אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

5 מיתוסים שצריך לנפץ על הסוללה של הסמארטפון

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

22.
למספר 15- גם מתרגמים הם לא מחזיקים
מדובר בכתבה שתורגמה עם גוגל טרנסלייט, ופורסמה על ידי אלגוריתם. כפי שניתן להבחין- גם עורך לשוני לא נתן הצצה לפני הפרסום(יש עורך לשוני עדיין בידיעות? או שהחליפו אותו באיש מכירות לשיווק?) שום יצור אנושי בעל דופק לא היה מעורב בהבאת הכתבה הזו לפרסום. לצערנו, ניתן לטעון זאת לגבי המון כתבות המתפרסמות באתר הזה
הג'וקר | 09.04.17
15.
מסכים עם אילן מתגובה 1 לחלוטין
הבלאי המואץ מלאכותית של טלפונים חכמים נוצר על ידי אפל שרצו לשפר את הביקוש למוצר שלהם (אם כי הם לא הראשונים לרעיון המחורבן הזה בתעשייה בכלל) וידוע שהמכשירים שלהם מאבדים חלק גדול מקיבולת הסוללה תוך שנה בערך ובאופן "מסתורי" מתחילים לקרוס כאשר יוצא דור חדש ואיתו עדכון תוכנה כזה או אחר. עכשיו סמסונג וכל השאר גם רוכבים על הגל העכור הזה עם ה"גוף האחוד" שהביא לנו את הנוט 7, אבל התחיל עוד מגלקסי S6 ונוט 5 שאיבדו את היכולת להחליף סוללה וכך דחפו את המשתמשים שלהם לעבור למחזור שדרוג בלתי נגמר.
אורן | 04.04.17
14.
מרבית ההמלצות סותרות המלצות רשמיות של אפל וגם לא
גם אם אדם לא משתמש כבד אם נמצא מחוץ לבית/משרד מוצא עצמו עם בטריה מרוקנת, אז איך יקפיד למלא כשמגיע ל-20%?!? דווקא מילוי תכוף גורם למכשיר לבלבול באשר לכמות הבטריה שיש ולהתרסק כשיש עוד 20-30% בטריה. ריקון עד הסוף באופן קבוע מאזן חזרה את הבעייתיות.
ישימות | 04.04.17
9.
שטויות
שטויות אין דבר כזה סוללה 100٪ יש רכיב בטלפון שמראה את אחוז הסוללה (fg) יכול להיות שאין אחוזים אבל הסוללה טעונה את זרם הטעינה קובעים בתוכנה. יש שנאים שלא עומדים בזרם ומתחממים...הדיודה בדרך כלל נשרפת. לגבי ריקון הסוללה עד הסוף זה תלוי בסוג הסוללה....יש סוללות שאסור לרדת לאפס ויש ממולץ לרדת לאפס....
חיים | 03.04.17
4.
לפי 2 הכי טוב לקנות טלפון עם סוללה שאפשר להחליף
במכשירים כמו iphone ומכשירי הסמסונג חייבים להחליף את כל המכשיר כשהסוללה נחלשת. זה עובד מצוין בשביל החברות שמייצרות מכשירים כי זה דוחף את המשתמשים לקנות מכשיר חדש ב 1000- 4000 שקל בכל שנה עד שנתיים. עסקה מצויינת בשבילם גרועה עבורנו.
אילן | 03.04.17
3.
לא בהכרח נכון
היום מערכות ההפעלה של הסמרטפונים מאוד מתקדמות, בדגש על בקרת סוללה. גם כשהטלפון כבה כשהסוללה התרוקנה, היא איננה ריקה לחלוטין והטלפון ממשיך לנצל אותה לפעולות רקע. היום המכשירים אינם מטעינים ליניארית את הסוללה (מתח חלקי שעה) אלא התוכנה קובעת טעינה מהירה תחילה עד כ80% ולאחר מכן טעינה יסודית עד 100%. במצב כזה, טעינה עד 80% היא טעינה גרועה אם חוזרים על כך כל פעם. הסוללה איננה נטענת היטב.
אלוהין | 03.04.17
1.
בתור כימאי אני יכול להגיד שמספר 2 שגוי
זה מיתוס מאוד נפוץ, אך שגוי לגמרי. למעשה, הערכים 100% ו-0% הם המצאה, הם נועדו רק עבור המשתמש ולא אומרים הרבה על מצב הטעינה של הסוללה עצמה. אפשר לטעון סוללה מעבר ל-100% ולרוקנה מעבר ל-0%. המשמעות של האחוזים האלו נובעת מהרצון שהמתח של הסוללה לא ישתנה הרבה ולכן נקבעת כך שמצד אחד המתח ישאר בקירוב קבוע ומצד שני יתן לנצל כמה שיותר אנרגיה כימית שאגורה בתוך הסוללה. לכן, קיים רכיב בכל מכשיר אלקטרוני שמפסיק את הטעינה בקירוב ב-100% (ומתחיל אותה מחדש בערך ב-90-95%) ומפסיק את צריכת האנרגיה מהסוללה ב-0%.
רועי | 03.04.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת