אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הגיש ייצוגית וחויב בהוצאות 100 אלף שקל

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
 l שומרי הסף - ברח' שערי המשפט בכל
 l שומרי הסף - ברח' שערי המשפט בכל מחדל ביטחוני הורגלנו להאשים את הש.ג. אבל מה דינו של מפקד שבמחדל היה לשומר הסף? או מנהל שסילק לקוחות על הסף? ויותר מכך, מה דינו של שופט עליון שנעל את שערי המשפט? היום יותר מתמיד ברור שיש קרטל בתעשיית המזון בישראל. חמש חברות שולטות בכ50% מהשוק – תנובה, אוסם, תלמה, קוקה-קולה ושטראוס. ו"עוף החול" קם שוב לספר לנו: שם הייתי ונלחמתי. איבדתי הון רב ו- 1,100 עובדים שהיו בשל קרטל המזון שקשר נגדי, יחד עם השופטת ורדה אלשיך ובעלה שהיה דירקטור בקרטל המזון. כן, מר משה בדש מפיקנטי שב לדבר, כמו עוף החול. הוא עמד בשערי בית המשפט המחוזי בתביעה נגד קרטל המזון, בלי יכולת לממן אגרת משפט על נזקיו הנאמדים במיליארד ₪, ומצא כי נעלו את השער. גם ברח' שערי משפט בירושלים – שם ממוקם בית המשפט העליון - נעלו את השער, כאשר דחו את ערעורו וגם חייבוהו בהוצאות. מי אשם בהתחזקות קרטל המזון, שעשק עד היום את עם ישראל במאות מיליארדי ₪? כמובן הש.ג. שנעל את שעריו מכל דיון במחדל הכלכלי הכי גדול במשק- עושק העם בדבר היסוד ביותר, זה המזון. כמה מכובד הוא בית המשפט שנותן יד לחלש ולרעב. כמה מפואר הוא השופט ששומע יתום ואלמנה, וכמה צודק ונכון הוא לשמוע וויכוח ציבורי על קרטל המזון – לא במצעד ברחובות תל-אביב, אלא דווקא בבית המשפט – שם המילים נהגות אחת לאחת, הטיעונים נשמעים היטב והאמת תהדהד בכל מהדורות החדשות לעין כול. אכן, צדק מי שאמר כי שופטי בית המשפט העליון אשמים במחדל הכלכלי הכי גדול של ישראל - ובמיוחד כאשר זה שופט עליון שהפך לש.ג. ונעל את השער. שומרי הסף, שישבו ברח' שערי המשפט בשנת 2009 וגרמו לעם לצאת בשנת 2011 ולקרוא לצדק חברתי ברחוב לא בבית המשפט, הם הש.ג.: מרים נאור – כיום נשיאת בית המשפט העליון, וכן אילה פרוקצ'יה ויורם דנציגר. ורצוי כי עם ישראל יזכור את שמם לדראון במחדל הש.ג. הגדול ביותר בישראל. למי שירצה לבחון את המילים שסחררו את שלושת הש.ג. הללו בעת מילוי תפקידם, מופנה להחלטה מיום 15.6.09 בע"א 10770/06 ניצולת הקרטל בע''מ [לשעבר פיקנטי תעשיות מזון ישראל בע"מ], פיקנטי תעשיות בשר בע''מ [1982] נגד אוסם תנובה ואחרים. שם רואים כי "מנהלים עיוורים, מסננים את היתוש ובולעים את הגמל" (מתי כג 24). מדקדקים באגרות ובקטנטנות ובולעים את קרטל המזון.
Dog | 11.06.16
3.
כל תביעה בבימ"ש יכולה להתקבל או להידחות, אולם
כל תביעה בבימ"ש יכולה להתקבל או להידחות, אולם בתביעות יצוגיות כאשר התובע זוכה הוא מקבל הוצאות קטנות של כ-20,000 ש"ח ועורך-דינו מקבל שכ"ט מטורף, אולם אם התביעה ישלם התובע הוצאות מטורפות ועורך דינו רק עבד לחינם. כך שומרים השופטים על הכנסות חבריהם למקצוע
Mustache | 09.06.16
2.
הגיע הזמן שאזרחי ישראל המגישים תביעות בבית המשפט
הגיע הזמן שאזרחי ישראל המגישים תביעות בבית המשפט יבינו אחת ולתמיד כי לא משנה אם הם חושבים שהם צודקים או אפילו אם הם באמת צודקים. בבית המשפט צריך וחייב להגיש הוכחות. כאן נפל תיק בגלל שלא המציא התובע חוות דעת בעניין חשבונאי מסוים. השופט הוא אדם הפוסק עפ"י הראיות המונחים על שולחנו תוך שהוא משתמש ביידע המשפטי שלו ושיקול הדעת אך הראיות הן שקובעות. אל תגישו תביעה אם אין לכם הוכחה כתובה או מוקלטת, אל תגישו תביעה ללא חוות דעת מקצועית של מומחה.
Glasses | 08.06.16
1.
עוד העיד שמיר כי "לכתוב בתצהיר שקיבלתי טלפון
עוד העיד שמיר כי "לכתוב בתצהיר שקיבלתי טלפון מיו"ר הרשות שבו הוא מאיים על החברה ועליי, העדפתי שלא להוציא את זה. וזה לא שווה תביעה? איום מיו"ר הרשות על בעל חברה!!! בכל מדינה כבר מזמן היו תובעים אותו, אבל בישראל? חחחחח הצחקתם אותו( את היו"ר לשעבר) בושה למדינה, בושה לרשות ובושה למערכת החוק!
Palmtree | 08.06.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת