34. הבעיה מתחילה בעיצוב של הסניפים, בנקיון ובאיך שהם מתופעלים אני מוכן לנהל סניף אחד לדוגמא. נקיון, שקיפות ויעילות יעשו את העבודה. לצערי בסניפים שאליהם נכנסתי כל אלה לא היו. מלבד זאת הפרסום טיח"צ ממש גרועים רונן | 15.01.17 (ל"ת)
33. בתור מעריץ של הרשת אני מאוד אוהד את הרשת בעולם. בכל טיסה שלי, אני מחפש סניפים קרובים ורחוקים. בארץ, ההמבורגר ממש לא טעים. אפילו יוצר כאב בטן, תוך כדי אכילה. (אני לא מגזים). מעריץ | 15.01.17 (ל"ת)
32. הסיבה שבורגר קינג לא מצליח - זה לא טעים. אין לי מושג אם המנהלים והבעלים של רשת בורגר קינג טעמו את הקציצה או לא אבל היא פשוט לא טעימה.הקציצות של מקדונלדס או בורגר ראנץ הרבה יותר טעימות. . | 15.01.17 (ל"ת)
31. ההמבורגר שלהם איכותי ואמיתי,יחסית לרשתות האחרות האם יכול להיות שהם לא מצליחים כי הישראלי רגיל לאיכות נמוכה? מספוק לו טעם של מטוגן ומלוח, גם אם מדובר בסתם פרוסה דקה בטעם ניילון, והוא לא מתרגל לקבל בלחמניה שלוהמבורגר עבה עם הרבה בשר? חבל. evel | 15.01.17 (ל"ת)
29. רוצים בורגר קינג אמיתי כמו בחו"ל ולא בכאילו רוצים צ'יז בורגר. רוצים בייקון. התפריט הנוכחי משעמם. ואם הם ימשיכו ככה הם כנראה יסגרו. איגור | 15.01.17 (ל"ת)
28. ההבדל שתי מסעדות מגבילו מוכרים קבאב על אש, אחד מהם מוצלח מאוד והשני אין קונים, הלא מוצלח העיז והלך לשאול את השכן ממול, הלא מוצלח אמר למוצלח את התפריט שלו, המוצלח אמר לו אני מוסיף 20% בשר. יהודי | 15.01.17 (ל"ת)
27. אמריקאי שרוכש ארוחה ב$5-כמו ישראלי שרוכש ב10שח כי עובד מסכן של מקדונלדס מרויח 15 לכל שעה של עבודה. ז"א - 20דקות של עבודה של עובד מקדונלדס = ארוחה משביעה. בישראל - שכר מינימום לשעה הוא 25שח ! וארוחה עולה 45שח . זא הוא עובד שעתיים כדי להרויח ארוחה!! הבנתם ? אמריקאי עובד 20 דק ישראלי עובד 120 דק אם עורכי העיתונים המכובדים היו מכניסים את הנושא הזה (שעות עבודה בשכר מינימום / חציוני ) אז מחאה חברתית היתה מתרחשת כל שנה .. והנושא לא היה יורד מסדר היום. אבל העורכים - עייפים.. והציבור מטומטם .. דג | 15.01.17 (ל"ת)
26. ברלין אכלנו בברלין והיה פיצוץ ומאוד טעים. לא יודע יש תחושה שבארץ המנות סתם רגילות ללא שום יחוד. למה זה ככה? אלון | 15.01.17 (ל"ת)
25. רק תמחור אגרסיבי יכול להציל אותם פרט לכך, אין להם שום יתרון בשוק הקיים יוני הביוני | 15.01.17 (ל"ת)
24. האמת שהמבורגרים זה פסה..צריך אוכל בריאותי אני יודע מארה"ב (ולא יודע אם זה ככה בארץ) שההבדל הוא שבורגר קינג צולה את ההמבורגרים באש (מסוע עובר באש) ומקדולנד מטגנת במחבת. לכן ההמבורגרים שלהם טעימים יותר. אבל האמת כבר שנים שלא נכנס לאכול המבורגרים..פעם אחת לפני שנתיים עם הבת...כי היא רצתה. הוופר שלהם מצויין | 15.01.17 (ל"ת)
23. הייתה הרשת החביבה עליי עד שהחרימה את ההתנחלויות. וזמן לא ארוך לאחר מכן, כשהיא מוחרמת על ידי, היא נעלמה. כנראה שאכלתי חלק ניכר מהתפוקה שלהם :) קרניבור | 15.01.17 (ל"ת)
20. זה מה שקורה שילדונים מנהלים את הסניפים! בלאגן ותורים ארוכים! ומה קורה עם הסניף בירושלים?? חבל | 15.01.17 (ל"ת)
19. ניהול כושל, אי הבנת השוק, חוסר ביצירתיות הייתי מפרט פתרונות אבל זה באמת חסר טעם. אם ב.ק. רוצים שישאירו פרטים :) ערן | 15.01.17 (ל"ת)
17. יהירים שירות נוראי - מגיע להם להיסגר, יהירות וערביות לא אדיבות שאינן מבינות דבר בשירותיות. שירן | 15.01.17 (ל"ת)
