אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מאחורי הקלעים של הקמת הוועדה לשינוי חברתי–כלכלי

4 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

3.
* בתמורה לשיתוף הפעולה של ארגוני העבודה, המפלגה
* בתמורה לשיתוף הפעולה של ארגוני העבודה, המפלגה הסוציאליסטית והמפלגה הקומוניסטית - רוזוולט מבקש מהם דבר אחד: "אני אעזור לציבור, אבל אתם תפסיקו את הדיבורים על מהפכה..." * ואכן, שיטת אירגון העבודה בארה"ב נותרת בצורתה הקפיטליסטית - היררכיה שבראשה ראשי החברה ובעלי המניות העיקריים, שמחליטים הכל עבור העובדים שתחתם, ומרכזים לידיהם את כל רווחי החברה ובידיהם ההחלטה מה יעשה באותם רווחים.
PurpleSword | 08.07.16
2.
* מליוני אמריקאים מצטרפים, בקצב חסר תקדים, לשלוש
* מליוני אמריקאים מצטרפים, בקצב חסר תקדים, לשלוש תנועות עיקריות: אירגוני עבודה, המפלגה הסוציאליסטית, המפלגה הקומוניסטית. שלוש התנועות הנ"ל משתפות פעולה שבוע אחר שבוע בהפגנות המוניות בערים מרכזיות ברחבי ארה"ב. * שלוש התנועות הנ"ל פונות לרוזוולט בדרישה: "עשה משהו למען ההמונים הסובלים, או ש..." תוך שהם רומזים למה שקרה ברוסיה ב-1917.
PurpleSword | 08.07.16
1.
* שנת 1929 - הציבור האמריקאי, מלא זעם
* שנת 1929 - הציבור האמריקאי, מלא זעם על עוד משבר כלכלי. הפעם - המשבר הגדול ביותר בהיסטוריה של ארה"ב (ושל העולם כולו, שגרם בסופו של דבר לפרוץ מלה"ע השניה) - The Great Depression. * הנשיא האמריקאי החדש, Franklin D. Roosevelt, שנבחר ב-1933, הוא Conservative Democrat - במילים אחרות, מעין הילרי קלינטון של שנות ה-30 - מאוד מחובר לידידיו ולתורמיו העשירים בוול סטריט, ומודאג רק מעט מסבלם של האזרחים האמריקאים.
PurpleSword | 08.07.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת