אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ריקולים בגלל טעם: אסם ל"ויטמינצ'יק פטל", שטראוס ל"רולדת שוקולד"

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

3.
אחרי הסלמונלה הליסטריה הקולי והאמבה הגיע התור של
אחרי הסלמונלה הליסטריה הקולי והאמבה הגיע התור של "טעמים נלווים" כתוצאה מהוספת כימיקלים למשקאות השונים . עצתי , אפשר לחיות יותר טוב עם עגבניה , חסה , מלפפון , בצל , סלרי וכוסברה , שמן זית ומים טובים ורגילים , ולוותר על כל השאר שאתם רגילים בהתחלה זה קצת קשה אבל כמתרגלים ומנטרלים את החששות לפני כל ארוחה מהרעלה כזאת או אחרת , מתחילים לפרוח ולהינות !
Ducky | 15.08.16
1.
כל חב' מזון מנסה היום לתקן תקלות של
כל חב' מזון מנסה היום לתקן תקלות של שנים, וזאת מחשש לבדיקה מצד משרד הבריאות ולא מדאגה לטובת הציבור. לו לא היה מקרה הזיהום לאחרונה, שטראוס היו ממשיכים לשווק לציבור ללא ידיעתו, את המוצר הפגום. במילים פשוטות, כל העת שיווקו לציבור מוצרים פגומים, במשך שנים. 
Lobster | 15.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת