אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

התרגיל של הקניונים: מרוויחים יותר בלי להעלות שכר דירה

47 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

42.
היצע וביקוש - כלכלה בסיסית
אם הציבור יפסיק לקנות במחירים המופרזים בקניונים, החנויות יפסידו ויסגרו, ואז לא תהיה ברירה למשכירים אלא להוריד מחירים. מסקנה, כגיל, האשמה במחירים המופרזים היא קודם כל בקונים שמוכנים לשלם אותם.. יש כל כך הרבה אופציות לקנות את אותם המוצרים בדיוק במחירים זולים בהרבה..
הציבור מוכן לשלם - ולכן הוא ימשיך לשלם.. | 05.01.17
34.
מי שלא טוב לו- יום טוב לו.... שיעבור לרחובות העיר
שם אין דמי ניהול. שיכרות+ארנונה+חשמל+מים ו... זהו! בלונדון, פריז, מנהטן,.... רוב המסחר נעשה ברחובות וכולם נהנים מכך. מעט מאוד מרכזי קניות וגם בהם, מעט מאוד פירמות ידועות. לא מובן מדוע מה שטוב בכל העולם, לא טוב ליהודים ואם החליטו שלא טוב, לפחות אל תבכו.
יעל | 04.01.17
33.
איזו צרות אופקים מטעם השוכרים
הרי אם המס על הרכב, הדלק, חלקי חילוף, חשמל וגז - ירד ב 30%, לא רק שלא תורידו מחירים של מוצרים, אלא שתכניסו את ההפרש לכיסכם ואז תבואו שוב בטענות אל בעלי הקניונים שהם לוקחים לכם יותר מהפדיון. הקניון נותן לכם בטחון ורוגע שלא קיימים בחנות הממוקמת ברחוב. יש לכם מיזוג, חניה ללקוחות, מאבטחים ומצלמות אבטחה בכל מקום, מבצעים של מתחרים שמביאים אליכם לקוחות ומבצעים של הקניון שמכניסים תנועה גם אליכם.
חן להב | 04.01.17
26.
הכפלת השומרים, עליית שכר מינימום וכו'
מצחיק, עלייה של 300 ש"ח לעובד, שמספרם פר קניון לא באמת השתנה, דורשת עלייה של 10% בהיטל שמירה וניקיון? 70 ש"ח למטר בממוצע לחנות בגדים של 100 מ"ר זה 7000 ש"ח לחודש. וזה רק ההיטל, ללא השכירות, ארנונה, חשמל וכו'. הכפלת שומרים חמושים? מ-2 ל-4 שומרים. ממש כפל הוצאות. פדיון של חנות קטנה בחודש מכסה את כל עלייית המחירים ועוד משאירה עודף ויש בקניון עשרות חנויות עם שטחים עצומים. פשוט חזירות מגעילה.
קיבוצניק מיליונר | 04.01.17
23.
בני ברק
הקניונים מרווחים פעמיים מעליית המחיר. הם עובדים לפי קוסט+15% ולכן ככל שהם פחות יעילים הם מרווחים יותר. הם מעלים את ערך הקניון על חשבון בעלי העסקים המסכנים. חברת הניהול צריכה לעבוד בשקיפות וללא רווח. הרווח הוא מדמי השכירות המופרזים. המנכלים של הקניון צריכים לקבל את שכרם מבעלי הקניון
שמולק | 04.01.17
18.
אני מעביר יותר ויותר רכישות לחו"ל.
התחביב שלי הוא צילום. אני קונה כרטיסי זכרון, פילטרים, ראשים לחצובה, L plates, גריפים, וכו' מחו"ל מהסיבה הפשוטה שזה חוסך לי 20%+ במחיר. כרטיס זכרון שנמכר בארץ ב 630 שקל קניתי מאמזון ב 425 שקלים, ובהפרש הלכתי פעמיים לקולנוע, כולל כרטיסים, פופקורן, ושתייה. וזה לפני שמדברים על דברים שלא מייבאים יותר לארץ, כמו ספרי מחשבים. חצי מהתקציב שלי לספרים הולך לחו"ל.
יובל, תל אביב | 04.01.17
16.
מפה מתחיל יוקר המחיה
"חברות הנדל"ן המניב" הן בעצם הברונים השודדים החדשים ( הקודמים חברות הסלולאר ) פעם רכשת חנות והתחייבת למשך מספר שנים עד שתתכסה ההוצאה והחנות תהיה לרכושך. הגיעו החכמולוגים של "הנדל"ן המניב" ובונים קניון שבו אתה יכול לשכור חנות במחירי בוטיק אשר בנוסף עולים משנה לשנה ( המנכ"ל רוצה להראות עליה בהכנסות.... ) התוצאה היא מליארדי שקלים שיושבים כסלע על הקמעונאי בנוסף למסים ואגרות למדינה. כיוצא מכך המחירים הופכים למטורפים ולבסוף יפילו את הקניונים.
אריה | 04.01.17
8.
הקניונים נלחמים את המלחמה של אתמול.
כולם בדרך לקיטון משמעותי בעסקים בגלל יבוא אישי מחול. לא צריך כל כך הרבה קניוניםץ לא צריך כל כך הרבה חנויות. צריך דואר יותר יעיל. כל השאר יסתדר. יש הרבה פריטים שכבר שנים אני לא טורח לרכוש בארץ ואין סיכוי שאתחיל בקרוב. ואני לא היחיד.
יובל | 04.01.17
4.
משפחת עופר
נפגשתי עם המשפחה הראשונה בסוף שנות החמישים. סמי ויולי שלטו ביד רמה בעסק. באותה תקופה זה היה עסק קטן, רק כמה ספינות קטנות. והנה, היום, עידן עופר שולט ביד רמה ממקום מושבו בלונדון. וליאורה שולטת ביד רמה מכאן, מארץ הקודש. יש עוד הבדל. ליאורה עושה עסקים העדינות, בשיכול דעת. עידן - אין לא אלוהים. הכל הולך.
אברהם | 04.01.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת