אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אז מה תשתו במנגל? הנה עוד תשובה אפשרית:

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
יצרני ויבואני היין בישראל הצטרפו לתאבי הבצע
התגוררתי תקופה מסוימת בארה"ב, ושם רכשתי יין תוצרת קליפורנייה, יין נעים לשתייה עם האוכל ובעלות של פחות מ 5.00$ לבקבוק, חזרתי לארצנו, ולשמחתי גיליתי יין זה, אבל ב 65.00 ש"ח. לבקבוק, גם במסעדות, כוס יין בכלל לא משהו מתחילה ב 36.00 ש"ח.
שותה כוס ליום | 18.04.17
5.
בירה עדיפה על יין
כתבת יחצ מדהימה ליקב יתיר . מחירי היין הישראלי בוטיקי גבוההים בצורה הזוייה ללא קשר לאיכות ולכן גם חלק גדול ביותר של היקבים מפסיד שכן לא קונים יין מחירי עתק. מהיכן באה הסטיסטיקה על כמות השתייה הממוצעת לאדם ? נראת מוגזמת לחלוטין . עם התחרות של יינות חו"ל כדאי למקומיים לחשוב על מחירים כדי שנוכל בהחלט לפרגן להם ולא למכור בקבוק יין במחיר רכב יד שנייה .
שתיין מקומי  | 14.04.17
4.
למרבית היין בישראל טעם לוואי חזק ולא נעים
כולל של יקב יתיר, ועוד יקבי "בוטיק". זו הסיבה שצריכת היין בישראל כה נמוכה - רוב הישראלים לא נהנים מהיין, והם מקשרים טעם של יין לאותו טעם לוואי חזק ולא נעים. זהו טעם הנובע מחוסר תקנים בישראל, מה שמוביל את התעשיה לחפש פתרונות קלים, לתסף את היינות באלכוהול וחומצה וסוכר. יש כמה יקבים בהם זה לא כך, לפחות לא בכל היינות. אבל אני פשוט נכנס לסופר של רוסים וקונה יין צרפתי או כלשהו בחצי מחיר וכמובן לא כשר. הצרכן הישראלי מגיב בהתאם. הבעיה היא שהוא חושב שיין זה לא טעים באופן כללי.
cuz | 09.04.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת