אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המסך הגדול VS המסך הקטנטן

21 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

20.
הבעיה היא האנשים, לא הסלולר.
זה שאנשים ח*רות, לא יתוקן על ידי חוסם תדרים וגם לא בשום דרך אחרת. כשיפסיקו לגדל קופים חסרי אחריות בישראל, אולי יהיה קצת יותר סימפטי. הייתי פה, לא בישראל, במופע עם אלפי אנשים בקהל, בתחילת המופע ביקשו לא לצלם, ואף אחד לא עשה את זה. בישראל לעומת זאת, כולם היו מצפצפים.
 | 07.05.16
16.
למה פשוט לא להפעיל חוסם תדרים?
מדובר במכשיר פשוט שקיים בשוק כבר המון שנים, לחיצה על כפתור וכל מי שנמצא ברדיוס של 200 מטר מיד מאבד קליטה. התדרים בהם משתמשות הרשתות מוגדרים מראש וזה לא איזה סוד או משהו, ככה שגם לא חובה לחסום את כל התדרים, רק את אלו של רשתות הסלולאר
אנדרי | 07.05.16
12.
נסיון לא מוצלח של הכותב לשלב בין חוסר נימוס בסיסי וטכנולוגיות חדשות של הקרנה...
מה קשר בין מחט לתחת? מי שהוא קוף חסר נימוס ישלח ווטסאפים וסמסים גם אם יוקרן מולו סרט ההמשך של חמישים גוונים של אפור ברזולוציה של 8K ובארבעה ממדים. זה פשוט עניין של התחשבות ושל נימוס בסיסי.
אחד שמזמן כבר התייאש | 07.05.16
11.
מי שהולך לקולנוע - שידע למה הוא נכנס
אי אפשר לסמוך על אנשים שיהיו מנומסים או שפויים, ולכן - מסך 60 אינצ', מחשב שמריץ 1080P, מערכת סראונד וטורנטים. - יושב בפיג'מה עם סנדוויץ' - מדליק פייסל בפנאן - האשה יוצאת להפסקות פיפי כל 20 דקות, לא מפסידה כלום - אמבטיה של פופקורן עולה פחות מהדלק שאנשים שורפים רק כדי להגיע לקולנוע פינוק. כבר עשור שלא דרכתי בקולנוע, ויש לנו כרטיסים חינם אחת לחודש דרך העבודה של אשתי. רק זה מה שחסר לי עכשיו... להתחיל להשתיק ילדים בני 16 שחושבים שהם יושבים במסיבת בית בסלון של אמא ואבא שלהם? או אבא שהחליט להביא את הילד בן ה-6 שלו לסרט באנגלית ועכשיו הוא הולך לדובב אותו נון סטופ? או זוג חברות שטוחנות את הוואטסאפ והפייסבוק כל הסרט שורה מתחתי? נמאס לי להיות שוטר במרחב הציבורי בישראל. שוטר על אנשים שמעשנים על הרציף ברכבת, שוטר על נהגים שחוסמים את הכביש כי הם רק חייבים רגע אחד שנייה, שוטר על כל הזבל החצוף שמסתובב כאן. אשתי ואני כאן בבית, אם צריך אותנו - תדפקו בדלת.
ששי | 07.05.16
6.
הסמסים, הנבירה הרועשת בחביות הפופקורן, הפטפוט הבלתי פוסק
ואם אתה מעיז להעיר למישהו זה יכול מהר מאוד להיגמר לא טוב. לא בשבילי. אני פוגש את "הישראלי היפה" מספיק גם מחוץ לקולנוע, אז לשלם 30-40 או יותר ש"ח כדי לסבול את כל זה? הפסקתי מזמן לפקוד בתי קולנוע בארץ. כשיש סרט טוב אפשר לחכות עד שניתן להוריד אותו ולראות אותו בשקט בבית.
בני | 06.05.16
5.
חוויות מקולנוע בהודו
בהודו, מקובל שבמהלך הסרט טלפונים סלולרים מצלצלים, אנשים עונים ומנהלים שיחות קולניות ולא מתחשבות. שליש מהצופים נכנסים באיחור לאורך 30 דקות לאחר תחילת הסרט ולמרות שיש רבע שעה של פרסומות בהתחלה כמו בארץ. אותם אנשים כמובן משתמשים בפנסים של הטלפונים הסלולרים שלהם למצוא את מושבם למרות שיש מספיק אור, מסנוורים את כולם ומסיכים את דעתם. סצינות המכילות יותר מנשיקה נחתכות בברוטליות (אני תמיד אומר שאם 50 גוונים של אפור היה מוקרן פה, וכמובן שהוא לא הוקרן, הוא היה נכנס לקטגוריית הסרטים הקצרים) וכל הדלקת סיגריה תוביל לכיתוב אזהרה גדול ומכוער המלכלך את הפריים. לקראת סוף הסרט, בעיקר בסרטים בשפה האנגלית אך לא רק, הצופים ההודים מאבדים את הריכוז ואת מבנה העלילה ומתחילים לנהל שיחות ביניהם, לצחוק בקול, להתעסק עוד יותר עם הניידים ומדביקים בהתנהגותם מהר מאוד את שאר הצופים. הדברים הללו לא מפריעים להם להנות ולשמוח למרות שאת הזרים במדינה הם מתסכלים לחלוטין. ככה מתנהגים אנשים במדינה שממוצע ה-IQ שלה הוא 82. בישראל ממוצע ה-IQ הוא 95. טוב שאנחנו לא הודו. בואו נשים את טובת הכלל לפני טובתנו האישית ונמנע מהתנהגות כזאת במקומות ציבוריים. בסופו של דבר כולנו נרוויח מכך.
ישראלי בהודו | 06.05.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת