אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לראשונה: תנובה החלה לשווק קוטג' בעל חיי מדף ארוכים לארה"ב

11 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
אתה אולי אמריקני אבל אתה לא אמריקני ממוצע.
אתה אולי אמריקני אבל אתה לא אמריקני ממוצע. רוב האמריקנים לא חושבים על כך בכלל, לא מעוניינים בכך או לא יכולים להרשות לעצמם את זה כי המחירים של "בשר שאינו מגיע ממכלאות וגבינות ושמנים איכותיים" או "יוגורט אמיתי וחלב לא מפוסטר ממרעה" גבוהים מדי ולא זמינים בכל מקום. כן, אם אתה חי באזורים מסויימים בניו יורק או לוס אנג'לס ועוד כמה מקומות זה סופר פופולרי, השאר, אלו שקונים בוולמרט או קרוגר, ולא ב Whole Foods קונים את האוכל המתועש הזה. לגבי ישראל, אני לא טוען שכולם אוכלים פה בריא אבל האוכל הבסיסי, כולל התעשייתי, בריא יותר מבארה"ב בגלל המסורת הים תיכונית והאירופאית, שכוללת תזונה מגוונת יותר ובריאה יותר מרוב המקומות האחרים בעולם. לא סתם תוחלת החיים בישראל היא בין הגבוהות בעולם (מקום שמיני בעולם). אז נכון שהאוכל התעשייתי גרם להתגברות ההשמנה בכל העולם, כולל בישראל, אבל גם כאן המעבר למקורות מזון טובים יותר צובר תאוצה והמודעות למזון בריא מתגברת רק שכאן נקודת זינוק טובה לאין ערוך מזו האמריקנית.
Tooth | 10.08.16
8.
תקשיב, כסף זה לא הכל והאמריקאים מתפכחים ויש
תקשיב, כסף זה לא הכל והאמריקאים מתפכחים ויש צניחה באוכל מתועש, ממותק ומעובד וזה בדיוק מה שהקוטג׳ הנ״ל מייצג. במקום, הם מגדילים את צריכת הירקות, השימוש בחמאה בנסיקה וכך לגבי ביצים איכותיות, בשר שאינו מגיע ממכלאות וגבינות ודמנים איכותיים - לא עוד קנולה, סויה וכדומה. אז נראה לך שיש סיכוי לקוטג׳ המסורס הזה כאשר הם יכולים לקנות יוגורט אמיתי וחלב לא מפוסטר ממרעה? תחשוב שוב לצערי תמיד יהיה מי דיפול במלכודת וזה בלתי נמנע כנראה בדיוק כפי שישראלים רבים שוגים בבחירות התזונה שלהם. ואם לא שמת לב, חנויות למידות מאוד גדולות כבר צצות בישראל.  מי שעובר לתזונת פריימל מנצח ומי שלא משלם בבריאות
Weights | 10.08.16
7.
למגיבים ה"גאונים" אין לי מושג אם תנובה תצליח
למגיבים ה"גאונים" אין לי מושג אם תנובה תצליח או לא אבל העובדה שאתם מבצעים השוואות בלי להכיר את השוק האמריקני בעוד תנובה נעזרת ,כפי שמצויין בכתבה, במומחים מקומיים  רק מדגימה שוב את הזלזול הישראלי האוטומטי בכל דבר כמעט. בדיקה קצרה באתר כמו וולמארט מראה שהמחיר לאריזה הקטנה (שנחשבת לאישית) של קוטג' עם פרי דומה למחיר המוערך של 1.5 דולר (יש שם ב דולר, אבל הכמות קטנה יותר). באריזות הגדולות המחיר הוא, כמובן, זול יותר יחסית לכמות וסביר להניח שכך יהיה גם במוצר של תנובה (סביר גםשהקוטג' הנקי, שלא נראה לי שיימכר באריזות של 150 גרם, יהיה זול יותר מזה עם הפירות). לגבי החומרים המשמרים, כאן מתגלה הבורות שלכם שכן, להבדיל מישראל בה הגבינות הלבנות והקוטג' נקיים מתוספות למיניהן, בארה"ב המוצרים האלה מלאים בחומרים משמרים, חומרי טעם וריח' מייצבים שונים ועוד (בישראל הקוטג' מכיל חלב, מלח וסידן בלבד).
Tooth | 10.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת