3. אין שום דבר מסוכן בסוכר לבן. המאבק בו הוא אופנה שתחלוף. אין הבדל עקרוני בין סוכר לכל פחמימה אחרת. אותן קלוריות, אותה אנרגיה. מי שצורך כמויות גדולות וחושב שזה משמין אותו - שיתאפק. מודרניסטי | 25.05.16 (ל"ת)
2. ושוב הלכו צעד אחד פחות מדי! פשוט מאוד, הסוכר הלבן מיוצר במגוון תרכובות כדי שיוכל להשתלב באופן טוב יותר בהתאם למרקם ותוכנו של המוצר הסופי (תשאלו טכנולוג מזון). פועל יוצא שהתוויות יציינו סוכר רגיל אבל עדיין לא יציינו את מצבי הצבירה האחרים. דוגמה נוספת לכך היא ההודאה על ידי משרד הבריאות שצריכת בשר לא משפיעה על הכולסטרול או מובילה למחלות לב, אבל עדיין הותירה על כנה את ההמלצה להימנע משומנים רוויים. וזאת בגלל מקובעות מחד והגנה על יצרני שמני הזרעים מאידך. מישהו אמר ניגוד אינטרסים? אבל יש תקווה, שהנה הסירו לפני מספר שנים גם את האזהרה מפני צריכת ביצים. | 23.05.16 (ל"ת)
ה־FDA מספק רוח גבית למאבק המדינה בסוכר
3 תגובות לכתיבת תגובה