אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

יבוא הבשר הוריד את המחיר ושבר את הדואופול

47 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

47.
אם רוצים להוריד את מחירי הגבינה הצהובה באמת
כרגע כל ההקצאות מבוססות על המחיר הנמוך ביותר, והוא אכן נמוך במעט מהמחיר המפוקח. אם יאפשרו להביא גבינות איכותיות ללא מכס וניתן יהיה לקנות אמנטל שוויצרית איכותית ב-45 ש"ח לקילו, מחירי הגבינה הפשוטה כמו עמק יהיו חייבים לרדת דרמטית כדי להתחרות - ובכל מקרה אנשים יוכלו להנות מאיכות גבוהה בהרבה באותו מחיר.
ארז | 05.03.17
46.
לא שמתי לב כמעט. מה שכן, התרגלו לקנות מיובאות
וזה כבר טוב. בבשר המיובא חסר ייבוא של בשר מוכן בקופסה, כמו קבב והמבורגר, או המבורגר בלחמניה. עוד יתרון בייבוא - שהראו שחמוצים (מלפפונים, כרוב ועוד) ניתן להחמיץ עם מחצית או שליש כמות המלח, שיש במוצרים המקומיים. זו מהפיכה. טכנולוגיית המזון בארץ מהשמרניות שיש בעולם, בזכות אי התחרות.
כג | 05.03.17
40.
לכל אוהבי החיות המטורללים שנכשלים בהבנת הנקרא
מדובר על גידול ביבוא בשר טרי. מכיוון שהשחיטה מתבצעת בחו"ל באוניות אין עגלים מסכנים. יש מטוסים עם בשר מצונן. הבנו שיש לכם אג'נדה. הבעיה היא שמרוב קצף על השפתיים אתם לא מצליחים לקרוא כתבה פשוטה ולהבין שאתם נובחים על העץ הלא נכון
המסביר לצרחן | 01.03.17
37.
בלוף
הבעיה שאכן מחירי הבשר החי(מחיר העגל שיוצא מהמפטמה) צנחו עד כדי כך שלמגדלים כבר לא כלכלי לגדל אבל...המחיר לצרכן כמעט ולא ירד היום למשל ברשת שווק גדולה קג אנטרקוט בין 130 ל170 שח קג כתף מ48 עד 60 צלעות בין 80 ל120 שורה תחתונה היבוא רק הועיל ליבואנים שמשום מה קשורים איכשהו ומקורבים לשלטון החקלאים התרסקו לענף חדרו גורמים שלהם ולחקלאות אין כל קשר והצרכן ממשיך לשלם ביוקר רק רמי לוי מדליק המשואה המהולל חוגג
עגל חלב | 01.03.17
36.
ראשית לא נכון לצאת מנקודת הנחה שמתעללים בעגלים
היכן שזה קורה יש להעניש בכל חומרת הדין. שנית, יש מגבלה על הכמות המאושרת לייבוא של בשר מצונן והדרך היחידה הנה לייבא את העגלים לארץ, כי מה לעשות שכמות הבשר מעדרים מקומיים לא עונה על הדרישה? שים לב שהעגלים לא נשלחים לשחיטה בעת ההגעה לארץ (הם פשוט רזים מדי וגם כאן יש מגבלה על כמה עגל מיובא יכול לשקול) אלא מועברים למגדלים וחולפים חודשים עד שהם מגיעים למשקל עם כדאיות כלכלית לשחיטה. הייתי שמח לקנות בשר מקומי בלבד (האמת שאני עושה זאת וקונה נתחים לא יקרים וכמובן חלקי פנים) מגבלת 500 האותיות מוציאה מהדעת
למגיב 34 שלא מבין | 01.03.17
35.
לכל המגיבים המלכלכים
מחיר הבשר אכן ירד.....כמובן תלוי איפה מבוצעת הקניה. בשופרסל ימשיכו לגנוב אתכם, זה ב DNA שלהם. אל תכנסו לשם. כאשר אתם רואים שהמחיר גבוה....אל תקנו. כאשר אתם רואים שהסחורה זב'לה (הרבה שומן, צבע לא טבעי או דהוי, מראה כללי דוחה), אל תקנו. ברמי לוי, בד"כ הסחורה נראית טוב והמחירים בד"כ טובים יחסית. יחד עם זאת, הכל צריך להיבחן על ידי הלקוח ברגע האמת. לא מתאים, אל תקנה.
@@@@ | 01.03.17
33.
כמות הבשר בקושי מזיזה לשוק והמחיר לא זול
שופרסל דיל הזולה משופרסל מוכרת אנטריקוט מיובא ב-140 שקל לק"ג! ואני חייב לומר לכם משהו במיוחד לאחר הקניה האחרונה שלי. לבשר טעם מוזר והוא מפריש המון "שמן" למחבת בניגוד לאנטריקוט טרי מקומי של ספקים אחרים. אין מדובר בשומן שנמס אלא בשמן עם טעם מאוד מוזר. כאילו הוסיפו לו משהו. התופעה חוזרת על עצמה גם אם הנתח לא משויש. קניתי קרוב לק"ג ולעולם לא אקנה שוב בשר בסופר. גם בנושא הגבינות איני רואה פריצה כי מעולם לא אכלתי את הצהובות המקומיות אשר נחותות בעיני. מאידך גבינות מיובאות איכותיות נשארו יקרות כשהיו
ייבוא מסיבי? | 01.03.17
32.
על איזה נפגעים בדיוק אתם מדברים?
האם מישהו מהצרכנים, היבואנים או היצרנים היה דחוס באוניות צפופות במשך 3 שבועות בתנאים של גהינום? כמה מהם נפחו את נשמתם בייסורים במהלך המסעות הזוועתיים האלה? כמה מהם חושמלו וחטפו מכות רצח בעת שהורדו מהאוניות? וכמה מהם מתו בייסורים לא פחותים בתחנות ההסגר למיניהן? העגלים והטלאים הם הנפגעים היחידים פה והגיע הזמן לשים סוף לזוועה, להתעללות ולאכזריות הבלתי נתפסות. כנסו לדף "ישראל נגד משלוחים חיים" ותבינו על מה אני מדברת.
לילך | 01.03.17
28.
זה בסדר לאכול בשר אבל אסור להתעלל
היבוא של עגלים בספינות רק כדי לשחוט כאן, מנוגד כל הגיון, למה להתעלל בבעלי חיים במשך חודשים, כשאפשר לשחוט אותם בארץ המקור ולהביא את הבשר באוניות קירור, הבשר עדיין טרי . יש הבדל בין בעל חי שסובל כמה דקות במהלך השחיטה, לעומת התעללות חסרת רחמים בשינוע הנה
אחד שאוהב בשר | 01.03.17
27.
כמות הבשר בקושי מזיזה לשוק והמחיר לא זול
שופרסל דיל הזולה משופרסל מוכרת אנטריקוט מיובא ב-140 שקל לק"ג! ואני חייב לומר לכם משהו במיוחד לאחר הקניה האחרונה שלי. לבשר טעם מוזר והוא מפריש המון "שמן" למחבת בניגוד לאנטריקוט טרי מקומי של ספקים אחרים. אין מדובר בשומן שנמס אלא בשמן עם טעם מאוד מוזר. כאילו הוסיפו לו משהו. התופעה חוזרת על עצמה גם אם הנתח לא משויש. קניתי קרוב לק"ג ולעולם לא אקנה שוב בשר בסופר. גם בנושא הגבינות איני רואה פריצה כי מעולם לא אכלתי את הצהובות המקומיות אשר נחותות בעיני. מאידך גבינות מיובאות איכותיות נשארו יקרות כשהיו
ייבוא מסיבי? | 01.03.17
26.
כמה מילים מכובסות יש בכתבה..
כשכותבים ״ייבוא״, הכוונה היא למסעות מייסרים מאוסטרליה ומאירופה, בתנאים של צפיפות וזוהמה. רבים מהם חולים ומתים במהלך המסע, וסובלים ממכות, בעיטות וחשמול. זה המחיר של ההוזלה בכתבה. זו (עוד) תעודת עניות למין האנושי וליחסנו לבעלי חיים. אם הייתה מתפרסמת כתבה על כמה שהפועלים במחנות עבודה נאציים הם זולים ומועילים למשק, היינו מקימים קול זעקה, אבל כשמדובר בבעל חיים שלא מסוגל לעמוד על שלו, אנחנו מקדמים בברכה את ההתעללות בו בשם החיסכון. מציע לחפש ״קירות שקופים״ ביוטיוב- זו הרצאה פוקחת עיניים.
ניר סמדר | 01.03.17
25.
"על איזה ירידת מחירים אתם מדברים"
ככל הנראה כותב הכתבה הזו היה צריך לעשות תחקיר בעצמו ולא , להדפיס את מה שמספרים לו. נתונים של ירידה במכירות של תנובה או המתחרים, זה לא מבטא באמת ירידת מחירים. אוליי יותר נכון צריכה חכמה ופחותה של הציבור זו הסיבה. כי בפועל מחירי הבשר לא בדיוק ירדו. אז על מה אתם מדברים........
עובדיה | 01.03.17
21.
מדוע מחירי צהובות ארוזות גבוה ב 50% מבמעדניה
שחשופות ללכלוך וטינופת במעדניות כן זה שמצטבר על הכפפות החד פעמיות של העובדים שרגע הם אוחזות בגביה ורגע אחרי מגרדות את האף במקרה הטוב, שחשופות ללכלוך שמצטבר על מכונות החיתוך שאף אחד לא מנקה אותן כמו שצריך - ושאורך חיי המדף שלהן במקרר הביתי הוא שלושה ימים לכל היותר? אותה גבינה שאמורה להיות זולה יותר מפני שהטיפול בה בתנובה או בטרה ממוכן ואוטומטי עולה בהרבה יותר מגבינה שצריך לממן עבורה: שעות עבודה של נותני השרות, שטח מסחרי יקר, מכונות ומקררים יעודיים.
דניאל | 01.03.17
19.
איזה ירדו ? מאיפה הנתונים?
אני קונה בשר באופן קבוע לא זוכר שאנטריקוט ירד מתחת ל 160 לא אנגוס ולא אדום-אדום אין כאן שום תחרות ושלא לדבר על הבשר הלא כשר במרדינו לדוגמא במקום שיהיה יותר זול (כי לא משלמים כשרות ואין להם מנגנון כמו שופרסל) המחירים לא הגיוניים בעליל דוגמא ממרינדו: שניצל - 57 ש"ח לקילו - ואנשים קנו לידי. זה היה ברמת השרון או שאנשים לא יודעים כמה זה עולה כי לא שואלים או שאנשים ממש פרייאיירים אני קונה בסופר ב 32 שח לקילו וזה בדיוק אותו טעם אז על מה מדברת הכתבה בדיוק ??
מיכאל | 01.03.17
11.
נתונים שגויים תוך הטעיית הציבור בנושא הבשר !!!
נתון מטעה: המונופול של תנובה ודבאח רק גדל!!! הם היבואנים הגדולים ביותר!!!אחרי שהשוק המקומי יפול ויפסיק להיות מגדלים בארץ, אז המונופול של תנובה ודבאח שהם היבואנים, עוד יותר יגדל, וכול הציבור ישלם את המחיר בשר שהם יכתיבו, וראינו איזה אחוז רווח הם שואפים להרוויח!!!
דדי | 01.03.17
4.
החקלאות לאן... ממשלה שם קפיטליסטים אנטי ציוניים
חבורה של שונאי ישראל אנטי ציוניים . ממשלה שונאת חקלאיה. משרד האוצר מטמין את הראש בחול. שוק הבשר קשור קשר ישיר לשוק החלב. ברגע שלא יהיה רווחי למשחתות לקנות פרות מהחקלאים של משק החלב. משק החלב ייסגר. לא יהיו רפתות בארץ. לא תהיה חקלאות בארץ!!!!! ברגע שחקלאי בצפון או בדרום מסוגר את המשק החקלאי הבדואים והערבים משתלטים עליו. וכך נאבד אדמות מדינה. ביזיון של ממשלת ימין- אנטי ציונית !!!
גיורא-חייל מילואים | 01.03.17
1.
סיבסוד
חברים יקרים , כל יבוא של מוצרי מזון מחו"ל בסופו של דבר יהיה זול יותר , יודעים מדוע? בחו"ל המדינות מסבסדות ותומכות בחקלאים ובתעשייה, בישראל הממשלה מחסלת את התעשייה בכך שהיא לא מאפשרת לה לשרוד, בסופו של דבר מי שיפסיד הם העובדים הפשוטים שעובדים בחקלאות ובתעשייה שלא תהייה להםפ פרנסה. יותר חשוב לפרנס את הפולנים , הגרמנים, וכל הארופאים שרצחו והשמידו אותנו.
אחד שיודע | 01.03.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת