אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מצאת החמה וממשיכים מהבית: כמה שעות באמת עובדים בהייטק?

40 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

36.
קורבן הי-טק
אחרי 30 שנים בהי-טק 24/7 טיסות בלי סוף. תוקעים לך מחשב נייד וטלפון סלולרי (בעשרים השנים האחרונות), התוצאה היום שכתוצאה מעומס, טיסות, ושעות עבודה לא הגיוניות, אני אחרי שבץ מוחי ומשותק בפלג גופי השמאלי. כל הביטוחים שמוכרים לכם של אבדן כושר עבודה זה שקר. אז לכל ההיטקסטים הצעירים ראו הוזהרתם!!!! כשתגיעו לגילאי 50, 60 כל מה שהרווחתם ילך לכם על טיפולי שיקום ותרופות.
מישהו | 22.02.17
34.
לגברת 31 מקנדה
אני עובד בישראל מ-8:30 עד 17:30. עבודה מהבית היא יתרון גדול כי היא מאפשרת גמישות אז לא הייתי פוסל את זה כ״כ מהר. לגבי להרוויח יותר, ישראל נמצאת הרבה לפני קנדה בשכר בהייטק ובאופן כללי בהייטק (התחום בקנדה ממש, אבל ממש לא מפותח כמו בישראל). בקיצור, יש הרבה יתרונות בחיים בקנדה, אבל לא מה שכתבת.
הייטקיסט | 22.02.17
32.
עובד 7 שעות מהמשרד, לא יותר. זמין 24 שעות כמעט
אני לא נמצא במשרד אחרי הפגישה האחרונה של אותו יום. מצדי שכל העובדים שלי יילכו הביתה בארבע וחצי אם הם הספיקו הכל. מי שחושב שנוכחות במשרד שווה לפרודוקטיביות הוא טיפש או חי בשנות השמונים. העובד הכי טוב שלי מספיק בשעתיים מה שאחרים מספיקים ביום, אז מה אכפת לי מתי הוא הולך?
דוד | 21.02.17
27.
מסכנים ההורים, מסכנים הילדים
משכורת היי טק זו משכורת מתחת לממוצע באירופה לעבודה סטנדרטית, וב 40 שעות שבועיות בלבד. בארץ רק האוכל עולה פי שתיים, אז שני ההורים חייבים לעבוד בהיי טק כדי לשרוד. מסכנים הילדים הישראלים שגדלים ללא הדבר הכי חשוב להם, ההורים שלהם. מסכנים הילדים הישראלים שגדלים ללא הורים. זה מה שביבי עשה מהחלום ששמו מדינת ישראל
מסכנים | 21.02.17
16.
שעות ביום
9 שעות זה החוזה - אז בין 9 ל-10 ממש סביר. מה גם שמגיע לנו חצי שעה הפסקה על פי חוק ובהייטק אף אחד לא סופר לנו את הדקות, אז ההפסקה יכולה לקחת גם יותר מחצי שעה. בהייטק אפשר גם להגיע בעשר בבוקר לעבודה ואפשר כאמור לעבוד מהבית, גם בבוקר וגם בערב, אז ככה שסה"כ השעות גמישות. שורה תחתונה - מי שעובד טוב, לא חשוב אם עובד 8 או 12 שעות - את העבודה שלו הוא עושה כמו שצריך.
דורון | 21.02.17
14.
יש לי תחושה שבסקר כזה
גברים נוטים לדיווח יתר, כי הזמן שלהם במשרד זה גם הפסקת הצהריים הארוכה, או הפסקות קפה אינסופיות, או ההתעמלות בחדר כושר של המשרד אחר הצהריים. מצד שני, נשים נוטות לדיווח חסר, שכן הן מודדות מהרגע שהן מתיישבות מול המחשב עד שהן קמות ממנו, עם הפסקת צהריים מינימלית (או מול המחשב), ובלי בלבולי שכל מיותרים.
היי טקיסט | 21.02.17
8.
מתי מתחילים...
כמי שעוברת לא אחת באזורי הייטק, אני רואה שמתחילים לעבוד בשעות מאוחרות. ובשעות הצהריים מתחילה הנהירה למסעדות בסביבה. אם אכפת היה לאנשים להגיע בשעה סבירה הביתה, היו מתחילים לעבוד בשעת בקר מוקדמת וחוזרים בשעה שאפשר עוד להקדיש לילדים. כנראה שחלק מהאנשים נוח לישון בבוקר ולחזור כשהדברים בבית כבר מסודרים. כן. אני מכירה את הקלישאה שצריך לנהל שיחות ועידה עם ארצות הברית. ומה ביום ראשון גם אז מדברים עם ארצות הברית?
יעל ל. | 22.02.17
4.
כותרת וכתבה מטעות, תמיד נטפלים להייטק,
רוב חבריי עורכי הדין, הרופאים, הכלכלנים וכו' עובדים הרבה יותר קשה מזה, דווקא הגמישות שיש בתעשיית ההייטק, הממד שהוא לפי תוצר ולא שעות מאפשרים יותר איזון. אנחנו חיים בעולם שכל מי שרוצה להצליח בקריירה שלו צריך להשקיע הרבה שעות ומאמץ ללא קשר לתחום העיסוק.
י | 21.02.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת