אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כשאשתו של הנשיא בדימוס מגיעה לעליון

24 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

22.
אלה האנשים שיושבים, לצערנו, בכס המשפט. הם קטנוניים
אלה האנשים שיושבים, לצערנו, בכס המשפט. הם קטנוניים באופיים אבל לך תמיד יטיפו. לצערנו הם אלו היושבים בכס המשפט. לידיעה אם אתה היית בסיטואציה דומה היו זורקים אותך מכל המדרגות כי אתה צד ג'  שמתערב בתיק הוצאה לפועל ואין לך זכויות. לגבי כבודה ובן זוגה יהפכו כל חוק 180 מעלות רק כדי שלא לפגוע לאף שופט שידון בתיק בקידומו במערכת המישפטית. והם אלה שמדברים ומטיפים בעיניני "הון שילטון".    
Weights | 25.08.16
20.
יחד הם מקבלים פנסיה תקציבית (שלא שלמו עליה
יחד הם מקבלים פנסיה תקציבית (שלא שלמו עליה אגורה) של מעל 100 אלף ש"ח בחודש. אני מניח שחלק מהחוב היא קיבלה. על כמה עשרות אלפי שקלים לנהל הליכים מורכבים כאלה כשכל הסיפור יגיע לעליון ומסריח מכרוניזם. בשביל מה הם צריכים את זה?
Snow | 24.08.16
15.
לא שיש לי איזה שהוא אמון במערכת המשפט.
לא שיש לי איזה שהוא אמון במערכת המשפט.  ובלי קשר לתיק הנוכחי ולשיטת הצורך המשעשעת (אם כולם לא כשירים אז כולם כשירים, ממש הוכחה מתמטית), עוד נקודה שעולה כאן היא השחיתות האיומה סביב כינוס נכסים. שכר טרחה מטורף, בד"כ סביב העשרה אחוזים ולעתים הרבה יותר, עבור פירוק חברות, כינוס נכסים וכ"ו- בשיטה הקיימת במדינה החייבים נותרים עם חוב עצום (כינוס הנכסים הרי מוכר את הנכס שלהם מתחת לשווי השוק וכונס הנכסים ובתוספת לזה עורך הדין הממונה ביחד גוזרים קופון שיכול להגיע בשקט ל17% משווי הנכס, סכום מטורף) והנושים מקבלים הרבה פחות מכפי החוב עצמו. במקרה הזה אנחנו מדברים על דירה שנמכה ב1.43 מיליון ש"ח בהליך כינוס נכסים ומתוך אלו במקור 243 אלף ש"ח הלכו אוטומטית כשכר טרחה.  אני עוד לא מדבר על השיטה הקיימת במקרה של פירוק חברות. אז המדינה היא הנושה הראשון (בתנאי שאין נושים מבוטחים, שהם בד"כ כרישים שמנים) העובדים הם הנושה השני והנושים שלהם חייבת החברה כסף הם האחרונים בתור וחובם לרוב לא קרוב להיות מכוסה. 
Pumpkin | 24.08.16
12.
ההיגיון אומר שיש צדק בדבריה. אם עו"ד קריב
ההיגיון אומר שיש צדק בדבריה. אם עו"ד קריב הוא נושה בתיק, אז למה שתהיה לו עדיפות עליה? אדרבא, אם הנושים הם באותו מעמד אז יש לה קדימות מאחר והחוב אליה הוא ישן יותר. ולגבי שכר טרחה שלו, אם הוא היה נושה והיה תובע באמצעות עורך דין אחר אז עורך הדין היה מקבל שכר טרחה במקרה של זכייה בתיק. לכן, אם הוא זכה - אין סיבה שלא לאפשר לו לקבל גם שכ"ט. הצדק צריך להיות, שמסכום המכירה יקזזו את שכר הטרחה של הכונס (שלטעמי הוא גם גבוה מידי ושם הקיזוז היה מוצדק). לאחר מכן שהשופטת תקבל את החוב שלה ואז עו"ד קריב יקבל את שכ"ט + הסכום המגיע לו כנושה. מה שהזוי הוא שבסוף הכונס דופק את כולם...
Rocket | 24.08.16
10.
אני לא מבין מה הבעיה.  אם לא יקדמו
אני לא מבין מה הבעיה.  אם לא יקדמו את המשפט שלה בתור, היא תצטרך להמתין כמוני וכמו רבים אחרים מעל לעשור למשפט.  וגם אז זה ידחה שוב ושוב מכל מיני סיבות הזויות (אני כבר ממתין כבר למעלה מ-12 שנים).  עד אז, יהיו שופטים שיתחלפו ויוכלו לדון בתיק שלה....
Bullhorn | 24.08.16
8.
מכול כיוון נראה דוחה ומבזה. יותר מכול חושף
מכול כיוון נראה דוחה ומבזה. יותר מכול חושף את ערוות בית המשפט וכול העוסקים בחדלות פירעון. מצד אחד התובעת ובעלה. נו באמת חסר לתובעת כסף. האם אזרח רגיל היה יכול או יותר נכון  היה שווה לו לנהל הליך מורכב כזה עד העליון בשביל 60000 ש"ח.  מהצד השני.  נו באמת הגיוני סכומי הטרחה האסטרונומים שגובים המפרקים בחסות בית המשפט.  
Popsicle | 24.08.16
7.
העו"ד והכונסים גוזרים קופונים. לאזרחים מהשורה לא היה
העו"ד והכונסים גוזרים קופונים. לאזרחים מהשורה לא היה שום סיכוי בתיק כזה. החצי כוס מלאה - התיק יהווה אות פתיחה להגשת תביעות דומות וריסון שכר טרחה של כונסים. תביעתה של השופטת היא לא כנגד חברתה אלא כנגד הכונסים.
Sailboat | 24.08.16
3.
כמובן שאפשר לדון בתיק המיוחד הזה בבית המשפט
כמובן שאפשר לדון בתיק המיוחד הזה בבית המשפט העליון. ראשית הפסיקה המפורסמת שאומרת: אם אף אחד לא יכול, אז כולם כן יכולים"... שנית בתיק יכול לדון שופט אחד ולא חייבים הרכב, לא מדובר בדיני נפשות, לתיק ימנו שופט שלא שרת בעליון בתקופתו של גרוניס. אני סומך על שיקול דעתו בסוגייה הזו...
Cupcake | 24.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת