אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אחרי שנה קשה, גם ניהול תנובה יוצא מישראל

48 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

40.
קרן אייפקס עשו על הסינים סיבוב:
אחרי מחאת הקוטג שכל שחצי מהעם כבר לא קנה תנובה זהבית מכרה לסינים חתול בשק , אני כבר כמה שנים משתדל לא לקנות תנובה או כל חברה שמשתייכת אליה , אחרי שהבנתי איך המונופול הזה קונה עוד ועוד חברות מזון ששומרות על מחירים גבוהים וביחד עם שטראוס הם שולטים בארך ב50% משוק המזון . כל מי שרוצה שוק חופשי עם מחירים הוגנים יותר שלא יקנה מהמונופולים האלה
יוני | 16.01.17
38.
זה סופו של כל חזיר
תנובה כבר שנים לא חולבים פרות אלא את הציבור הרחב. ניצלו את השוק הריכוזי עד תום ועשקו אותנו בשביל כל שקל. לאחרונה שאנשים התחילו להצביע ברגליים, התחילו לנשב רוחות חדשות. קצת פתיחת מכסים, קצת מותגים פרטיים, קצת לקוחות פחות פראיירים שלא מכורים למותג והנה הפרה החולבת של תנובה התחילה לקרטע. הבריטים הבינו את זה מהר מאוד ומכרו לסינים חתול בשק. עכשיו הסינים מבינים שקנו חברה בקריסה.
ג׳וני | 16.01.17
29.
הסיבה העיקרית לכשלון
יפתח טל וגיורא , תותחים בקנה מידה . במקומם הביאו את דני פרץ... הבחור אחראי בעיקר על תחושת המירמור במחלבות. במקום לשפר את המצב רוח הפכו את העובדים לעבדים והכול בחסותו. אתם יכולים לפרסם את התגובה , הכול אמת. תשאלו עובדים בתל יוסף. כתב , מנהל בכיר לשעבר שעבד בחברה 14 שנים .
אבי  | 16.01.17
22.
קצת יותר ניתוח ברמה היסטורית,לא היה מזיק.
בכלכליסט מגבילים את גודל התגובה. רק צריך לקחת בחשבון:מהפך 1977מוכיסוח המשק ההסתדרותי. ניהול לכל אורך השנים ע"י מנהלים ממונים מהמשקים,ברמת 3 מתוך 10 (פרט לרייכמן).ניהול חזירי של אייפקס. מחאה חברתית שהוליכה לחשיפה חולנית לתוצרת חקלאית מיובאת.
דיוגנס | 16.01.17
21.
תנובה עשקה את הציבור
עם מחירי הקוטג'; תנובה איבדה את זהותה כסמל ישראלי מרגע שנמכרה לסינים. אז למה שהציבור בארץ לא ינטוש אותה? נמאס לצרכנים שעובדים עליהם בעיניים. כל סיפור המנהלים והאינטריגות זה זריית חול בעיניים. הבעיה היא הספסרות בחברה שביצעו זהבית כהן והבאים בתור אחריה
שי | 16.01.17
13.
לא מפתיע
תנובה אשר בראש תעשיית החלב מתפרנסת מתעשייה של סבל וניצול של חסרי ישע ומוצרי חלב שמרעילים את הגוף שלנו - הציבור שהולך והופך מודע לשקרים של תעשיית החלב ובראשן תנובה מדיר רגליו. המוצרים היחידים שמניבים רווח ובגדילה הם תחליפי החלב, חלב הסויה ומעדני הסויה. . זו תעשיה גוססת. גם יצרני הבשר משקיעים מליארדים בתחליפי בשר - רק צריך לדעת לאן העתיד לוקח אותנו ולעשות את השינויים הנדרשים.
דנה | 16.01.17
11.
על הגישה הסינית ניתן ללמוד מרכישת "פונטרה"
פונטרה היא חברת מוצרי החלב הגדולה בעולם. היא בבעלות סינית כיום. היצוא שלה (12B$) הוא מרכיב מרכזי ביצוא הניו זילנדי. הסינים מרוצים מהקניה ולא ביצעו שינויים מהותיים בצוות הניהולי. הסינים כן הנהיגו שינויים באסטרטגיה ושווקי המוצרים: מכירות החברה צמחו ב- 50% בשנתיים האחרונות ועיקר הייצוא מופנה כיום לסין (מהפך דרמטי של 3 שנים) ולא לארצות אחרות.
אמיר | 16.01.17
7.
אינטרסים של "מזמין הכתבה"
את מי מעניינים סכסוכים פנימיים בתנובה ? לא אותי, אלא את מזמין הכתבה המנסה לגייס לעצמו דעת קהל בתנובה. עיתונות אמיתית משתפת את הקורא גם בפרטים אודות "מזמין הכתבה" ובאינטרסים שלו להזמנתה. תפסיקו להאכיל את הציבור לוקשים מוזמנים מראש.
אחד העם | 16.01.17
6.
אייל ארד פחות"כוכב" יותר "נפל=נזק"
מי שהכניס לקמעונאים את ההנחות המוגדלות היה אייל ארד שגרם לנזק מסחרי ארוך טווח . היחסים שלו עם הקמעונאים היו מושתתים על הנחות מוגדלות ולא על "יכולות המכירה או הנהיהול שלו" . אייל היה תככן ופוליטיקאי לא קטן שידע בדרך להפיל מנהלים שעברו דרכו או שחסמו אותו.
עמיחי רצון  | 16.01.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת