21. כל הכבוד למשרד האוצר והכלכלה ששם את היבואנים כל הכבוד למשרד האוצר והכלכלה ששם את היבואנים במקומם ! 8Ball | 23.08.16 (ל"ת)
20. כל הכבוד למשרד הכלכלה 1 הגיע הזמן לעשות כל הכבוד למשרד הכלכלה 1 הגיע הזמן לעשות סדר ! 8Ball | 23.08.16 (ל"ת)
19. באטליז פרטי אני קונה 1 ק"ע אנטריקוט טרי באטליז פרטי אני קונה 1 ק"ע אנטריקוט טרי ומשובח באמת ב-120 ש"ח. ולך תדע מה מוכרים לך ברשת הגדולה. Candy | 04.08.16 (ל"ת)
18. רק מי שעיניו לא בראשו קונה בשר כיום רק מי שעיניו לא בראשו קונה בשר כיום ברשתות השיווק הגדולות. כמה תוכניות טלוויזיה צריך לראות כדי להבין ששופרסל ורשתות גדולות אחרות עובדים עלינו בעיניים תוך ערבוב כמות קטנה של בשר משובח עם תוצרת שברובה על גבול הראוי למאכל אדם. זה הפטנט שלהם. אטליז פרטי לא ירמה אתכם כי תוך כמה חודשים לא ישרוד כשהשמועה תעבור מפה לאוזן. לעומת זאת ברשתות השיווק קונים אלפים בשר שהוא "אדום" באופן מלאכותי ואף אחד לא מכיר את השני כך שגם אחריהם באים אלפים שקונים את אותם הפיגולים. אגב הידעתם שברשתות הגדולות ל א ז ו ר ק י ם כ ל ו ם בהכנת הבשר ? (וזה מפי העובדים עצמם). עורות, סחוסים, חלקי שומן , הכל נטחן יחד עם בשר נוסף ומוצג על המדפים כ"קציצות שופרסל", "קבבים שופרסל" ועם ישראל - ברוך השם, חזקה עליו שעד סוף היום הוא מרוקן את המדפים.. Candy | 04.08.16 (ל"ת)
16. מצחיק שאחד מבעלי חברת "ביכורי השדה" ,המונופול שעושק מצחיק שאחד מבעלי חברת "ביכורי השדה" ,המונופול שעושק את הציבור ואת החקלאים בשיווק פירות וירקות, מתלונןן על חוסר שוויוניות, על אפליה ןעל פגיעה בתחרות !!! Battery | 04.08.16 (ל"ת)
15. קודם כל מדובר במכסה שמגיעה לתקרה. שנית, אם קודם כל מדובר במכסה שמגיעה לתקרה. שנית, אם ניתן היה לייבא את כל חלקי הפרה, הזמינות הייתה גדולה והעלות מופחתת. אבל המדינה נשלטת על ידי לובש שחורים וזה אומר שאנו מוגבלים לחלקים ספציפים בבשר ועוד משלמים אקסטרא בגלל הכשרה שאף אחד לא רוצה. שים לב, שהשחיטה כשרה כך שלא חייבים להמליח את הבשר - רק לבצע ניקור אם אתם יודעים מה זה. לפני שנים רבות, ניתן היה לרכוש בשר כשר ללא הכשרה והלקוח היה מכשיר בבית וכך עשתה אימי עליה השלום אשר הקפידה מאוד. אבל לובשי השחורים אמרו לעצמם..המממ יש מצב שחילונים ידלגו על ההכשרה אז בוא נעשה סנקציות ונעביר חוק שבשר ועוף חייבים בהכשרה בדיפולט מהמפעל. ועל זה אנו משלמים בתועפות של מלח המיותרות, אם הבשר משמש לצליה על אש פתוחה. Guitar | 04.08.16 (ל"ת)
14. ברגע שהעלתם מחיר מ-120 שקל ל140 לק"ג אנטריקוט ברגע שהעלתם מחיר מ-120 שקל ל140 לק"ג אנטריקוט בשופרסל דיל והתחלתם להציע ב-150 שקל לק"ג בשופרסל שלי - הפסקתי לקנות. לבוס בנטו...אתה בטח זוכר את הבחור שהתקשר והתעניין לגבי הבשר הארגטינאי שבדיוק הכנסתם אז לסניף ביגאל אלון ובעזריאלי והגיע באופן לא סדיר... הפסד שלכם כי מאחורי קהילה גדולה של צרכנים שחפצו בבשר טוב וטרי בנוסף למקומי ממגדלים קטנים Guitar | 04.08.16 (ל"ת)
13. המשפט "מיכסה פטורה ממכס" פירושו, שאף אחד לא המשפט "מיכסה פטורה ממכס" פירושו, שאף אחד לא מגביל את היבואן מלהביא כמה שהוא רק רוצה.. הוא פשוט יצטרך לשלם מכס על הכמות שמעבר למכסה. דבר שיקטין את הרווח שלו ממאות אחוזים לעשרות אחוזים בודדים.... ממש רחמים עליהם! Battery | 04.08.16 (ל"ת)
12. חוץ מזה שהבשר הנ"ל לא מובל בים אלא חוץ מזה שהבשר הנ"ל לא מובל בים אלא במטוסים. סבה, לך תאכל בשר קפוא חלק של דוסים והשאר למבינים את הטרי. Guitar | 04.08.16 (ל"ת)
11. הבשר הארגנטינאי מבוסס ברובו על גידול במרעה. מה הבשר הארגנטינאי מבוסס ברובו על גידול במרעה. מה זה אומר ברובו? שבחלק מהזמן מתספים בתזונה שאינה על בסיס ירק ועשב כדי לזרז את העליה במקל; אחרת לוקח 3 שנים להגיע למשקל לשחיטה. ובכל מקרה אין מעבר של גלוטן כי החיה אכלה גלוטן. בחרת בטבעונות כי שטפו לך או שטפת לעצמך את המוח. כנ"ל לגבי ביצים. אם תקני ביצי חופש אורגניות בריאותך תשתפר....עשי מה שבא לך רק תרגיעי ותפסיקי להפיץ שקרים Guitar | 04.08.16 (ל"ת)
10. עובדים על כולם,אתם לא מבינים שבשר קפוא הרבה עובדים על כולם,אתם לא מבינים שבשר קפוא הרבה יותר בטוח וגם בטעם אותו הדבר,בשר טרי פתח למחלות עקב הובלה לא ראויה ,או תקלת קירור בהובלה הממושכת . קנו רק בשר מיובא קפוא לבטחונכם Lamp | 04.08.16 (ל"ת)
9. ושלא יפחידו אותנו, במחירים ה"מופרכים" (בלשון המעטה) ששופרסל ושלא יפחידו אותנו, במחירים ה"מופרכים" (בלשון המעטה) ששופרסל מוכרת בשר, תמיד ההצע יעלה על הביקוש Cocktail | 04.08.16 (ל"ת)
8. כנראה שרוצים לשמור על רמת כדאיות שימשיכו ליימר כנראה שרוצים לשמור על רמת כדאיות שימשיכו ליימר בישראל , להזכירכם עד לא מזמן לא היה ייבוא, אנא תאגידים שרוצים לגזור קופון מחויבים להורדת שיעור הרווח בבשר , או שעל המדינה למסות עוד לעודד את הייצור המקומי Fish | 04.08.16 (ל"ת)
7. תגידו במה מאכילים את הבקר הזה? כי בתור תגידו במה מאכילים את הבקר הזה? כי בתור מי שרגישה לגלוטן אני מרגישה רע אחרי אכילת בקר מכל סוג שהוא כנ"ל ביצים ונותנים להם תערובות עם חיטה שעורה וגם תוצרת שהיום היא ככל הנראה ברובה מהונדסת גנטית - תירס וסויה. בקיצור הפכתם אותי לטבעונית בעל כורחי BandAid | 04.08.16 (ל"ת)
6. "כמות הבשר הטרי המיובא המצויה בידי נטו צפויה "כמות הבשר הטרי המיובא המצויה בידי נטו צפויה להספיק לרשת הגדולה בישראל לחודש הקרוב בלבד" בשר טרי לחודש. איזה כיף :) Guitar | 04.08.16 (ל"ת)
5. הוצאת לי את המילים...גם לא הבנתי את זה... הוצאת לי את המילים...גם לא הבנתי את זה... Helmet | 04.08.16 (ל"ת)
4. כרגיל, לפני החגים מספרים סיפורים כדי להקפיץ את כרגיל, לפני החגים מספרים סיפורים כדי להקפיץ את המחירים Processor | 04.08.16 (ל"ת)
3. לא חשבתי על זה. חשבתי שהרעיון הוא ליצור לא חשבתי על זה. חשבתי שהרעיון הוא ליצור תחרות מוגבלת לא חשבתי שבשביל תחרות צריך אספקה מתמשכת לא: "מצטערים אין לנו היום" כי ככה לא ניתן לנהל תחרות. אם בית המשפט פוסל לשופרסל אז בשביל מה המכסות? בשביל למנוע מהיצרנים המקומיים לפשוט רגל לגמריי? ממממ... Fan | 04.08.16 (ל"ת)
2. שיטת המיכסות והפטורים . המחיר לצביקה והמחיר למשתכן שיטת המיכסות והפטורים . המחיר לצביקה והמחיר למשתכן והקרקע להוא והטבה להיא .זו לא מדיניות שתוריד מחירים זו מדיניות שמובילה לעליית מחירים ושחיתות . כל המהלכים שלך היינם מהלכים של מעט מדי ומאוחר מדי . המהלכים משרתים את המדיניות של ביבי .-העלאת מחירים אפליה בין אוכלוסיות , הטבות פטורים ושחיתות ציבורית . להערכתי נכשלת במדיניות הפשרה מול ביבי ולא הובלת מדיניות שבהטחת בבחירות Raindrop | 04.08.16 (ל"ת)
1. דודי עזרא חייב להאבק באוצר בעניין הזה. הכל דודי עזרא חייב להאבק באוצר בעניין הזה. הכל פופוליזם בממשלה הזאת. מחזיקים לך אצבעות דודי! Bee | 04.08.16 (ל"ת)
הבשר הטרי בשופרסל צפוי לאזול בתוך חודש
21 תגובות לכתיבת תגובה