3. היגיינה וסטרליות אני מציע לכל אחד שרוגש את מוצרי החברה להיכנס למפעליה כי אח"כ הוא לא יקנה יותר. יש חברות ששומרות על היגיינה וסטרליות גבוהה בישראל אחד שראה ומסתובב בתעשיית המזון בישראל. היגיינה וסטרליות | 14.01.17 (ל"ת)
2. לשמור על הבריאות, חשוב יותר כל המאפים הקיימים בשווקים , גורמים נזק בריאותי בלתי הפיך לאדם. סמי | 12.01.17 (ל"ת)
1. לא מובן , יש ירידה בבשר אז סוגרים מאפים ? הייתי חושב שזה מנוע צמיחה תחליפי לבשר ?? מוקי | 11.01.17 (ל"ת)
זוגלובק מפסיקה ייצור מאפים; 50 עובדים צפויים ללכת הביתה
3 תגובות לכתיבת תגובה