אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בורסות ניו יורק ננעלו בעליות חדות לאחר החלטת הפד

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
שטויות. הציבור האמריקאי לא התאושש כלל מהמשבר של
שטויות. הציבור האמריקאי לא התאושש כלל מהמשבר של 2008. תסתכל על גרף השכר האמיתי החציוני (יכולת הקניה) ותראה שלא רק שהוא לא עלה מאז הוא אפילו ירד. לא רק מ-2008. השכר האמיתי החציוני בארה"ב עומד במקום כבר מעל 35 שנה. מי כן התאושש? האחוזון העליון. שם עלה ההון המוחזק פי 40 (4000%) מאז 2008. זה המגזר ששאב את כל הטריליונים שהממשלה הדפיסה ונתנה במתנה לבנקים ולחברות ה"ביטוח" כדי שיחלקו בונוסים למנהלים הבכירים כגמול עבור הרס הכלכלה האמריקאית.
Clover | 22.09.16
5.
הפתעה חיובית רק למי שבשוק המניות, במיוחד במסחר
הפתעה חיובית רק למי שבשוק המניות, במיוחד במסחר יומי במניות, ולמי שחיים על הלוואה בריבית (בנקים, חברות ביטוח, קרנות גידור). אלא שרוב האמריקאים, מעל 50%, לא מחזיקים כלל במניות. יותר מכך, 75% מהמניות בשוק המניות האמריקאי הן בידי ה-1% העשירים ביותר באוכלוסיה. רוב האמריקאים חיים כבר מעל 40 שנה על קרדיט שהם מגלגלים ללא סוף מבועה לבועה. אם הריבית תעלה עכשיו, עוד פחות אמריקאים יקחו הלוואות בריבית, והכלכלה תאט אפילו יותר מההאטה הנוכחית. זה לא משהו שהילרי רוצה לפני הבחירות. וילן תעשה כל שביכולתה כדי שהילרי לא תפסיד. לכן העלאת ריבית לפני הבחירות לא תקרה.
Clover | 22.09.16
1.
אם הנגיד היפני לא הוריד את הריבית שהיא
אם הנגיד היפני לא הוריד את הריבית שהיא כבר במינוס , בניגוד לצפי ולמרות המצב הכלכלי של יפן שהוא לא טוב ולא משתפר , זה כאלו שהעלה את הריבית . זה רמז עבה להלך הרוחות כיום בעולם שהריבית השלילית מיצתה את עצמה כזרז להתאוששות הכלכלות ועדיף לחזור ולנרמל את השווקים בשיעורים קטנים כבסיס להתאוששות בהמשך .  עם כל השוני הגדול בין מצב הכלכלה ביפן לבין ארצות הברית , להחלטה של הנגיד היפני תהיה השפעה פסיכולוגית ללא ספק על מעצבי המדיניות המוניטרית הפד בראשות ג'אנט ילין , שצריכים להחליט הערב אם יעלו את הריבית או ימשיכו בקיבעון שלה שנמשך כבר למעלה מ 8 חודשים . הניחוש שלי ותחוש הבטן , שהערב תהיה העלאת הריבית  ברבע אחוז . תתכוננו !
Goggles | 21.09.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת