אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בעקבות האזהרה על עופרת במכונות קפה: משרד הבריאות מפרסם סדרת שאלות ותשובות

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
מתקני מים קרים וחמים ומכונות קפה ביתיות
יש המוני ברי מים מחברות שונות בבתים. יש גם מכונות קפה ביתיות. איכות החומרים - פחותה - מזאת של המכונות המקצועיות שנמצאות בבתי הקפה. התחרות בשוק הביתי חריפה והספקים מביאים מכונות מסין ללא בדיקת איכות. במקום חלקי נירוסטה יש רכיבי מתכות ברזל שבהם יש גם עופרת. הבעיה - אנשים שותים ממכונות אלה כמויות גדולות כל יום. בבתי הקפה רוב האנשים שותים פעם אחת ביום או פחות. משרד הבריאות מחפש את המטבע מתחת לפנס. הכי קל לבדוק בבתי הקפה. הסכנה הגדולה הינה בבתים. כמה עופרת אנו שותים מברי המים "הבריאותיים" ?
בר מים | 20.01.17
4.
מקור העופרת / ריכוך, העומנם ?
אף אחד לא מדבר על מקור העפרת בקפה בתור יועץ מים עם רקורד של 40 שנה בתחום , ברור לי שמקור העופרת הוא או מחומר הריכוך או מחלקי חילוף עשויים מתרכובות שמכילים גם עופרת . היום, קיימים שיטות ריכוך ירוקות ללא שימוש בקימילים פעילות משרד הבריאות היא קטסטרופלית גם בתחום איכות המים
יויו | 19.01.17
2.
מכונות קפה
צריך לדעת איפה לקנות קפה ? כן מכונות אוטומטיות שהחימום של המים אין לה מערכת ריכוך המים שנכנסת למכונהץ חברות הקפה ורשתותת. מקפידות על מערכת ריכוך המים. אם לא עושים ריכוח למי השתיה בארץ יש בעיה .אי אפשר רק לומר המכונות הם הבעיה .משרד הבראות יש לה גם עינין לתת תשובות למי שתיה בארץ. יש בעיה של כלור ועוד .אז לא לקנות קפה במכונות אוטומטיות או כול מכונה אוטומטית שאין לה מערכת ריכוך מוצמדת . וגם בקיוסקים ומכונות קפה שלא עושה ריכוך .חייבים לעשות ריכוח למים שנכנסים לכול מכונות הקפה.
אשקלוני | 19.01.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת