורים על דג שנראים כמו "משיכת מכחול" של פיקאסו ממזרק שמכיל איזה רוטב שהופך לדיו. יותר מדי עסוקים בקישוטים,וכמות האוכל דלה,והמחיר? מאות דולרים לארוחת בוקר. אין דוגמא טובה מזו לזילות שכלית של מי שמחפש על מה לשרוף כסף. יובי#### דויד#### | 02.05.16 (ל"ת)
2. אשליות תמשיך להאכיל את הפולנים בסופו של יום אתה יהודי רק את זה יזכרו לך לצערי לא נרפאו ממחלת האנטישמיות יבואו ימים קשים ואתה תהיה הכתובת נאביות של ישראלים שלא רואים את התמונה מרנין | 02.05.16 (ל"ת)
גניה אוכלת חריף
8 תגובות לכתיבת תגובה