8. כל השנים יצרני הנקניקיות מאכילים את הציבור בפסולת של שאריות הבשר, שומן. והציבור קיבל שכל ולא רוצה לאכול יותר פסולת. "נקניק זה מאכל אלוהים- רק אלוהים יודע מה יש בפנים". אלי גל | 06.11.16 (ל"ת)
7. סטייק אנריקות ב150 שקל לקילו אבל רוסביף משומר ב 200 שקל לקילו. במחיר הזה המוצר נשאר על המדף יללה יללה | 06.11.16 (ל"ת)
5. לא כצעקתה הנתונים מראים כי בבריטניה חולים בסרטן 61 אנשים מכל אלף. לפי הנתונים, בקרב מי שאוכל הכי הרבה בשר מעובד, מספר חולי הסרטן יהיה 66 ל-1000, ובקרב מי שלא אוכל בכלל - 61 ל-1000. במילים אחרות, אם תוכלו בשר מעובד תעלו את הסיכוי שלכם לחלות באחוז שלם! לא נראה לי שהעליה הזו בסיכון ראויה לסופרלטיבים של "רעל" וסיכון חיים. נראה לי שאם תצאו לרחוב בישראל עם כל הנהגים המופרעים שלא עוצרים באדום - תעלו את הסיכון לתמותה בהרבה יותר... מקור: http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2015/10/26/processed-meat-and-cancer-what-you-need-to-know/ סגולה | 06.11.16 (ל"ת)
3. צחמוני שנתיים-מה זה בא לי שווארמה טובה עכשו צחמוני שנתיים-מה זה בא לי שווארמה טובה עכשו Rocket | 06.11.16 (ל"ת)
2. מה שנקרא בשר מאובד. נסו בשר מיובש beef מה שנקרא בשר מאובד. נסו בשר מיובש beef jerky Cocktail | 06.11.16 (ל"ת)
1. פסטרמה וכל השניצלים המעובדים זה גם רעל, גם פסטרמה וכל השניצלים המעובדים זה גם רעל, גם מלא שמן, וגם מאד יקר. הם התרגלו שהצרכן הטיפש מוריד מהמדף כל מה שישימו שם. הצרכנים לא רוצים לקבל סכרת וכולסטרול גבוה ובעיות בתפקודי הכבד בשביל לצרוך הלאה את הזבל התעשייתי הזה ועוד לשלם על כך מחירים מופרזים. Pin | 06.11.16 (ל"ת)
לא משמרים את המכירות: השנה שתעשיית הבשר המעובד תרצה לשכוח
10 תגובות לכתיבת תגובה