16. מיתוג מוזר ומוטעה לפחות כאן באמריקה בורגרים כמו מקד' וב.ק. ממותגים כמזון זול להמונים. משהו שחוטפים כשאין זמן או כסף לארוחה נורמלית. אפשר להזמין ארוחה ליחיד דרך הדרייב אין בפחות מעשרה דולר. בדרך כלל 6-7 דולר ולפעמים יש להם מבצעים (כרגע יש להם המבורגר וצ'יפס קטן ב-2.5 דולר). אפילו בשוויץ היקרה להחריד בורגר קינג עולה כעשרה פרנק - פחות מארבעים שקל. מי שמנסה למתג מזון מהיר עטוף בנייר כמוצר יוקרה דינו להיכשל. פראבדה | 15.01.17 (ל"ת)
14. מלחמות הבורגרים מקדונלדס' בישראל מצליחה בזכות ארוחות הילדים והצעצועים לעומת ארה"ב שם המחיר קובע. השכירות בישראל והכשרות מקפיצים את המחיר, מדד הביג מק כדוגמה, ולכן הקציצה הישראלית הגדולה בעולם. בניגוד למקדונלדס' בורגר קינג לא מתאימה את התפריט לשוק המקומי ונשארת עם אותם קציצות ולחמניות. אין שום יתרון תחרותי לבורגר קינג בישראל ברמת המחירים שהם חייבים לקחת כדי לשרוד. דודי | 15.01.17 (ל"ת)
13. תמונות בעמ' הראשי תמונה של הסניף הקודם ליד שוק הכרמל שהיום בכלל בורגראנץ' ובכתבה תמונה של סניף מקדונלד'ס באבן גבירול בכלל... צדק | 15.01.17 (ל"ת)
12. Whopper לתחילת 1965 הגעתי לארה"ב בענייני עבודה. באחד הימים הראשונים להגעתי לקח אותי חבר לאכול WHOPPER אני זוכר את זה כמו היום. היה טעים באופן מיוחד. אריקו | 15.01.17 (ל"ת)
11. הטעויות האמיתיות הן: 1. להיות כשרים בערים חילוניות. 2. לא למכור ביו"ש (ביו"ש להיות כשרים ויהיו לכם חצי מליון לקוחות). 3. לא לפתוח מסעדות DRIVE THROUGH שהי יכולות להצליח מאוד בארץ. 4. להיות סגורים בסופשבוע. 5. להפתח במקומות שיש כבר המבורגריות אחרות. אלכס | 15.01.17 (ל"ת)
10. תגובה שוק רווי ? איזה שוק רווי ? יש שלוש רשתות ורק אחת מהן טעימה , אז למה שלא תשרוד ? ההמבורגרים במחירים מופרכים שהזכרתם לא מתחרים עם הרשתות האלה , ולהגיד שהמבורגר ב70 שקל זה 'כמעט אותו דבר' כמו ארוחה ב 42 שקל זה פשוט מגוחך . נראה שהכתבה הזאת הוזמנה על ידי מישהו . לני | 15.01.17 (ל"ת)
9. הסיבה לכישלון - המיתוג של ברגר קינג נופל בין מקדולנדס (לילדים) לבין מסעדות המבורגר "פרימיום" (לבוגרים). אין מקום למיקום הזה בשוק. קול ההגיון | 15.01.17 (ל"ת)
8. מחירים גבוהים וכשרות, למה שמישהו יאכל שם? סניף דיזינגוף סנטר, מעוז החילוניות בישראל כשר - מישהו שם לא עשה שיעורי בית. והמחיר, אוי המחיר - אפשר לחשוב שמדובר במסעדה. אם יש לי את האופציה לשלם את אותו המחיר על ארוחה בעד העצם אקספרס או מקדונלדס / בורגרקינג, אין בכלל שאלה במה אבחר. פשע שגובים על ארוחה במסעדות פאסט פוד יותר מ-30 ש"ח. רון | 15.01.17 (ל"ת)
6. הם מוכרים באותם מחירים כמו מקדונלדס, לא הצליחו לייצר לעצמם יתרון. אם היו חכמים היו מכים את מקדונלדס במחיר. רן | 15.01.17 (ל"ת)
5. נפוטיזם עובד רק בגופים ממשלתיים אין פה שום ניסים ונפלאות, פשוט במקום לנהל רשת ברמת ניהול בינלאומית ממנים את הבת, את הבן ואת עצמך לנהל דברים שבחיים שלך לא ניהלת וככה בדיוק זה נראה. אמיר תמיר מנהיר | 15.01.17 (ל"ת)
4. הכל תלוי בהזרמת כסף מהבעלים. באופן אישי, אני יכול להעיד שאני לא מבין את מי שהולך לברגר קינג בתל אביב, כשבסביבה יש הרבה מסעדות המבורגרים הרבה יותר טובות( וולפנייט, וויטרינה). יבגני | 15.01.17 (ל"ת)
2. ברגר קינג למה לא מצליחה בארץ שיפסיק להות כשר ויוסיפו גבינות לבחירה ובייקון וכל מיני תוספות ססגוניות,ואז אני יכנס לברגר קינג לאכול,גם שיחליפו לריב אנטריקות לא מעובד,ואז יהיה תחרות לנהדר של מקדונלדס בר | 15.01.17 (ל"ת)
חוזרת על טעויות עבר: המלך של ברגר קינג נותר עירום
34 תגובות לכתיבת תגובה