אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

טרנד חדש: העובדים מעצבים לעצמם חלל עבודה

56 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

55.
תגובה ל-46, אתה טועה ומטעה
המחקרים מראים שאתה לא צודק . משכורת או לרמייה כספית היא מניע מצוין אבל לטווח קצר והתוצאה היא שכולם ימשיכו להתחרות על הכסף התהליך היותר נכון זה לייצר תחושת שייכות לחברה ולשמר את העובדים לטווח זמן ארוך יותר כדי לשמר את הידע, וזה כסף לא יכול לפתור
איגור | 13.03.17
54.
ל-46 ביג לייק!
שבוע העבודה באירופה הוא 36 שעות ובכל זאת הם מובילים עלינו בכל תחום בדירוג ה oecd. לאחרונה מעבירים חקיקה שלמעסיק אסור להתקשר לעובד אחרי שעה 1800. וכן לכל החברות האמריקקיות המובילות יש מרכזים באירופה והם מכבדים את חוקי העבודה שם. סימן שאפשר אחרת. רק בארץ מוציאים לעובדים את המיץ והנשמה.
אבי | 13.03.17
52.
איזה תגובות לא קשורות
רואים שרב המגיבים לא עובדים בחברות כאלה. אני כן עובד באחת מהחברות האלה. קודם כל אף אחד לא חושב שעיצוב חלל העבודה שלי זה מה שישאיר אותי בעבודה. דבר שני, בעבודה שלי המנהל שלי אומר לי - אל תישאר יותר מ 9 שעות. בחיים לא יגידו לי כלום אם ארצה לצאת מוקדם יותר. לא מחתימים שעות, סומכים על העובד שייצא רק אחרי שיסיים את המשימות הדחופות שלו. ואני יכול להגיד לכם שאפשר רק לקנא בסביבת עבודה, אווירה, והתנאים שלנו - ולפעמים זה יותר ממשכורת גבוהה יותר.
אני | 13.03.17
50.
מזכיר לי סיפור על מיקרוסופט חיפה
החליטו שרוצים לשפץ. הגיעו כח אדם, ויצרו ועדה של עובדים לשיפוץ. אחרי שהעובדים החליטו, אמרו להם שכבר הזמינו הכל. הקונספט שבחרו היה יותר אור במסדרונות. במקום לקנות נורות שזה מה שאדם נורמלי היה עושה, החליטו להפוך את כל הדלתות לשקופות, וכך אבדה לה הפרטיות. הדלתות עלו מיליון וחצי שקל... כן. נשים ששואבות טענו שעכשיו הן לא יכולות לשאוב, אז אחרי זה הדביקו על הדלתות פסים חלביים כדי לא להעביר אור. בנוסף הדלתות היו גרועות מבחינת בידוד לרעש, ובמשך חצי שנה תיקנו את הבידוד. חלם...
אביב | 13.03.17
48.
עוד שטות
מהנדס אמתי נמשך לאתגר בעבודה ולא לכל מיני קישקושים ושטוית. מי שמושכות אותו השטויות האלו כנראה לא טאלנט ולא נעליים הוא טיפש צעיר מתלהב שכנראה גם ככה יבזבז את כל המשכורת על גאדגטים ומסעדות. השכר הוא הגורם המשפיע ביותר האתגר ויציבות החברה. כל השאר זה יחסי ציבור וראוותנות. בתור עובד היי ותיק אנ רואה ש99% מהצעירים היום הם חסרי מעוף מפונקים תלותיים רוצים שיאכילו אותם בכפית אולם חושבים שהם הדבר הגדול הבא. לצערי טאלנט היום זה אחד שפשוט מוכן לשבור קצת את הראש ולא לנסות למצוא תשובה ב stack overflow
טל | 13.03.17
47.
מעניין כמה מהמגיבים השליליים הם עובדי הייטק..
וכמה סתם קנאים? יש הרבה חברות היום שלא שמות את הדגש על מסםר שעות העבודה, ומבינות שלעובדים חשוב גם הזמן הפנוי בבית. בנוסף, להגיד ש"אני רק רוצה לבוא, לתת 9 שעות וללכת" זאת גישה טיפשית. אם כיף יותר לבוא לעבוד, הזמן עובר מהר יותר ואם האופציה האחרת היא כמו מורים ועובדים סוציאלים, לשלם לבד על פינת הקפה, אז אני אקח את סביבת העבודה בהייטק... תודה. נשמע כמו הרבה תגובות של קנאים ועוד כמה שלא מצליחים למצוא עבודה.
אריאל | 13.03.17
39.
לכל דבר יש מחיר
עושים הכל כדי שאנשים יהיו בעבודה מ-9 בבוקר עד 9 בערב לפחות, אם לא עד 11. לרווקים חננות שגם ככה אין להם חיים זה מצוין. לנשואים ובמיוחד לנשואים עם ילדים זה בלתי אפשרי. מניסיון עדיף פי מליון גם לעובד וגם למעסיק להגיע ב-9 ולצאת ב-5 אבל להיות פרודוקטיביים, לאכול חצי שעה ולא יותר ולא לעשות מליון הפסקות קפה.
בוגר סטארטאפ | 12.03.17
32.
אופן ספייס זה נוראי
לא משנה כיצד תעצבו זאת, חלל פתוח ("Open space") היא ההמצאה הגרועה ביותר בעולם. אין דבר הפוגע יותר בריכוז מאשר הסחות דעת מעובדים אחרים, לא משנה כמה הם שקטים. הרעיון מושך אך ורק מנהלים שרוצים לעשות micro management ולא מבינים דבר וחצי דבר בניהול נכון.
סובל מאופן ספייס | 12.03.17
15.
הנה רעיון לעיצוב
משרד. עם קירות. ודלת. ושולחן גדול. ומסך שלא פונה לדלת. וקצת פרטיות ושקט. ומזגן שאפשר לכוון את הטמפרטורה שלו לכזו שבה הפינגווינים יפשטו את הסוודרים שלהם. נמאס כבר מאופן ספייס עם קירות נמוכים במקרה הטוב ושולחן שבו יש בקושי מקום למקלדת והרגליים מתנגשות באלו של מי שיושב לידך. ואני מדבר על מקומות שבהם מרוויחים 30000 וצפונה. כבוד לעובד זו לא מילה גסה.
הייטקיסט | 12.03.17
7.
זה טוב לילדים בני 25 ולא לוותיקים עם משפחות
כאלה עם 10+ שנות ניסיון בפיתוח (ולא תחזוקה). אנשים שאולי לא רוצים/יכולים לעבוד כל יום עד 10 בלילה אבל הם מראש לא יתכננו פתרון שיגרום להם להישאר עד 10 בלילה. אנשים שיעדיפו לעבוד ביותר זהירות, לחשוב קדימה, להבין את הדרישות עד הסוף ולתכנן פתרון טוב. אנשים כאלה לא רוצים לעבוד ברוטשליד- הם רוצים מקום ליד הבית בחולון, מודיעין, ראשון לציון, נתניה ושאר ערי הלווין
תומר | 12.03.17
6.
חלל עבודה פתוח וזורם = אופן ספייס
מילים מכובסות בכדי לדחוף את האג'נדה הזאת. אין דבר יותר גרוע מאופן ספייס אז שלא ימכרו לכם סיפורים ואת כל הבלה בלה מסביב. הסיבה היחידה לאופן ספייס היא לדחוף יותר עובדים לתוך תא שטח מצומצם ולפקח עליהם בכל רגע נתון על ידי ביטול פרטיותם.
הייטקיסט שנמאס לו | 12.03.17
4.
המשכורת היא לא פיתוי מספיק
כי היא נמוכה בישראל באופן מחריד ביחס לארה״ב . המשכורת בעמק הסיליקון של מי שנחשב ״טאלנט״ מתחילה במקרה הנמוך ביותר ב150 לשנה (אלף דולר) . בדרך כלל זה עובר את ה-200 ויותר. בישראל , המשכורות של אנשים באמת תותחים היא 110-120 לשנה, ואז מפתים אותם עם מתנות לחגים בשווי של אלף שקל או ״עיצוב חללי עבודה״. ולא לדבר בכלל על שפים בין לאומיים וארוחות גורמה במשך כל היום, שירותי נקיון לבית בחינם, וכל מה שרק אפשר לדמיין יש בעמק הסיליקון ובאוסטין טקסס. זה למה הם עוזבים לוואלי .
לון | 12.03.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת