אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האייפון החדש גובה קורבנות: שני מקרי מוות במפעלי פוקסקון עקב העומס

22 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

22.
לכל המגיבים עם ה בולשיט של ״להחרים״ ושאר
לכל המגיבים עם ה בולשיט של ״להחרים״ ושאר הבולשיט, אלו עובדי של פוקסקון, לא אפל!!! זה כמו להגיד (סתם לדוגמה) ״נסטלה״ פוגעת בזכויות של העובדים של ״אוסם״ (למרות שאחרונה חברת בת, כן דוגמה קצת לא טובה), כי א,ב,ג,ד. נכון של למזמינה בסדרי גודל שכזה כמו אפל חייבת להיות כוח על חברת יצור, אך עדיין אלו עובדי פוקסקון והתנאים הדרקונים שלהם!!! בנוסף פוקסקון לא רק מיצרת אייפונים עבור אפל, אלה גם כל השאר אלקטרוניקה בעולם עבור חברות גדולות אחרות, LG, SAMSUNG, HP, ומי רק לא, אז בו נחרים הכל כולל הכל, ונשיב בבית תחת נורות, ונקרא ספרים, אגב עם זה היה כך, אולי לא הייתי רואה את הדמוגוגיה המטופשת הזאת של אנשים חסרי אינטליגנציה מינימלית, היקר להשים, ולקטר!!!
Flask | 23.08.16
17.
מסכים איתך לגמרי! הכוח הוא בידיים של הצרכנים!
מסכים איתך לגמרי! הכוח הוא בידיים של הצרכנים! בגלל זה אמרתי שגם הדם הוא על הידיים שלהם! אי אפשר לבוא לחברה קפיטליסטית וחזירית בטענות כל עוד הלקוחות שלה ממשיכים לנהור לחנויות ולהצביע עם הארנק. זאת בעיה עולמית, העולם הופך אדיש... בתשנות התשעים שהיו כל הסיפורים על עובדים ילדים העולם התגייס והחרים חברות ומותגים שהעסיקו אותם. בתחילת שנות האלפיים שתגלו זוועות יהלומי הדמים בעולם הוקמו גופים ונחתמו אמנות כדי למגר את התופעה, שוב בלחץ הצרכנים. והיום, שאנשים מתים כדי לייצר מוצר דפוק בשקל ולמכור אותו במאה, לאף אחד פשוט לא איכפת... זאת הזוועה האמתית!
Bone | 22.08.16
16.
זה נכון שאין הרבה חפים משפע בסיפור הזה.
זה נכון שאין הרבה חפים משפע בסיפור הזה. אבל צריך גם לומר שאפל כחלק מהמדיניות שלה עובדת עם פוקסון מתוך ידיעה שהם לא מתחשבים ברווחת העובדים ולא מנסים לתפור את הבעיות שיש שם (לשים רשתות על החלונות זה לא פיתרון). בנוסף, ובניגוד מוחלט לכל חברות הטכנולוגיה האחרות, אפל לא חתומה על אמנות בינלאומיות שנוגעות לכריית מתכות נדירות בצורה בטוחה, חוקית וירוקה. החברה הזאת חולבת כל נקודה בשרשרת הייצור שלה כדי למקסם את הרווח שלה, כולל חליבת הצרכנים שממשיכים לשלם מחירי פרימיום על מוצרים שגורמים למוות, נזק והרס של העולם והטבע!
Bone | 22.08.16
15.
יש הבדל בין לקנות מוצר שמיוצר בסין -
יש הבדל בין לקנות מוצר שמיוצר בסין - לבין לקנות מוצר שהייצור שלו גורם למוות של הפועלים! לא כול המפעלים בסין עובדים ככה. נכון השכר נמוך, אבל לא מתייחסים לעובדים כעבדים! ואם עובד מתאבד שם הפיתרון הוא לא לשים רשתות על החלונות! מתי שמעת על עובדים במתפרות בסין שקופצים מחלונות וגגות?! להזכירך שנחשף בשנות התשעים שנייקי משתמשת בילדים כדי לתפור את הבגדים שלה, היתה מחאה עולמית אדירה שהביאה לשינוי מדיניות הייצור שלהם! הכוח הוא ביידים של הצרכנים - על עוד לא תענישו את אפל ותמשיכו לקנות מוצרים שלה עד שהמדיניות תשתנה הדם הוא על היידים שלך ושל שאר האנשים שקונים מוצרי אפל!
Bone | 22.08.16
13.
לא אוהב את אפל, ומעצבן מאוד שחברה עם
לא אוהב את אפל, ומעצבן מאוד שחברה עם מתח רווחים כמו של אפל לא יכולה להוריד קצת יותר כלפי מטה, מצד שני, הלקוחות של אפל לא יחרימו אותה כדי להכריח אותה לשלם שכר הוגן יותר לעובדים שלה, אז אפל תתקשה מאוד להצדיק בפני המשקיעים שלה הורדה של שורת הרווח.
Guitar | 22.08.16
6.
כאחד שעבד ומכיר היטב את פוקסקון ואפל כמה
כאחד שעבד ומכיר היטב את פוקסקון ואפל כמה הערות: 1. משכורת המינמום בשנזן היא כמעט 400 דולר,  זה למה פוקסקון מקימה מפעלים בפנים הארץ כדי להוריד שכר עובדים.  הסיבה לקיומו של המפעל בשנזן,  כי אכות כוח האדם מאוד אכותית (מן הסתם בגלל המשכורת הגבוהה) ואפל מתעקשת לא להעביר את המפעל. 2. נכון יש לחץ,  ראיתי מיקרים של השפלת עובדים עד עפר, אבל של מנהלים,  וכמה יותר בכיר ככה יותר לחץ.  3. עובדי הייצור בפוקסקון שנזן מקבלים כנראה את התנאים הטובים ביותר של עובדים בסין,  הלחץ העיקרי זה הרגולציה של אפל,  שמקפידה על שמירת סודיות דבר שגורר רגולציה מחמירה 
Candy | 22.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת