אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מעדני מיקי מרחיבה את הריקול: תאסוף אריזות של מוצרי סלמון מעושן קפוא ברשתות השיווק

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
לא יהיה לזה סוף כי רוב מפעלי הייצור
לא יהיה לזה סוף כי רוב מפעלי הייצור של מוצרי המזון בארץ אין להם טכנולוג מזון או ביולוג או מעבדה לבדיקה , אפילו הקטנה ביותר במפעל . תוסיפי לזה שלא מקצים תקציב מינימלי הגיוני לבדיקות ובקרה באחריות המשרדים הממונים (בכל הארץ עובדים בזה כ 7-8 פקחים בלבד) ותבינו שאין מוצא , אולי להתחסן באכילת חיידקים יהיה הפתרון בארץ .
Umbrella | 23.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת