אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הגיל שבו תהיו הכי מאושרים הוא הרבה יותר מאוחר ממה שחשבתם

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
רמת האושר
רמת האושר היא יחס הפוך של גודל המרחק שבין התנהלות חיי הפרט בפועל לבין מה שהפרט מחשיב כדרך הנכונה לביטחון השרדותי. בגילאים המאוחרים, כמות הנסיון הנצבר להתמודדות עם כל בעיה - רבה, ובמקביל כמות ה"דאגות" קטנה. אי לכך, החשש ההשרדותי קטן, ורמת האושר גדלה. כל זאת עד שהחשש ההשרדותי מתעורר שוב לעת זיקנה, בגילאי 80 ומעלה.
בני | 09.04.17
7.
האושר נגמר באמצע שנות ה40
ככל שמתקרבים ל50 מרגישים את הריקנות שבחיים, לא משנה עני,עמיד,עשיר נשוי רווק ,זכר,נקבה,זה גיל שפתאום נהיה בעיתי אתה לא צעיר אבל גם לא זקן קשה למצוא חברה או חברים או אהבה ההסתכלות על החיים אחרת אתה אומר איך הזמן רץ מהפשטות של אז למורכבות הטכנולוגית ,למרחבים של אז לצפיפות של היום עד גיל 44 בערך חייתי טוב ראיתי עולם היו לי אהבות בגיל 45ומעלה רק מעביר את הזמן אין מטרות אין חיים רק השרדות
אושרי | 09.04.17
1.
ההסבר שלי לתופעה:
בגילאים המוקדמים החלומות בשמיים והראש בעננים. רק כאשר החלומות יורדים לרמה הריאלית, האדם מעריך את הדברים הקטנים והופך גם למאושר מהם כאשר הוא משיג אותם. בן אדם צעיר רוצה להיות מיליונר ורוצה את הבחורות הכי יפות. כאשר החיים עוברים והוא מזהה שאפשר לחיות כמו מיליונר גם עם משכורת סבירה ושאישתו עבורו היא הכי טובה ויפה בעולם, או אז הוא נרגע והופך למאושר.
דייב | 08.04.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת