4. בתמונה - זה אנשובי לא מבושל? אפשר גם פשוט לאכול אותו טרי בלי לבשל? נראה נהדר! ADi | 01.11.20 (ל"ת)
3. איני טורח; מנקה, מוסיף שמן זית ולימון ואוכל מייד את הנשאר אוכל למחרת; מעבר לזה הם מקבלים את הטעם הכבד האופייני. אין על אנשובי טרי | 24.02.17 (ל"ת)
1. פעם ראשונה סוף סוף כתבה מעניינת, מרתקת שנותנת נקודת מבט חדשה על החיים. ממש מרגש ונוגע ללב. אנשובי | 24.02.17 (ל"ת)
האנשובי: הכסף של הים
5 תגובות לכתיבת תגובה