אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אלרגים לעולם

52 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

52.
ההבדל היחיד בין אור נראה, רנטגן, גמא, רדיו,
ההבדל היחיד בין אור נראה, רנטגן, גמא, רדיו, מיקרו וכל שאר הקרינות הוא באורך גל ובתדירות. הפוטורצפטורים בעין רגישים למה שאנחנו קוראים לו "אור נראה" ויש בעלי חיים ואורגניזמים שרגישים לטווח שונה ויכולים לראות אולטרה סגול, אינפרא אדום ואפילו מיקרו ורדיו (כל אלה יהיו מבחינתם אור נראה) אז האור הנראה שלהם בעל השפעה ביולוגית כל שהיא על בני אדם? מעניין מאוד השטויות שאתה כותב.  אגב כל הסימפטומים שאתה שציינת יכולים לנבוע ממתח נפשי. הגיוני יותר שאיכות האויר (המזוהם מאוד בערים) יגרום לתופעות הללו, ואנשים בטעות מייחסים זאת לקרינה.  ככל שיותר אנשים יאמינו לזה, נראה יותר "מחלות" כאלה. 
Grapes | 14.09.16
51.
אין מה להשוות בין קרינת אור נראה לקרינת
אין מה להשוות בין קרינת אור נראה לקרינת רדיו. שתיהן על אותו הספקטרום של קרינה אלקטרומגנטית אבל ההשפעות שונות, המנגנונים הביולוגים שונים ואנשים שונים רגישים לשתי הקרינות הללו (לפעמים יש שרגישים גם לזו וגם לזו).   לגבי מה שאמרת לגבי העוצמות, לא בטוח שהבנתי למה שהתקוונת. רגישים לקרינה שאני מכיר ומנחה מגיבים כבר ברמות של 0.001 מיקרווואט לסמ"ר. זה נמוך בכמה סדרי גודל ממה שאדם שלא רגיש לקרינת רדיו מגיב אליו. החדשות הרעות שרגישות לקרינה היא נרכשת ועם הגידול בחשיפה יש גידול מיום ליום באחוז הרגישים לקרינה באוכלוסיה, רובם לא מבינים שהם רגישים ולא יודעים למה, אבל סמים לב שכאוב להם הראש בעת שימוש בסלולרי ובאלחוטי, מרגישים חום בפנים בעת חשיפה וכמובן רטט ונימולים באצבעות ובעור שצמוד לסלולרי. 
Amir321 | 11.08.16
50.
קרינה אלקטרו מגנטית זה כולל אור, חום ולמעשה
קרינה אלקטרו מגנטית זה כולל אור, חום ולמעשה כמעט הכל... רגישות לדבר כזה זה לשבת בחושך מוחלט, בקור מוחלט ולבודד את עצמך מעצמך כי גם בני אדם פולטים קרינה אלקטרומגנטית. ולא, אין הבדל משמעותי בעוצמות של ה"קרינה" שלכאורה מדווחים שרגישים אליה, אלא רק הבדל בתפיסה שלך לגבי מקור הקרינה.
Beer | 11.08.16
46.
אנסה שוב, הפעם בלי הקישור (שהמערכת הזו לא
אנסה שוב, הפעם בלי הקישור (שהמערכת הזו לא אוהבת) . ראשית "מומחה" זה משהו שמערכת הטוקבקים הזו מגדירה אותי. שנית רציתי לקשר לדף המחקרים באתרי, בו נמצאים מחקרים שמוכיחים שרגישות לקרינה היא אמיתית וכן ביקורת על מחקרים שטוענים שלא (ואשר משמשים את התעשיה ואת מי שצריך או רוצה להכחיש קיום נזקים של חשיפה לקרינה ולהכחיש קיומה של הרגישות לקריה).   בעיקרון מחקרים שמוכחים רגישות לקרינה בודקים סמנים ושינויים ביולוגיום בעקבות חשיפה. לאומת זאת מחקרים שטוענים שהיא לא אמיתית מבוצעים בדרך כלל במימון התעשיה, על ידי פסיכיאטרים ובדרך סובלים משגיעות חמורות בהבנת נושא הקרינה ונושא הרגישות. ברוב המחקרים הללו השגיעה הגדולה ביותר היא שחושפים את הנבדקים לקרינה מסוגים שונים גם כאשר לא אמורה להיות חשיפה לקרינה. כאשר הנבדקים מגיבים לחשיפה מפרשים זאת החוקרים שהתגובה היא פסיכוסומטית, בלי להבין שהייתה חשיפה שהם לא מודעים לה ולא מבנים אותה.
Amir321 | 06.08.16
45.
הדרך לבחון את טענות האנשים האלה, היא לבדוק
הדרך לבחון את טענות האנשים האלה, היא לבדוק את הרגישות שלהם *בהחבא*.. למשל, לשתול משדר WIFI קרוב לבחור ש"רגיש לרדיו" ללא ידיעתו למשך יום, לראות אם חל שינוי.  להביא את הבחור שרגיש לדיו במגע עם דיו, שוב ללא ידיעתו. יש לי הרגשה ששום דבר לא יקרה,עד הרגע שיספרו להם על הבדיקה.
Glasses | 06.08.16
44.
כרגיש לקרינה אני יכול להבין את הבאסה והתסכול
כרגיש לקרינה אני יכול להבין את הבאסה והתסכול שלהם כאשר לא מאמינים להם ולא מבינים שזה אמיתי.  אני מצאתי לזה פתרון שעובד לי די טוב, אני מסביר ומוכיח. אם זה לא מספיק אני פשוט שם פס על מי שלא מבין או לא רוצה להבין שהרגישות לקרינה אמיתית ויודע שמתי שהוא גם הוא יהיה רגיש וזאת מכיוון שרגישות לקרינה היא נרכשת ולא מולדת ומה שמקדם את ההתדרדרות היא החשיפה ורוב האנשים היום נחשפים להמון קרינה, אז זה רק עניין של זמן.
Amir321 | 06.08.16
40.
מחקרים אלו בוצעו בעיקר על ידי פיסיכאטרים ומומנו
מחקרים אלו בוצעו בעיקר על ידי פיסיכאטרים ומומנו על ידי חברות הסלולר ואלקטרוניקה. במחקרים אלו חשפו את הנבדקים לקרינה גם כאשר לא הייתה אמורה להיות חשיפה וכאשר הם הגיבו הסיקו שהמקור לתגובה פסיכוסומטי ולא תכנון לא נכון של ניסוי החשיפה.
Amir321 | 06.08.16
38.
נחשפתי לזה לראשונה בסדרת טלוויזיה better call saul
נחשפתי לזה לראשונה בסדרת טלוויזיה better call saul העורך דין של גסי ווולטר , שאח שלו סובל מבעיות כאלה , אצלו זה בא לידי ביטוי מכל דבר חשמלי ולא מכימיקלים ופלסטיק.  בכל מקרה יש פה סטירות , לדוגמה  אפשר לראות קופסאות פלסטיק בתמונה הם אומרים שזה רעיל אז מה עושים קופסאות כאלה , ואם טעינת הסוללה של המצלמה כל כך הפריע לה בלילה למה הבית מחובר לחשמל בכלל? והחלק הכי הזוי זה הבדיקה שהכתבת עברה אהה וברור שהיא חולה , נראה לי שכל בן אדם בעולם שהיה עובר את הבדיקה הכנראה מדומיינת ומגוחכת הזאת היה יוצא חולה.   לפי דעתי אפשר להעמיד את הטענות של כל האנשים האלה למבחן , לחשוף אותם בלי ידיעתם לחשמל , כימיקלים נטולי ריח וכל מיני דברים אחרים שאף בנאדם לא היה מצליח לזהות עם החושים שלו , וככה לראות באמת אם הגוף שלהם מגיב לזה או שהם סתם אנשים שרוטים. לא עושים את זה בטח כי לאף אחד לא ממש אכפת וגם כי זה בטח צריך להיות הפקה מאוד מורכבת ויקרה , אני מתערב שהם לא ירגישו לא כאבי ראש ולא נפיחות באוזניים
Coffee | 06.08.16
33.
למען האמת, נשמע כמו שתי אפשרויות: א. חשיפה
למען האמת, נשמע כמו שתי אפשרויות: א. חשיפה לחומרים כימיים ספציפיים, ללא אבחון וטיפול מתאים ב. אנשי היישוב סובלים בעיקר מהסטיגמות שיש להם כלפי מחלות נפשיות. חרדה, דיכאון, הפרעות דחק פוסט-טראומטיות ואחרות הן לא מילים גסות. אלה מחלות אמיתיות עם יותר מדי סטיגמות וחוסר הבנה שלהן. היה עדיף שינסו לבדוק את האפשרות הזו (ולטפל בה), או לפחות לשלול אותה באופן מנומק היטב. 
AirBalloon | 05.08.16
24.
בדיוק סיימתי לקרוא את הספר "בארץ פרא" מאת
בדיוק סיימתי לקרוא את הספר "בארץ פרא" מאת דיאן תומס. ספר מתח שמספר על קתרין ריד חולה שגוועת ממחלה לא ידועה ומחליטה לבלות את ימי חייה האחרונים בבקתת עץ מבודדת בשמורת טבע. שם היא שחוץ ממנה יש ביער מישהו נוסף שעוקב אחריה. הספר מתאר סימפטומים של אנשים שנאלצו לגלות מהחברה העירונית המודרנית. נבחר כאחד המותחנים הטובים ביותר ולא עוזב אותך גם בתום הקריאה -מומלץ!!!
Umbrella | 05.08.16
22.
הרפואה היום מתקדמת יחסית ללפני אלף שנה. אבל
הרפואה היום מתקדמת יחסית ללפני אלף שנה. אבל יחסית למה שצריך היא פרימיטיבית מאד. כמעט אין טיפולים אפקטיביים לסרטן, לא יודעים לרפא איידס. ערמה של מחלות כרוניות כמו סכרת ולחץ דם שיכולים להקל עליהן אבל לא לרפא. וים של אלרגיות שהרפואה כיום בקושי מצליחה לדגדג.
Beer | 05.08.16
20.
הבעיות הן אמיתיות ... האנשים האלה רגישים מאוד
הבעיות הן אמיתיות ... האנשים האלה רגישים מאוד אבל אצל כל האנשים יש תופעות לוואי: המחלות הנפוצות: נדודי שינה, הפרעות הורמונליות, השמנת יתר, פריחות על העור, עצבנות יתר, דיכאון, סוכר בדם, לחץ דם גבוה או נמוך, כאבי ראש כרוניים, סרטן אחרי חשיפה ממושכת. האם זה לא ברור שיש תופעות לוואי לכל הענן האלקטרו-מגנטי, עודף אור , תת שינה, היעדר מלטונין בגוף, חשמלי, ולכל הזבל שאנחנו מכניסים לפה? ברור שיהיו תופעות. רוב האנשים בריאים מטבעם והמערכת החיסונית נלחמת בזיהומים (למשל תאים קרצינוגניים) - אבל מתישהו המערכת החיסונית נכשלת... כשהיא נכשלת קורים דברים רעים מאוד. *** אצל הדבורים - ההפרעות האלקטרומגנטיות גורמות "לסרטן מוח" ולקריסת מושבות שלמות (זה איום על אספקת המזון לאנושות - מזון שתלוי בהפריה)
Rocket | 05.08.16
5.
״לדב יש רגישות לדגנים, למזונות מהונדסים גנטית, לחומרים
״לדב יש רגישות לדגנים, למזונות מהונדסים גנטית, לחומרים משמרים ולחומרי טעם וריח״ מה זה מזונות מהונדסים גנטית? כבר עשרות אלפי שנים האדם מכליא זנים שונים של צמחים כדי לייצר גידולים עמידים ומזינים יותר, קשה לי לחשוב על מאכלים שאינם ״מהונדסים גנטית״. ובכלל, איך הגוף שלה מזהה מזון שעבר הנדסה גנטית? בקיצור, אלו בהחלט אנשים עם בעיה רפואית, רק לא הבעיה שהם חושבים.
ChefHat | 04.08.16
4.
רגישות לקרינה וכימיקאלים הן אמיתיות. אנשים רבים סובלים
רגישות לקרינה וכימיקאלים הן אמיתיות. אנשים רבים סובלים מהן, רבים מהם בכלל לא מודעים לכך.  במצבים קשים אנשים מעבדים הכל. עבודה, חברים, יכולת להסתובב ברחוב.  ממליץ לכולם לצמצם שימוש בסלולרי, באלחוטי, בכימיקלים.  לכל מי שכבר מרגיש כאבים בחשיפה לקרינה או כימיקאלים ממליץ ביתר שאת להפסיק כל חשיפה. 
Amir321 | 04.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת