98. לא עדיף להם לייצר מוצרים פחות מזיקים? מי קבע שנקנקיות חייבות להיות מיוצרות משאריות בשר ושאר חלקים? גל | 03.05.17 (ל"ת)
97. למה משרד הבריאות צריך לשתף פעולה עם תעשיית הבשר? "בשבועות האחרונים נפגשו יצרני הבשר עם נציגי משרד הבריאות בניסיון למצוא מהי הדרך הנכונה מבחינתם להציל את ענף הבשר מהמשבר שפקד אותו" ??? מה???? על מה ולמה? למה משרד הבריאות צריך לעבוד עם יצרני הבשר? כדי לעבוד על הצרכן ולשכנע אותו שבשר זה בריא?? זה גם לא בריא וגם לא מוסרי. אין צורך לאכול בשר. נטע | 03.05.17 (ל"ת)
96. צריכת בשר מעובד בישראל יישר כוח גדול לשר הבריאות ולצוותי משרדו המוכשרים שלא נכנעו לבעלי ההון ופרסמו את נזקי המזון המעובד לציבור הרחב ובפרט הבשר המעובד על משרד הבריאות לעמוד בתוקף על עמדתו ולא להיכנע לפוליטיקאים ולבעלי העניין על משרד הבריאות להמשיך לבדוק ולחקור את הנושא תוך מחקר השוואה ושת"פ עם השוק האמריקני והאירופאי של הבשר המעובד לסוגיו ועל נזקיו לאורך השנים לבני האדם ולא להתפשר על חשבון בריאות הציבור ריבוי מחלות הסרטן הסוכר ואחרות בעשורים האחרונים לא נולדו מאיליהן אלא הם תוצאה מובהקת גם של צריכת מזון לא טבעי - לא בריאותי=מתועש זיהום אוויר מתמשך בערים הגדולות ולדעתי יש על כל אדם שפוי להמעיט עד כמה שרק ניתן באכילת בשר בפרט זה של בהמות בקר וצאן ולעודד את הציבור לצריכת ירקות ופירות שארצנו משופעת בהם גם בשוק הלחמים יש לעשות סדר מעבר להורדת מחירו ולהגביר את צריכת הלחם המלא לטובת הציבור חינוכו ובריאותו-כתבה מצויינת יצחק חברה | 24.05.16 (ל"ת)
95. נורות אדומות מהכתבה יחסי הון - שלטון (לובסיטים) ותיאום עמדות ואולי מחירים בין חברות המזון שזה נושא לפתחו של הממונה להגבלים עיסקיים. קובי | 23.05.16 (ל"ת)
94. רציתי לקנות נקניקיות אבל לא נשאר בסופר מוזר, אני דווקא רציתי לקנות נקניקיות טובות. אבל נשארו רק נקניקיות חריפות, והייתי צריך לקנות לילדים אז לא מתאים | 23.05.16 (ל"ת)
93. המלצה לזוגלובק יושב לו אלי זוגלובק באחת מתוכניות הבוקר בטלויזיה ומשקר בפרצוף לעם שהמכירות של הבשר בעליה ושאין משבר. אז אדוני .. דבר ראשון שקיפות ואמינות. אחכ נחשוב, אולי, לחזור לקנות את המוצרי זבל שאתם מייצרים אופיר | 22.05.16 (ל"ת)
92. לכל הצמחוטבעוניים - אני אוהב לאכול חיות חמודות וגוויות חרוכות, אבל רוצה אותן בריאות וכאלו שגודלו בתנאים טובים ונשחטו בצורה הומנית כמה שאפשר דוד | 22.05.16 (ל"ת)
91. החזירים המושחטים ייאלצו לעשות נקניקים בריאים ו"יענישו" אותנו בעליית מחירים לא פרופורציונלית במקום לשמור ב ד י ו ק על אותם מחירים ולייצר אוכל איכותי רק חוק שמפקח על כל המחירים של כל המוצרים בישראל ישמור עלינו מטייקוני הגנבות האלו שלעולם לא מספיק להם כמה שהם מרוויחים מסכנים, אולי אפילו יצטרכו לעבור מב.אמ.וו לוולוו איזה בלאגן דנידין | 22.05.16 (ל"ת)
90. הבשר המעובד המבורגר ונקניק מוחשב עי הצרכן כמסוכן כמו אקנומיקה !!!!!!!!!!!!!!!! פלא שהמכירות ירשו דרסטית ? סוניה רזניק | 22.05.16 (ל"ת)
89. הנה רעיון רדו מהבשר המעובד- ותייצרו נקניקים ונקניקיות בריאים , עשווים בשר אמיתי וללא חומרים משמרים, עמילנים, פוספטים, ציפורני חתולים ושערות סבתא. ולא, זה לא אומר להעלות את המחיר השערורייתי שאתם גובים עבור כל המוצרים האלה (נסו לבדוק כמה עולים מוצרים איכותיים פי 10 באירופה....). קצת יותר הוגנות, קצת פחות רעל, וקמפיין אחד פשוט שמסביר את כל אלה. אנשים לא הפסיקו לאהוב בשר ונקניק הם פשוט הבינו את מה ששנים כבר מסבירים להם- שהנקניקיות האלה זה רעל ומחפשים תחליפים בריאים. יוסי | 22.05.16 (ל"ת)
86. מספיק ללכת ברחוב כדי לראות שיותר מחצי מהאנשים סובלים מהשמנה הישראלים הולכים ומשמינים, אולי נמאס להם מכולסטרול ומחלות אמת בסיסית | 22.05.16 (ל"ת)
85. חברות הבשר היקרות נצלו את המשבר כדי להפנים שצריכת הבשר יורדת והפנו את המשאבים שלכם לתחום תחליפי הבשר. זה יחזיר אליכם את הקהל הטבעוני ו/או שוחר הבריאות ואת ההכנסות שאבדו לכם. לילך | 22.05.16 (ל"ת)
84. ראיתי הרצאה שהשפיעה עליי ראיתי לראשונה את ההרצאה "קירות שקופים" ביוטיוב. חטפתי בחילה לא נורמלית והחלטתי בתור התחלה להוריד משמעותית את כמות הבשר שאני אוכל. אלי מעזרא | 22.05.16 (ל"ת)
83. לפתע הם "מוכנים" לייצר מוצרים "בריאים יותר" - ללא המחקר היו מסרטנים אותנו הלאה בכיף שלהם אין להם בושה אפילו להודות שהם מכרו לציבור בישראל מוצרי בשר מעובד נחותים ומפוצצים בכימיקלים מזיקים. לא יאמן. לא נקנה יותר | 22.05.16 (ל"ת)
82. תתחילו עם: איסור הזרקת מים וכימיקלים לבשר איסור על הוספת צבעי מאכל וכל תוספת אחרת איסור הכשרת הבשר, זאת אומרת הורדת המלח, מי שרוצה שיכשיר לבד הורדה למחיר שנימכר במערב אירופה, כלומר 50% הורדת מחיר רוני | 22.05.16 (ל"ת)
81. ל- 63 = הפסקתי לגמרי לקנות מרמי לוי - כנס להסבר בהתחלה קניתי הכל מרמי לוי, ואז כאשר השארתי חלקי עופות במקרר 1.5 ימים הם התחילו להסריח, לאחר הפעם השניה הפסקתי לקנות שם בשר ( סניף ק. חיים ), לאחר שהיתה כתבה על תנאי העסקה בסניפים, הפסקתי לקנות שם. כלל ללא תנאים והתניות = הכסף שלי ילך רק לאוכל איכות ורק למקומות שהאנשים העובדים שם יכולים להתפרנס בכבוד בסוף החודש. זה מזכיר לי את זוגלובק לפני מספר שנים, כשקניתי רק את המוצרים שלהם ואז התפרסמה כתבה שהם מחליפים מדבקות פג - תוקף = מאז לא קונה זוגלובק, הם יכולים לסגור המפעל. אייל | 22.05.16 (ל"ת)
80. איכות הבשר בארץ מהגרועות בעולם המתקדם? התרופות שמקבלים בעלי החיים האנטיביוטיקה המזון התערובות למיהן ןלא מזון טבעי במרעה .הכשרות שמאלצת אותנו להמליח את הבשר ולהרוס אותו .הכשרות שמאלצת אותנו להשתמש בחלק הקידמי הזול של הבקר ולא בחלקים האחוריים היותר איכותיים שאותם צריך לנקר תהליך יקר שבגללו מוותרים על כל החלק האחורי .אם יאשרו ליבא לארץ בשר לא כשר נוכל לקבל בשר איכותי ולעשות איתו מה שנירצה ונוכל להנות מבשר כמו בכל העולם . צ.לוין | 22.05.16 (ל"ת)
79. חדשות מעולות!! חפשו ביוטיוב את ההרצאה הנצפית ביותר בישראל > "קירות שקופים" - אתם פשוט לא תאמינו מה הם מסתירים מכם ואיך עושים על הגב שלכם בוחטות של כסף . אין בעד מה :) רעיה | 22.05.16 (ל"ת)
77. רק עוף איןטרי יותר ובריא יותר מעוף חיי חיים קצרים ולכן לא מקבל אנטביוטיקה ללא תוספות מהלול למטבח ולבריאות בועז | 22.05.16 (ל"ת)
76. מה צריך משרד פרסום ויחסי ציבור? שפרו את הבשר ולא תצטרכו לספוג ירידת מכירות ק.צטניק | 22.05.16 (ל"ת)
75. יום העצמאות, חג? למי? יום העצמאות זה חג למדינת ישראל אבל לא לעם ישראל. עם שלא מצליח לקנות אוכל בסופר.... עוד מעט נחזור ללקט תפוחי אדמה בשדה. ביבי | 22.05.16 (ל"ת)
73. לדעתי זה לא קשור למחירים הבשר היום יותר זול עם כל היבוא. אני קונה היום במחירים יחסית נמוכים (אסאדו טרי ב-40 שקל, אנטריקוט ב-70 שקל פה ושם). העוף קצת עלה אבל לא בצורה מטורפת. יתכן שאנשים באמת הבינו שכדאי לצמצם את צריכת הבשר... בוב | 22.05.16 (ל"ת)
72. הכשרות והרבנות הורסת הכל ....עובדים עליכם . מחיר הבשר הכשר הקפוא לישראל ב-50% אחוז יותר יקר מבשר הבקר בקר הקפוא לכל מקום אחר בעולם. דרישות הכשרות ושליחת צוותי שוחטים דתיים מהארץ למפעלים בחו"ל(לא יאומן אך זה כך) מייקרים את מחיר הבשר. בבשר הבקר הקפוא אין תוספים כך שהוא הכי בריא , אך כאמור בגלל הכשרות אנחנו משלמים כמעט כפול מבחו"ל. אגב הבשר המיובא לרשות הוא הרבה יותר טרי וטוב כי לא עבר הכשרה אייל | 22.05.16 (ל"ת)
71. כשתעשייות המזון בישראל עסוקות בלמכור זבל בזול הציבור כבר לא קונה. מה הטעם לקנות ק"ג בשר, ש-800 גרם ממנו זה מים וכימיקאלים? | 22.05.16 (ל"ת)
69. כי אנשים הבינו שמוכרים להם זבל בהמבורגר/ נקניקיהיש כל כך הרבה מרכיבים שאנשים מבינים שזה זבל מלא אבקות וכימקילים שנועדו לנפח את הכיס של החברות הגדולות על חשבון הבריאות שלנו (וגם הטעם נפגע) במקום שישבו על איכות גבוהה חושבים על פירסום שיווק ועוד כל מיני דרכים לגרום לנו לזרוק את ההמבורגר לעגלה בסופר נונו | 22.05.16 (ל"ת)
68. 11 שנים עברו ושום דבר לא השתנה למי שלא זוכר מה אמר רייפמן, מנכ"ל תנובה דאז, שלא היה ידוע כמסנן דברים לפי ה politically Correct, על טיבון ויל - וזה עדיין ישים היום על חברה אחת או שניים בשוק הבשר המעובד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118193,00.html קובי | 22.05.16 (ל"ת)
65. בשורות טובות נסו חודש אחד ללא מוצרים מן החי (בשר, עוף, חלב וגבינות) ועם הרבה פירות (גם כתחליף לארוחת בוקר) ותרגישו בהבדל. לחיים ארוכים ונטולי מכאובים! דריה | 22.05.16 (ל"ת)
64. לקרוא את הכתובת על הקיר חברות הבשר צריכות לקרוא את המגמות ולהקים קווי ייצור לתחליפי בשר ולמזון צמחי בריא. החברות שלא יצליחו להסתגל ולהתאים את עצמן יצטרפו לרשימה ארוכה של חברות שלא קיימות יותר. דוד דורון | 22.05.16 (ל"ת)
63. מאז שמוכרים עופות וחלקי עוף בניילונים ברמי לוי, הפסקתי לקנות שם עופות ואז אני נאלץ לקנות ברשת אחרת ששם טרי אבל יקר. למישהו פתרון זול? ישראל ישראלי | 22.05.16 (ל"ת)
62. 80 אחוז ויותר מהסויה הולכת להאכלת חיות משק את חיות המשק מאכילים בסויה מהונדסת כלומר מי שרושם שצריך לאכול בשר כי סויה מהונדסת דווקא צורך את הסויה המהונדסת בעקיפין בצריכת בשר דווקא רובה המוחלט של מוצרי הסויה הנמכרים בישראל לצריכת אדם אינה מהונדסת - כלומר דווקא טבעוני יכול לא לצרוך סויה מהונדסת ומי שאוכל בשר כן לצרוך ממנה מי שילם לך להפיץ את ההפחדה הזאת - תעשיית הבשר עצמה ? גכ | 22.05.16 (ל"ת)
61. חדשות מעולות!!!! ליותר ויותר ישראלים, מתחיל לגדול מצפון ואינם מוכנים עוד, לרצוח חיות חמודות ומסכנות, על-מנת לזלול, את איבריהן הפנימיים... עוד-מעט, וכל ישראל כולה, תהיה טבעונית ונאורה. דניאל קלטי | 22.05.16 (ל"ת)
59. הירדיה במכירות בגלל המחיר הגבוה וחלק גם מהכתבות על הבשר המעובד שימכרו בשר טרי במחיר סביר המכירות יעלו זה לא שהישראלים אוהבים פחות בשר גם היו חגים עם הרבה בשר עלהאש בתקופה קצרה | 22.05.16 (ל"ת)
58. האמת היא שכולם עברו לקנות בשר בישובים הערבים. חצי מחיר, איכות גבוהה וללא מלח והזרקות וזה מחוץ לסטטיסטיקה... | 22.05.16 (ל"ת)
57. סיורים של נציגי משרד הבריאות זה לא מספיק הם צריכים לאפשר סיורים גם עבור הציבור הרחב, וכמובן להפסיק למכור רעל מסרטן משה | 22.05.16 (ל"ת)
56. נצחון הצמחונות והטבעונות הירידה בצריכת הבשר נובעת מכך שאנשים מבינים שתפריט ללא בשר הוא בריא יותר ומוסרי יותר. בבתי ספר שם מתחנך הדור הצעיר יש בערך רבע צמחונים! לכן התופעה הזו רק תלך ותתגבר. יוד | 22.05.16 (ל"ת)
55. חדשות מצוינות!!! וגם נקודת מבט קצת אחרת מרבית חלקי הגופות שנמכרות כיום מקורם בבעלי חיים שחיו רק 5% מתוחלת החיים המקסימלית שלהם, לקחת חיים של עגל זכר רק בן שנה שבקושי זכה לחיות, או תרנגול בן מספר חודשים (ובכלל לא דיברתי על כל האפרוחים שגורסים..) שגם בתקופת חייהם הקצרה חיו חיים לא חיים, כל זאת בשביל שיהיה קצת יותר טעים בפה, זו התנהגות של מפלצות אדם! הדבר היחיד שהייתי רוצה זה "שבשר" יהיה מסרטן פי 10. איש עקרונות | 22.05.16 (ל"ת)
54. 20% ירידה בכמות אבל רק 7.8% ירידה ברווחים? גנבים זה מראה כמה בדיוק הם העלו את המחירים... עושה חשבון | 22.05.16 (ל"ת)
52. לאסור על לוביסטים לפעול במשרד הבריאות!! זו הבריאות שלנו שחשובה, ולא הרווחים של מעטים!!! אלנה | 22.05.16 (ל"ת)
51. יש יותר מקומות עבודה לייצור מזון טבעוני כל יום שומעים על מסעדה טבעונית שנפתחת או מוצר טבעוני חדש שמיוצר בישראל או מסעדה שהוסיפה מנות טבעוניות או מוצר טבעוני שמייבאים וכו וכו אז נוצרים מקומות עבודה חדשים גם כן גכ | 22.05.16 (ל"ת)
50. הירידה בבשר מעובד - יש עליה בבשר טרי העם הבין שבשר מעובד זה זבל. מעדיפים לשלם יותר על בשר טרי ואיכותי אצל הקצב. תאמינו לי שאין ירידה בצריכה, רק בסוג שלה - וזה לטובה. יובל | 22.05.16 (ל"ת)
48. jחצי מדינה חולה בסרטן ובאוטואימוני, ולכן נמנעים מבשר מעובד שמזוהה עם תחלואה גבוהה אנשים קיבלו שכל ולקחו אחריות | 22.05.16 (ל"ת)
47. בשר כמו שהוא היום זה רעל מאז שהפסקתי עם הבשר והגבינות הפסקתי להיות חולה. הפסקתי עם האנטיביוטיקה. אנשים מתעוררים לחרא שמאכילים אותם. הרגלים קשה לשנות אבל בסוף כולם יתעוררו. מורן | 22.05.16 (ל"ת)
45. למה? רק המחיר הלא מוצדק, את העושק הזה ועוד רבים אחרים חייבים להפסיק, לא בגלל לליצמן ולא בגלל הארגון הבריאות העולמי. מחירים גבוהים, בסדר גמור, לא לקנות!!!! סוף סוף אנשים התחילו להבין מה זה צרכנות נכונה. חורחה | 22.05.16 (ל"ת)
43. בשורות טובות במקום לטפל במשבר באמצעות יחסי ציבור, אולי שפשוט יפסיקו למכור לנו רעל? אולי שמשרד הבריאות יפקח כבר על כך שלא יוכנסו חומרים מזיקים למזון שלנו, ולא "בכמויות סבירות", או "בדיקות מדגמיות"? אולי שפשוט לא יכניסו רעל לאוכל? לא ריסוס, לא אנטיביוטיקה, לא הורמונים, לא חומרי טעם וריח, לא רכיבים עם האות "אי", לא שום דבר שהוכח או חשוד כמסרטן? אולי שמשרד הבריאות יעשה את העבודה שלו, שהיא להגן עלינו הצרכנים, ולא על היצרנים ולא על היבואנים??? למי אכפת אם המכירות שלהם יורדות, אנחנו מי שחשובים ולא הם! ירון | 22.05.16 (ל"ת)
42. חיות מתות, פגרים חלקי ציפורנים, מקור, שאריות בשר. הכל מלא באנטיביוטיקה שהחיות שהן עכשיו פגרים פוטמו בהן. את כל זה טוחנים טוב טוב למין עיסה ורודה מגעילה ודוחסים לשקיק שקוף. באמת משונה שהאנשים הפסיקו לאכול את הגועל נפש האכזרי הזה. בואו נעשה המון ישיבות ונחשוב מה עושים. מה עושים? אולי אוכל בריא, שלא נסמך על סבל של חיות??? טלי | 22.05.16 (ל"ת)
41. בוגי כשר ביטחון נתן לבשר פיגולים מהשטחים לזרום לישראל וסיכן בכך את הציבור צירך להעמיד לדין את האחראים לכך. ואם לא נעבור לאכל מזון בריא בשיקול דעת עצמי ולא יעזור שום משרד וכאשר נודה לו החליט לוותר על הבשר בריאות שגם הם אחראים למחדל הזה להשפיע על הציבור . כאשר | 22.05.16 (ל"ת)
39. הבעיה הגדולה היא שגם בבשר המעובד ממתין סרטן אך גם בצמחוני המעובד מעובד = סרטן. טרי = יקר. מה עושים? אוהב בשר | 22.05.16 (ל"ת)
38. ל12 כן סויה מאוד בריא איזה חוסר הבנה , סויה מהונדס גנתית מתועש , הדבר הכי לא בריא שתכניס לגוף עדיף בלי כלום או שתאכל נקניקה אמיתית מחומרי גלם מעולים ללא חומרים בכלל , יקר אבל שווה וטעים מאוד .... | 22.05.16 (ל"ת)
37. כיוון שלאכול בשר זה לא כייף כן, באיזו סיטואציה אפשר לחשוב שזה טעים. קצת תחושה יותר עמוקה של הגוף אפשר לחוש זה מכביד לגוף. י. | 22.05.16 (ל"ת)
35. אין שום אפשרות שמשרד הבריאות יעזור למחלה! מלח המשמש להכשרה זה רעל. נראה לכם שליצמן יוותר על זה? מלח, פוספטים, ניטריטים, מים מוספים, שומן יתר, שומן צמחי, אנטיביוטיקה, איכות נמוכה של מוצר זה סטנדרט שולט בישראל. הפרה המשוגעת | 22.05.16 (ל"ת)
34. הבשר והחלב שמוכרים לנו פשוט לא בריאים אני צמחוני. אין לי כלום נגד אכילת בשר וחלב. שכל אחד יעשה מה שבא לו. אין שום דבר רע בבשר וחלב. יש רע בבשר וחלב של היום. הם לא דומים באיכות למוצרים של פעם. היום הכל מסחרה. הכסף מול העיניים לא הבריאות. בשר בקר ועוף נגוע במחלות וזריקות שרק האל יודע מה מכילות. כולל החלב. בסופו של דבר הרעל הזה חוזר אלינו. אותו דבר הירקות והפירות ראר | 22.05.16 (ל"ת)
33. אנשים קונים פחות בשר, יותר איכותי. לדעתי התורים לקצבים (שלא בסופר) מתארכים בשנה האחרונה.. לא קניתי בשר בסופר כבר שנים. נקניקים כבר לא קונים. נקניקיות גם לא. רק נתחים טריים אצל קצב שאני סומך עליו, פעם בשבוע, לצריכה באותו היום/ למחרת. שאר הימים מסתדרים יופי בלי בשר. כמו כל דבר- לא צריך להגזים נדב | 22.05.16 (ל"ת)
32. בחייכם זו לא הסיבה היחידה! אני ובני משפחתי המורחבת הורדנו משמעותית את צריכת הבשר האדום רק בגלל המחירים בלבד ולא שום סיבה אחרת! זה לא אמיתי המחירים הגבוהים בשוק הישראלי ניר | 22.05.16 (ל"ת)
31. כבר שנה שלא אכלתי בשר ועוף ואני בכלל לא מרגיש חוסר תאכלו הרבה ירקות ופירות, תרדו כבר מהבשר והעוף זה אולי טעים בטירוף אבל לא בריא וסתם יושב לכם בבטן במשך 12 שעות. ולא רק זה אלא שהיצרנים מכניסים מלא חומרים מסרטנים לבשר, ואתם לעולם לא יכולים לדעת מה מוכרים לכם ומה מגישים לכם במסעדות. רועי | 22.05.16 (ל"ת)
30. בשר מעובד? גם עכברים היו נתקפים מחלות מהרעלים שבו. הזויייייייייי הורים מעודדים ילדיהם לאכול נקניקיות,בכך הם מסייעים להרעיל אותם!! חומרים אנטיביוטים,התרן,ניטריטים,מלחים ומים-בנוסף לחלקי בשר לא ראויים למאכל,הם הם התכולה של בשר מעובד. תאתגרו אחד מבעלי המפעלים -שיפתח את שעריו לביקור הציבור. אם פעם אחד תראו את התהליך-לעולם,אבל ממש לעולם,לא תאכלו יותר בשר!!! בדוק. תשמרו על בריאות ילדיכם ובריאותכם!!! אדם | 22.05.16 (ל"ת)
29. מחיר + מחיר למשפחה עם 4 ילדים קניות בסופר זה עסק יקר שנינו עובדים קשה, ועדיין מקצצים במותרות השנה לא היה אצלנו מנגל, לא קרה כלום עדיין חגגנו יפה תתחילו להוריד מחיר של עוף ויהיה על מה לדבר צרכן | 22.05.16 (ל"ת)
28. המחיר הוא הבעיה - כתוב במפורש בכתבה "מכירות מוצרי הבשר על האש ירדו ב־20% במונחים כמותיים וב־7.8% בהכנסות כספיות" משמע, יקרו מאוד את מוצרי הבשר המעובד - וכל זאת בשנה אחת בלבד (השוואה הייתה של בין השנים 2016 ו-2015), ומצפים מהצרכנים שיצרכו אותה כמות כמו בשנה שעברה. זאת בשעה שהמשכורות לא עלו כלל, ומוצרי הבשר המעובד הם לא המוצרים היחידים שהתייקרו מעבר לכל פרופורציה. עורך הדין והכלכלן | 22.05.16 (ל"ת)
27. זה המחיר חבילה של המבורגר//קבב קפוא עולה 25 ש"ח וגם זה במבצעים ל-400 גרם. זה יוצא מחיר של 60 ש"ח לקילו. בקצביה ליד הבית שלי מוכרים בשר בקר שנטחן במקום מול עיני הלקוח ב-45 ש"ח לקילו. כנ"ל גם בסופר (מגה, למי שמתעניין, והם לא הכי זולים). קבב והמבורגר זה לא מוצר שמסובך להכנה - מערבבים עם בצל טחון ופטרוזיליה טחונה ויאללה - לתנור. למה לשלם יותר וגם לקבל פחות מבחינת טעם ובריאות? צרכן נבון | 22.05.16 (ל"ת)
26. כל סטודנט מתחיל בשיווק יכול להגיד לחברות הבשר לנתח את השוק, להבין שהירידה ברכישת הבשר תימשך, ושמאוד כדאי להם לעבור לשוק תחליפי הבשר, הצמחוני, הטבעוני, ובעיקר הבריא. מעיין | 22.05.16 (ל"ת)
25. מחיר , מחיר , מחיר , מחיר ......... מחיר לא שפוי לקג סטק 4 נתחים 150 ש"ח לא רוכש ,, האדומי | 22.05.16 (ל"ת)
24. נקניקיות ללא בשר מסוייה מסרטן גם - אם הן הנדסה גנטית מונסנטו תחפשו ברשת ותראו איך מדינות רבות מוותרות על אוכל לא טיבעי ואנחנו לא כמו הפלרה בשר מקולקל מהרשות שמוברח באישור משרד הבריאות לא באמת דואג לנו עצוב מונסטו רעל | 22.05.16 (ל"ת)
23. איש חכם פעם אמר: if you can't beat them - join them במקום שתחפשו איך להגביר את מכירות הבשר - תתחילו לחשוב איך לשווק אוכל בריא, שלא מן החי! תביאו לנו גיוון בריא לצלחת. טבעול הראשונים לזהות - הצטרפו אליהם!! ב"על האש" של יום העצמאות האחרון שהייתי, הבאתי, בשביל המשפחה שלי, 4 יחידות של המבורגר צמחי. הכל נטרף וביקשו עוד. מה נשאר מיותם על הגריל? כל הבשר מן החי... נורית | 22.05.16 (ל"ת)
22. הבעיה היא ה-מ-י-ת-ו-ן-!!!! לא הבריאות מתי תכניסו לראש שיש בישראל מיתון חריף והנפגעים הראשונים הם יצרני הבשר? האוכלוסייה פשוט חותכת בהוצאות וזה מגיע ל"בשר החי". יש מיתון! חרטא ברטא | 22.05.16 (ל"ת)
21. לא קונה בסופר.כולם רמאים ומוכנים להרוג אותנו בשביל כסף הורגים מליוני אנשים בחסות החוק | 22.05.16 (ל"ת)
20. תפסיקו להרוג אותנו עם ים הכימיקלים,ים סוכר ומלח-ואז אולי נקנה בעלי חברות המזון הם מבחינתי פושעים שהורגים אותנו לאט לאט בגיבוי הפוליטיקאים המושחתים שלנו. חברות המזון-הורגים אנשים בשביל עוד כסף | 22.05.16 (ל"ת)
18. רפורמת יבוא הבשר הנה בדיחה כי המחירים עדיין גבוהים מאוד ק"ג בשר אנטריקוט 140 שקל לק"ג צלעות 80 שקל כתף 70 שקל עוף אורגני אמיתי 40 שקל לק"ג וכן הלאה וכן הלאה. חוץ מזה שמבחר הנתחים קטן בגלל הכפייה הדתית. לולא כך, היינו יכולים לרכוש נתחים טובים וזולים יותר מהחלקים האחוריים. אז מה הפלא שיש צניחה בצריכה? ומדוע קשה להשיג באזור המרכז חלקי פנים משחיטה טרייה הנחשבים לזולים ובריאים? לעזאזל, אפילו כבד בקר טרי העשיר בוויטמינים כגון A ומינרלים, כמעט ואין ועוד ברשת שופרסל. ומה עושים לבשר הנמכר ברשתות שצבעו שחור כמו הלילה? זה מגעיל ודוחה ולא מותיר בפני ברירה אלא ללכת לאטליזים הנחשבים כלא כשרים (סה"כ לא עברו המלחה) למרות שהבשר מאותו בית המטבחיים. | 22.05.16 (ל"ת)
15. 5, על מה אתה מדבר? השר הזה ממש נגד אוכל לא בריא, זה שהוא דתי גורם לך לשנאה כזו? הוא פשוט יושב עם מנכלים של חברות שמחזקים מאות עובדים, והפתרון שהוא יהיה מעוניין בו הוא בשר איכותי יותר ולא לעזור להם בשום דרך אחרת מהנדס | 22.05.16 (ל"ת)
13. מחירי בשר מטורפים גרמו לאנשים לוותר עליו במשך שנים מחירי הבשר נהפכו כאן להיות מהיקרים בעולם בגלל כשרות , בגלל מיסוי בגלל יבואנים ומפיצים , , הצרכנים מצאו תחליפים , שינו הרגלי צריכה , הצמחונים והטבעונים עושים הרבה רעש , תחברו הכול יחד , ותראו מכירות חומוס עלו , פלאפליות נפתחו בכל פינת רחוב סביח וכו' , אז תבינו לבד , יש היום סטקייה ? המילה הזו נעלמה מהלקסיקון בקיצור לאחר שנים שהרחקתם דור שלם מהבשר יקח לכם דור שלם להחזיר אותם אריק | 22.05.16 (ל"ת)
12. פתרון - תתחילו למכור נקניקיות טבעוניות גם ככה רוב הנקניקיה עשויה מסויה, אז תעשו 100% סויה, ותוותרו על כל הזבל שאתם דוחפים בפנים, ככה אולי תתחילו סוף סוף להתפרנס בכבוד. ערן | 22.05.16 (ל"ת)
10. תאוות בצע שנים מכרו זבל מסרטן עכשיו הם חוטפים מהציבור. כך יהיה גם בפוליטיקה. שוימר | 22.05.16 (ל"ת)
8. תנו לחיות לחיות בשקט,לא רוצים לאכול עוף בן 3 שבועות,ולא רוצים פרות אחרי חליבה. ירון | 22.05.16 (ל"ת)
5. שר הבריאות ? פעם ליצמן יוצא להתקפה נגד מקדונלד ופעם אחרת משתף פעולה עם יצרני הנקניקיות שידוע שזה הזבל הכי גדול בתעשייה. זה לא ליצמן זה לץ-מן. מדינת רווחה | 22.05.16 (ל"ת)
4. בלי שום קשר להצהרת משרד הבריאות, נקניקיות זה רעל הזבל שבזבל.. ואנשים עוד נותנים את זה לילדים שלהם. בן | 22.05.16 (ל"ת)
2. בושה לתעשית הבשר אלו חומרים מכניסים הגיע הזמן לפקח על הכימיה שמוכנסת לבשרים השונים מעניין האם משרד הבריאות מנסה לשנות נוהלים אבי | 22.05.16 (ל"ת)
1. הציבור מתחיל להבין את השקר הגדול של התעשיה האכזרית הזאת, עצוב שמשרד הבריאות משתף פעולה עם זה, המטרה היא שהאנשים יהיו יותר בריאים לא יותר חולים, בשר זה התקף לב סרטן סכרת ועוד הרבה יוני | 22.05.16 (ל"ת)
מנפנפים את הנקניקיות: חברות הבשר נצרבו גם ביום העצמאות
98 תגובות לכתיבת תגובה