אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הסכם בינלאומי להפחתת שימוש בגזי חממה: "ניצחון חשוב לכדור הארץ"

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
ואף אחד לא נותן את הדעת לכך שאלפי
ואף אחד לא נותן את הדעת לכך שאלפי דונמים של יערות נכרתים כל יום על מנת שייבנו שם מכלאות לבקר.... הרס היערות מוסיף כשלעצמו, אך הנזק האמיתי עם גזי החממה נובע מאותן מכלאות ענק שבהן מגדלים בקר עבור שחיטה - כמות הבשר שם היא עצומה ויכולה בקלות להאכיל את כל העולם אבל כמות הגזים שנפלטים משם כפולה ממנה ומהווה 39% מסך כל גזי החממה שמזהירים אותנו מהם, כל התעשייה והמכוניות לא גורמים לכמות כזאת של פליטות גזים וכל הסיפורים שמאכילים אתכם נועדו לכסות על אותה תעשייה. 
arakefrat | 15.10.16
5.
נו... עוד הסכם שהרבה מדינות חתמו... אז מה???
נו... עוד הסכם שהרבה מדינות חתמו... אז מה??? לא יצא מזה כלום. זאת כיון שהמדינות עם האוכלוסיה הכי גדולה או עולם שלישי יתחילו רק בעוד 6-8 שנים להוריד כמות עד אז ימשיכו גזי חממה להיפלט לאוויר. שנית לא ברור לי שמדינות המערב יאיצו תהליכים לסגור נושא בקרוב. אז בסופו של יום הסכם טוב על הנייר שישאר רק על הנייר ולא יצא לפועל כמו גם הסכמים אחרים לגבי זיהום כדוה"א. כלומר בסופו של יום המשך הרס הכוכב יחיד בשטח שבו גרים יצורים חיים, נכון לעכשיו, ימשיך. מתי עוברים למאדים?
Bucket | 15.10.16
2.
השיטה של "יזמים" שהם למעשה סרסורי מכרזים, חסרי
השיטה של "יזמים" שהם למעשה סרסורי מכרזים, חסרי כל יכולת ביצוע בפועל, תביא את כל ענף הבניה לפשיטת רגל. "היזם" אינו מבצע בפועל דבר, אלא מוכר את העבודה לקבלן ראשי, אשר בתורו מוכר עבודות לקבלני משנה שמעסיקים פועלים "מזדמנים" ומשתמשים בחומרים נחותים, על מנת להשאיר בידם רווח שולי. חברה "יזמית" חסרת יכולת ביצוע בפועל צריכה להיות פסולה לזכיה במכרזי המנהל. לא יתכן שממחיר של דירה בודדת יתפרנסו כל כך הרבה סרסורים הנוטלים רווח ללא כל סיכון ולחלקם אין מושג ירוק לגבי "איך בונים בית" וכל עניינם רווחים בלבד. אין פשע ברווחים, אבל לא כאשר מקורם בתיווך בלבד ולא בעבודה בפועל. ניתוק הקשר בים "היזם" ללקוח, העומד למעשה מול קבלן מבצע שאין בינו ללקוח שום קשר מחייב, מזכירה את השיטה ה"מחוכמת" שבה משלמים לביטוח לאומי על שרותי בריאות והביטוח הלאמי "מעביר כספים" לקופות החולים. מהיום בו הוכנסה השיטה לשימוש רמת השרות ירדה וסרסור התשלומים (הביטוח הלאומי במקרה הנ"ל - היזם) חי מרווחים הבאים מעבודתו של קבלן משנה - קופות החולים. בשני המקרים השיטה נכשלה בגדול, המחירים עלו ורמת השרות... כמו המרפסות של גינדי.
Paw | 15.10.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת