אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סין חותמת את הרבעון השלישי עם צמיחה של 6.7%

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

3.
הרווחים הצדיקו גם הצדיקו את המעבר ונצברו אצל
הרווחים הצדיקו גם הצדיקו את המעבר ונצברו אצל הרבה חברות. זאת ועוד המגמה ממשיכה ומדינות נוספות כמו ויאטנם גם הם מרווחיות מהנסיון הטוב שהיה עם סין. ההפסד של מי שנכנס לסין הוא בגניבת מוצרים ורעיונות אבל חשוב לזכור השבעידן הנוכחי כזו גניבה יכולה להתרחש גם ללא נוכחות פיזית.
Radio | 19.10.16
2.
וזה מה שמוכיח שהמעבר של התאגידים לסין היה
וזה מה שמוכיח שהמעבר של התאגידים לסין היה טעות קולוסאלית. ככל שרמת החיים גדלה בסין, כך הצפי של התאגידים לרווחים קלים בסין מניצול כוח אדם זול מתברר כמוגזם. יחד עם העובדה שבסין אין באמת שוק חופשי כמו במערב, מתברר שהחלומות על רווחי ענק היו ורודים מדי. יתרה מכך - המפעלים העצומים שהתאגידים האמריקאים הקימו בסין לא ימתינו להפיכת הכלכלה הסינית לכלכלת צריכה. הם צריכים למכור לאמריקאים עכשיו אבל אין קונים.
Bucket | 19.10.16
1.
דווקא יש מעבר יותר ויותר לצריכה מקומית בסין.
דווקא יש מעבר יותר ויותר לצריכה מקומית בסין. נכון שהיחס בסין מוטה יצוא הרבה יותר אבל יש מעמד ביניים שצומח בקצב גבוה וצורך הרבה. כיום כל חברה מערבית מנסה להכנס לסין. אפל, טסלה, אינטל ומי לא. הצריכה בסין ובהודו גדלה בקצב מסחרר ולממשל הסיני יש יכולת לדאוג שהצריכה תיטיב עם יצרנים סינים יותר מאשר מערביים.  מה שכן מאוד מעניין זה כיצד הסינים יודעים לצפות בדיוק כמה תהיה הצריכה מדי רבעון, עם טעויות מזעריות ביותר. כמעט כאילו הם שולטים בנתונים שהם משחררים....
Tree | 19.10.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת