אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כיצד ניתן ליישם את תוכנית הדיור בר ההשגה של ניו יורק בישראל?

4 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
מעניין ומקצועי
אריק, תקרא שוב המאמר. הכותב מציין את המכשירים הרלוונטיים שניתן לעשות בהם שימוש. ניו יורק ות״א דומות בביקוש, ביוקר המחיה, ברמת הפעילות היזמית ובעוד אספקטים רלוונטיים לנושא. בעיניי הכתוב מלמד על הבנה נרחבת בנושא. וברור שלא ניתן ״לתת את התמונה המלאה״ במאמר דעה קצר. אגב, כל מאמר שאי פעם פורסם - סיבת פרסומו היא להגיע לכמה שיותר אנשים. כך שלא ברורה לי האמירה שלך לגבי פרסום ברשתות החברתיות. אני חושבת שלעיתים ישנם פרסומים שאכן לא מוסיפים להם כבוד, אך כאן מדובר במאמר מקצועי שמסתמך על עובדות וכתוב היטב.
סיגל | 01.01.17
3.
פשוט לא נכון. חוסר בקיאות הכותב ניכרת
מדובר בשווקים שונים מהותית כמעט בכל אספקט רלוונטי. הבאת מספרים סופיים כאלה או אחרים לא מציירת את התמונה כולה. אמירה כמו "ניתן לאמץ מרכיבים מהתכנית ובהם - היקף התכנית, מגוון המכשירים והאפיקים בהם הרשויות משתמשות על מנת ליישמה" היא ערטילאית מאוד, כנראה משום שגם הכותב יודע שאינו מבין מספיק על מנת להצביע מה כדאי ו\או ניתן ליישם. מרגיש כאילו כל הטור הזה פורסם רק כדי שיוכל להשוויץ לחברים בפייסבוק ובלינקדאין ולהתגאות בכך שפיסה שכתב התפרסמה בכלכליסט. חבל שמפרסמים טורים כאלו, זה לא מוסיף לכם כבוד.
אריק | 31.12.16
2.
הגדלת פערים
בגדול, עצם הרעיון של מגורים בשכר דירה כלכלי בשוק חופשי, כמו כל צורת מגורים אחרת שאיננה דירה בבעלות הדייר, הוא הגורם העיקרי להגדלת פערים ולהפיכתם לעצומים ולבלתי-נסבלים בין עשירים לעניים, כי הוא מעביר בהתמדה במישרין את כספם של העניים אל העשירים, (שכר הדירה החודשי), ובסוף לדיירים אין דירה ולמשכירים יש עוד ועוד כסף לקנות בתים נוספים להשכרה. אסון כלכלי שעלול לפרק כל חברה וכל מדינה.
בר השגהצ'יק | 31.12.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת