45. אכלתי שם אתמול אני בשירותים כל הלילה תפרשו מספיק! אוכל לא טעים הכל מוגש קפוא לשולחן איכס | 04.06.17 (ל"ת)
43. שאפו מזמן לא קראתי ראיון כלכך אינטיליגנטי ישיר ופתוח. כל הכבוד למראיין ובעיקר למר ירזין שעושה כבוד לתחום ולעצמו. האדום | 10.01.17 (ל"ת)
42. שאפו מזמן לא קראתי ראיון כלכך פתוח ישיר ואנטיליגנטי. כל הכבוד למראיין ובעיקר למר ירזין שעושה כבוד לענף ולעצמו. האדום | 10.01.17 (ל"ת)
41. אכלתי במוזז אילת לראשונה הקיץ האוכל חביב - אבל לא התעלפתי מהמבורגר -אני חובב המבורגר נקי בלי קיקושים בפנים כזה שמדגיש ומרגיש רק את הבשר ואת זה לא קיבלתי (טוב בעונותי אני רגיל לסטנרט אמרקאי) הצוות היה חביב ונפלא וכן הקינוחים מאוד מוצלחים בשורה תחתונה מליון דולר למסעדה בעיני היזמים צריכים לקחת ולרוץ מהר ...המחיר מאוד גבוהה באתי מאמריקה | 10.01.17 (ל"ת)
34. מעריך את הכנות שלו... אבל קצת הגזים בהשוואה בין משא ומתן של מדינות למשא ומתן של רשת המבורגרים... א | 09.01.17 (ל"ת)
33. בזמן האחרון ירידה ברמה בזמן האחרון ירידה ברמה של האוכל והשרות שגם כך היה תמיד יקר מאוד ולא באמת איכותי א | 09.01.17 (ל"ת)
32. מאוכזב תתפלא אנשים כן מבדילים בין מותגי ההמבורגר. הארטבורגר כן נחשב מותג פרימיום. זה ההמבורגר הכי טעים בעולם והייתי בעולם. לא מבין למה אתה מדבר ככה. לפעמים לא צריכים לחדש אלה רק לשמור על יציבות ואיכות. זה שאנשים מעתיקים אותך רק מראה לך כמה המותג חזק. אגב אף אחד לא ממש העתיק, אגאדיר היו פה קודם, בלאק ברמה הרבה יותר נמוכה ויומנגס יותר מזללה ממסעדה. ואתן לך טיפ לגבי זוזוברה - זה מותג מת. תראה מה ג'ירף כבר עושים המון שנים וזה אפילו לא מדגדג את הרמה שלהם. תחסוך את הכסף. אמיר | 09.01.17 (ל"ת)
31. מסעדת זוזוברה אכלתי בזוזוברה בקניון G כפר סבא.מזמן לא התאכזבתי כל כך ממסעדה.היה נורא. דויד ברעם | 09.01.17 (ל"ת)
29. ומה עם העקיצה לבחור הצעיר שהרים לך מאפס עסק באבן גבירול ??? והכל בשביל בצע כסף! אני | 09.01.17 (ל"ת)
28. חבל, BBB זה סוג B.... ישבתי, הזמנתי, והמלצרית לא הכניסה את ההזמנה למחשב, לאחר חצי שעה קמתי, הלכתי. לא חוזר למקום שיש יותר מידי טעויות. ארנון | 09.01.17 (ל"ת)
21. כל הכבוד למנכ"ל כל הכבוד למנכ"ל שזיהה את עייפות החומר וה"אין בידול" שם את האגו בצד ומכר את החברה. בהצלחה בהמשך אבי | 09.01.17 (ל"ת)
20. בסוף זו רק קציצה צודק הבן אדם כמה אפשר לשווק קציצה בלחמניה וצ'יפס בצד בתור חוויה מיוחדת? גל | 09.01.17 (ל"ת)
19. הפסיק להלהיב כשגרתי בהרצליה, הזמנתי פעמיים והמסניף בפיתוח, בשתי הפעמים ההמבורגרים נראו כאילו האופנוען החליק על הכביש ועשה תאונה. הפסקתי להזמין. יוסי | 09.01.17 (ל"ת)
16. הבן אדן פשוט גאון יורם הוא אחד מהאנשים המוערכים ביותר בתעשית המסעדות בארץ, מקצוען אמיתי. עלה והצלח יורם כל הכבוד!!! אילן | 09.01.17 (ל"ת)
14. למספר 3, למי הוא אמור לפרגן? הוא עשה אקזיט= תפרגן לו לא הבנתי למה אתה חושב שהוא צריך לפרגן למישהו? הוא הצליח, בנה, גדל, מכר ועשה רווח. סחתיין עליו. אם כבר בוא נפרגן לו. גם נשמע צנוע ולא עף על עצמו- בונוס לגמרי. קרן | 09.01.17 (ל"ת)
12. נפלאות הקפיטליזם ממציא בראנד חמודי וארטבורגר חמודי עושה יותר כסף מיותר מ99.99% אחוז מהאוכלוסיה דן | 09.01.17 (ל"ת)
11. תגובה ל- 3 - גם ביקורת צריך להשמיע כצריך לפרגן - אז מפרגנים. בהרבה מקרים אין מה לפרגן והביקורת במקום. גדעון | 09.01.17 (ל"ת)
10. מקסיקלי היה טעים אבל תמחור גבוהה, עסקית לא ממלאת ועיצוב אותנטי אבל לא מזמין. כל הכבוד על הסיכון שלקחו אבל הביצוע לקה מעט בחסר. חג | 09.01.17 (ל"ת)
9. איזו היסחפות "קרה מהפך. אם העסקה הזו נחתמה, גם ההסכם עם הפלסטינים ייחתם." כי הרי הקונפליקט המדובר הוא בדיוק אותו הדבר... קריאת בוקר | 09.01.17 (ל"ת)
8. 7 מיליון להקמת מסעדה, טירוף ת'כלס אומר את הדברים בגובה העיניים, אומר התחרות גדלה, אין לנו כבר כלים להמציא את עצמנו מחדש, עייפנו לנסות להרים את השיווק. מעטים היו מוכרים בשביל לעבור תחום ולא בשביל האקזיט. ארי | 09.01.17 (ל"ת)
6. דחוסה לתוך קציצה נסה לאכול את הבורגר-דג שלך, הוא בעצם מסכם את כל מה שגרוע במסעדה הזאת מ א׳ ועד ת׳ עייפות החומר | 09.01.17 (ל"ת)
5. חוץ מהסניף בהרצליה - כל שאר הסניפים היו פח רק הסניף בהרצליה הגיש מנות עשויות היטב. הסניף ברמת החייל ובאם הדרך היו על הפנים. שלום | 09.01.17 (ל"ת)
2. צריך לדעת עוד אחד שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת. עשית אקזיט - לפחות תפרגן. לא בא לך לפרגן - שתוק! גם לפרגן | 09.01.17 (ל"ת)
הבעלים של רשת ההמבורגרים מוזס: "איבדנו את הבידול, התעייפנו מהתחום"
45 תגובות לכתיבת תגובה