אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מנפנפים את הנקניקיות: חברות הבשר נצרבו גם ביום העצמאות

98 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

97.
למה משרד הבריאות צריך לשתף פעולה עם תעשיית הבשר?
"בשבועות האחרונים נפגשו יצרני הבשר עם נציגי משרד הבריאות בניסיון למצוא מהי הדרך הנכונה מבחינתם להציל את ענף הבשר מהמשבר שפקד אותו" ??? מה???? על מה ולמה? למה משרד הבריאות צריך לעבוד עם יצרני הבשר? כדי לעבוד על הצרכן ולשכנע אותו שבשר זה בריא?? זה גם לא בריא וגם לא מוסרי. אין צורך לאכול בשר.
נטע | 03.05.17
96.
צריכת בשר מעובד בישראל
יישר כוח גדול לשר הבריאות ולצוותי משרדו המוכשרים שלא נכנעו לבעלי ההון ופרסמו את נזקי המזון המעובד לציבור הרחב ובפרט הבשר המעובד על משרד הבריאות לעמוד בתוקף על עמדתו ולא להיכנע לפוליטיקאים ולבעלי העניין על משרד הבריאות להמשיך לבדוק ולחקור את הנושא תוך מחקר השוואה ושת"פ עם השוק האמריקני והאירופאי של הבשר המעובד לסוגיו ועל נזקיו לאורך השנים לבני האדם ולא להתפשר על חשבון בריאות הציבור ריבוי מחלות הסרטן הסוכר ואחרות בעשורים האחרונים לא נולדו מאיליהן אלא הם תוצאה מובהקת גם של צריכת מזון לא טבעי - לא בריאותי=מתועש זיהום אוויר מתמשך בערים הגדולות ולדעתי יש על כל אדם שפוי להמעיט עד כמה שרק ניתן באכילת בשר בפרט זה של בהמות בקר וצאן ולעודד את הציבור לצריכת ירקות ופירות שארצנו משופעת בהם גם בשוק הלחמים יש לעשות סדר מעבר להורדת מחירו ולהגביר את צריכת הלחם המלא לטובת הציבור חינוכו ובריאותו-כתבה מצויינת
יצחק חברה | 24.05.16
91.
החזירים המושחטים ייאלצו לעשות נקניקים בריאים ו"יענישו" אותנו בעליית מחירים לא פרופורציונלית
במקום לשמור ב ד י ו ק על אותם מחירים ולייצר אוכל איכותי רק חוק שמפקח על כל המחירים של כל המוצרים בישראל ישמור עלינו מטייקוני הגנבות האלו שלעולם לא מספיק להם כמה שהם מרוויחים מסכנים, אולי אפילו יצטרכו לעבור מב.אמ.וו לוולוו איזה בלאגן
דנידין | 22.05.16
89.
הנה רעיון
רדו מהבשר המעובד- ותייצרו נקניקים ונקניקיות בריאים , עשווים בשר אמיתי וללא חומרים משמרים, עמילנים, פוספטים, ציפורני חתולים ושערות סבתא. ולא, זה לא אומר להעלות את המחיר השערורייתי שאתם גובים עבור כל המוצרים האלה (נסו לבדוק כמה עולים מוצרים איכותיים פי 10 באירופה....). קצת יותר הוגנות, קצת פחות רעל, וקמפיין אחד פשוט שמסביר את כל אלה. אנשים לא הפסיקו לאהוב בשר ונקניק הם פשוט הבינו את מה ששנים כבר מסבירים להם- שהנקניקיות האלה זה רעל ומחפשים תחליפים בריאים.
יוסי | 22.05.16
81.
ל- 63 = הפסקתי לגמרי לקנות מרמי לוי - כנס להסבר
בהתחלה קניתי הכל מרמי לוי, ואז כאשר השארתי חלקי עופות במקרר 1.5 ימים הם התחילו להסריח, לאחר הפעם השניה הפסקתי לקנות שם בשר ( סניף ק. חיים ), לאחר שהיתה כתבה על תנאי העסקה בסניפים, הפסקתי לקנות שם. כלל ללא תנאים והתניות = הכסף שלי ילך רק לאוכל איכות ורק למקומות שהאנשים העובדים שם יכולים להתפרנס בכבוד בסוף החודש. זה מזכיר לי את זוגלובק לפני מספר שנים, כשקניתי רק את המוצרים שלהם ואז התפרסמה כתבה שהם מחליפים מדבקות פג - תוקף = מאז לא קונה זוגלובק, הם יכולים לסגור המפעל.
אייל | 22.05.16
80.
איכות הבשר בארץ מהגרועות בעולם המתקדם?
התרופות שמקבלים בעלי החיים האנטיביוטיקה המזון התערובות למיהן ןלא מזון טבעי במרעה .הכשרות שמאלצת אותנו להמליח את הבשר ולהרוס אותו .הכשרות שמאלצת אותנו להשתמש בחלק הקידמי הזול של הבקר ולא בחלקים האחוריים היותר איכותיים שאותם צריך לנקר תהליך יקר שבגללו מוותרים על כל החלק האחורי .אם יאשרו ליבא לארץ בשר לא כשר נוכל לקבל בשר איכותי ולעשות איתו מה שנירצה ונוכל להנות מבשר כמו בכל העולם .
צ.לוין | 22.05.16
72.
הכשרות והרבנות הורסת הכל ....עובדים עליכם . מחיר הבשר הכשר הקפוא לישראל ב-50% אחוז
יותר יקר מבשר הבקר בקר הקפוא לכל מקום אחר בעולם. דרישות הכשרות ושליחת צוותי שוחטים דתיים מהארץ למפעלים בחו"ל(לא יאומן אך זה כך) מייקרים את מחיר הבשר. בבשר הבקר הקפוא אין תוספים כך שהוא הכי בריא , אך כאמור בגלל הכשרות אנחנו משלמים כמעט כפול מבחו"ל. אגב הבשר המיובא לרשות הוא הרבה יותר טרי וטוב כי לא עבר הכשרה
אייל | 22.05.16
69.
כי אנשים הבינו שמוכרים להם זבל
בהמבורגר/ נקניקיהיש כל כך הרבה מרכיבים שאנשים מבינים שזה זבל מלא אבקות וכימקילים שנועדו לנפח את הכיס של החברות הגדולות על חשבון הבריאות שלנו (וגם הטעם נפגע) במקום שישבו על איכות גבוהה חושבים על פירסום שיווק ועוד כל מיני דרכים לגרום לנו לזרוק את ההמבורגר לעגלה בסופר
נונו | 22.05.16
62.
80 אחוז ויותר מהסויה הולכת להאכלת חיות משק
את חיות המשק מאכילים בסויה מהונדסת כלומר מי שרושם שצריך לאכול בשר כי סויה מהונדסת דווקא צורך את הסויה המהונדסת בעקיפין בצריכת בשר דווקא רובה המוחלט של מוצרי הסויה הנמכרים בישראל לצריכת אדם אינה מהונדסת - כלומר דווקא טבעוני יכול לא לצרוך סויה מהונדסת ומי שאוכל בשר כן לצרוך ממנה מי שילם לך להפיץ את ההפחדה הזאת - תעשיית הבשר עצמה ?
גכ | 22.05.16
55.
חדשות מצוינות!!! וגם נקודת מבט קצת אחרת
מרבית חלקי הגופות שנמכרות כיום מקורם בבעלי חיים שחיו רק 5% מתוחלת החיים המקסימלית שלהם, לקחת חיים של עגל זכר רק בן שנה שבקושי זכה לחיות, או תרנגול בן מספר חודשים (ובכלל לא דיברתי על כל האפרוחים שגורסים..) שגם בתקופת חייהם הקצרה חיו חיים לא חיים, כל זאת בשביל שיהיה קצת יותר טעים בפה, זו התנהגות של מפלצות אדם! הדבר היחיד שהייתי רוצה זה "שבשר" יהיה מסרטן פי 10.
איש עקרונות | 22.05.16
43.
בשורות טובות
במקום לטפל במשבר באמצעות יחסי ציבור, אולי שפשוט יפסיקו למכור לנו רעל? אולי שמשרד הבריאות יפקח כבר על כך שלא יוכנסו חומרים מזיקים למזון שלנו, ולא "בכמויות סבירות", או "בדיקות מדגמיות"? אולי שפשוט לא יכניסו רעל לאוכל? לא ריסוס, לא אנטיביוטיקה, לא הורמונים, לא חומרי טעם וריח, לא רכיבים עם האות "אי", לא שום דבר שהוכח או חשוד כמסרטן? אולי שמשרד הבריאות יעשה את העבודה שלו, שהיא להגן עלינו הצרכנים, ולא על היצרנים ולא על היבואנים??? למי אכפת אם המכירות שלהם יורדות, אנחנו מי שחשובים ולא הם!
ירון | 22.05.16
42.
חיות מתות, פגרים
חלקי ציפורנים, מקור, שאריות בשר. הכל מלא באנטיביוטיקה שהחיות שהן עכשיו פגרים פוטמו בהן. את כל זה טוחנים טוב טוב למין עיסה ורודה מגעילה ודוחסים לשקיק שקוף. באמת משונה שהאנשים הפסיקו לאכול את הגועל נפש האכזרי הזה. בואו נעשה המון ישיבות ונחשוב מה עושים. מה עושים? אולי אוכל בריא, שלא נסמך על סבל של חיות???
טלי | 22.05.16
34.
הבשר והחלב שמוכרים לנו פשוט לא בריאים
אני צמחוני. אין לי כלום נגד אכילת בשר וחלב. שכל אחד יעשה מה שבא לו. אין שום דבר רע בבשר וחלב. יש רע בבשר וחלב של היום. הם לא דומים באיכות למוצרים של פעם. היום הכל מסחרה. הכסף מול העיניים לא הבריאות. בשר בקר ועוף נגוע במחלות וזריקות שרק האל יודע מה מכילות. כולל החלב. בסופו של דבר הרעל הזה חוזר אלינו. אותו דבר הירקות והפירות
ראר | 22.05.16
33.
אנשים קונים פחות בשר, יותר איכותי.
לדעתי התורים לקצבים (שלא בסופר) מתארכים בשנה האחרונה.. לא קניתי בשר בסופר כבר שנים. נקניקים כבר לא קונים. נקניקיות גם לא. רק נתחים טריים אצל קצב שאני סומך עליו, פעם בשבוע, לצריכה באותו היום/ למחרת. שאר הימים מסתדרים יופי בלי בשר. כמו כל דבר- לא צריך להגזים
נדב | 22.05.16
31.
כבר שנה שלא אכלתי בשר ועוף ואני בכלל לא מרגיש חוסר
תאכלו הרבה ירקות ופירות, תרדו כבר מהבשר והעוף זה אולי טעים בטירוף אבל לא בריא וסתם יושב לכם בבטן במשך 12 שעות. ולא רק זה אלא שהיצרנים מכניסים מלא חומרים מסרטנים לבשר, ואתם לעולם לא יכולים לדעת מה מוכרים לכם ומה מגישים לכם במסעדות.
רועי | 22.05.16
30.
בשר מעובד? גם עכברים היו נתקפים מחלות מהרעלים שבו.
הזויייייייייי הורים מעודדים ילדיהם לאכול נקניקיות,בכך הם מסייעים להרעיל אותם!! חומרים אנטיביוטים,התרן,ניטריטים,מלחים ומים-בנוסף לחלקי בשר לא ראויים למאכל,הם הם התכולה של בשר מעובד. תאתגרו אחד מבעלי המפעלים -שיפתח את שעריו לביקור הציבור. אם פעם אחד תראו את התהליך-לעולם,אבל ממש לעולם,לא תאכלו יותר בשר!!! בדוק. תשמרו על בריאות ילדיכם ובריאותכם!!!
אדם | 22.05.16
28.
המחיר הוא הבעיה - כתוב במפורש בכתבה
"מכירות מוצרי הבשר על האש ירדו ב־20% במונחים כמותיים וב־7.8% בהכנסות כספיות" משמע, יקרו מאוד את מוצרי הבשר המעובד - וכל זאת בשנה אחת בלבד (השוואה הייתה של בין השנים 2016 ו-2015), ומצפים מהצרכנים שיצרכו אותה כמות כמו בשנה שעברה. זאת בשעה שהמשכורות לא עלו כלל, ומוצרי הבשר המעובד הם לא המוצרים היחידים שהתייקרו מעבר לכל פרופורציה.
עורך הדין והכלכלן | 22.05.16
27.
זה המחיר
חבילה של המבורגר//קבב קפוא עולה 25 ש"ח וגם זה במבצעים ל-400 גרם. זה יוצא מחיר של 60 ש"ח לקילו. בקצביה ליד הבית שלי מוכרים בשר בקר שנטחן במקום מול עיני הלקוח ב-45 ש"ח לקילו. כנ"ל גם בסופר (מגה, למי שמתעניין, והם לא הכי זולים). קבב והמבורגר זה לא מוצר שמסובך להכנה - מערבבים עם בצל טחון ופטרוזיליה טחונה ויאללה - לתנור. למה לשלם יותר וגם לקבל פחות מבחינת טעם ובריאות?
צרכן נבון | 22.05.16
23.
איש חכם פעם אמר: if you can't beat them - join them
במקום שתחפשו איך להגביר את מכירות הבשר - תתחילו לחשוב איך לשווק אוכל בריא, שלא מן החי! תביאו לנו גיוון בריא לצלחת. טבעול הראשונים לזהות - הצטרפו אליהם!! ב"על האש" של יום העצמאות האחרון שהייתי, הבאתי, בשביל המשפחה שלי, 4 יחידות של המבורגר צמחי. הכל נטרף וביקשו עוד. מה נשאר מיותם על הגריל? כל הבשר מן החי...
נורית | 22.05.16
18.
רפורמת יבוא הבשר הנה בדיחה כי המחירים עדיין גבוהים מאוד
ק"ג בשר אנטריקוט 140 שקל לק"ג צלעות 80 שקל כתף 70 שקל עוף אורגני אמיתי 40 שקל לק"ג וכן הלאה וכן הלאה. חוץ מזה שמבחר הנתחים קטן בגלל הכפייה הדתית. לולא כך, היינו יכולים לרכוש נתחים טובים וזולים יותר מהחלקים האחוריים. אז מה הפלא שיש צניחה בצריכה? ומדוע קשה להשיג באזור המרכז חלקי פנים משחיטה טרייה הנחשבים לזולים ובריאים? לעזאזל, אפילו כבד בקר טרי העשיר בוויטמינים כגון A ומינרלים, כמעט ואין ועוד ברשת שופרסל. ומה עושים לבשר הנמכר ברשתות שצבעו שחור כמו הלילה? זה מגעיל ודוחה ולא מותיר בפני ברירה אלא ללכת לאטליזים הנחשבים כלא כשרים (סה"כ לא עברו המלחה) למרות שהבשר מאותו בית המטבחיים.
 | 22.05.16
13.
מחירי בשר מטורפים גרמו לאנשים לוותר עליו
במשך שנים מחירי הבשר נהפכו כאן להיות מהיקרים בעולם בגלל כשרות , בגלל מיסוי בגלל יבואנים ומפיצים , , הצרכנים מצאו תחליפים , שינו הרגלי צריכה , הצמחונים והטבעונים עושים הרבה רעש , תחברו הכול יחד , ותראו מכירות חומוס עלו , פלאפליות נפתחו בכל פינת רחוב סביח וכו' , אז תבינו לבד , יש היום סטקייה ? המילה הזו נעלמה מהלקסיקון בקיצור לאחר שנים שהרחקתם דור שלם מהבשר יקח לכם דור שלם להחזיר אותם
אריק | 22.05.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת