14. יש אבן גבינה בחיפה ברק יחזקאלי, אבן גבינה נמכרת גם בחיפה בואדי ניסנאס. אתמול קניתי אריזה של 3 בואקום, תוצרת ירדן. יסמין | 21.08.18 (ל"ת)
13. את הסופגניות היווניות מכינים גם אצל הציבור הערבי בזמן הרמדאן אצלם זה נקרא עוואמה. יש את זה ביפו, עכו, נצרת ושאר הערים הערביות יונתן | 02.06.17 (ל"ת)
11. לכל ה"שפים" שכתבו כאן למה הם מצפים. בואו נתחיל מזה שתקראו לעצמכם קודם כל טבחים כי אתם לא שפים וגם לא עמדתם אף פעם בחיים ליד שף אמיתי. דבר שני, היגיע הזמן להעלות את רמת הבישול מהחומרים שיש בארץ לפני שאתם קופצים על חומרים שאתם לא מבינים בהם כלום ולא יודעים בכלל מה לעשות איתם. אחר כך נדבר הלאה... ומי שיודע מה זה שף אמיתי ועמד לידו יודע גם ששפים אמיתיים אוהבים לחם עם חמאה וחביתה וזהוא... אני | 02.05.17 (ל"ת)
10. אוכל סיני אמתי? אוכל סיני אמתי הוא לדעתי ממש מגעיל. הייתי בשנגחאי לרגל נסיעת עסקים של בעלי. אחת החוויות הדוחות מבחינה קולינרית. דגים שלוקים היו אחת המנות הטעימות... חיפושיות וחרקים אחרים, צפרדעים חיות באקווריום זכוכית ממתינות לגורלן, ברווז צלוי היה הדבר היחיד שממש אהבתי. השאר- מקדונלדס! דנה | 02.05.17 (ל"ת)
8. תפוחי אדמה שחורים, תפוח רובינט תפוחי אדמה שחורים: ארומטיים ועסיסיים - מגדלים בשדות הלבה של טנריף. מוגשים מטוגן יחד עם החביתה של ארוחת הבוקר (פטאטאס פריטס). תפוח עץ מזן רובינט - (rubinette) מדובר בזן שוויצרי, עץ קטן שמניב תפוחים די מכוערים למראה (לא גדולים והצבע לא יפה במיוחד) אבל הטעם והריח ... את התפוח מריחים מקילומטר ויש לו ריח ונילי עם הדרים ואננס. הטעם - גן עדן, תפוחי מתוק-חמצמץ עסיסי, ארומטי מאוד, משהו שלא שוכחים. את התפוח לא מגדלים באופן מסחרי, חקלאים מוכרים אותו לאורך הכבישים ליד החוות (כל חקלאי שם מחזיק כמה עצים כאלה). התפוח לא מתאים לגידול בארץ (דורש 1000 שעות קור ומעלה) א | 01.05.17 (ל"ת)
7. אני מתגעגע למחירים נורמליים, זה אפשרי? למה פה מנה יקרה שכוללת חתיכת בשר ענקית וצלחת שבנאדם נורמלי לא יכול לגמור היא 14 פאונד (65 שקלים), ובישראל ככה עולה מנת פסטה שהפשירו מהפריזר הרגע? למה אני יכול לצאת פה ממסעדה בלי לשלם טיפ (כי המנהג הבזוי הזה כמעט לא קיים פה? ואם כבר קיים כלול מראש בחשבון) ובישראל גם אם ירקו לי בצלחת עדיין אצטרך להשאיר 10-20% נוספים על המחיר ההזוי שלקחו ממני גם ככה? למה? געדגעדגכע | 01.05.17 (ל"ת)
6. ומה עם בשר חזיר? בארץ לא יודעים לעבוד איתו, והמאכלים הכי טובים של יוון, איטליה, ספרד, צרפת, יוון, גרמניה וכל אירופה בעצם הם בשר חזיר. גם של סין, דרך אגב. ג | 01.05.17 (ל"ת)
4. חס ושלום שתעשו כתבה על מוצרים שיש בארץ באמת נורא ואיום שאין לנו בארץ עלי בננות ולוטוס. למה אין בישראל את כל המוצרים עלי אדמות?! כמה סבל נגמר לאזרחי ישראל המקופחים! יופי של כתבה ליום העצמאות. עורכי כלכליסט כנראה מחפשים עבודה אצל ע. חוקן ושות'. נמאס ממורמרים | 01.05.17 (ל"ת)
3. אני דווקא מתגעגעת לג'ירמנטיק שלא נמכר בארץ זה רוטב שוקולד שבכלל עסוי מסוליה של גמד שהלך 200 קילומטר בהרי ליליפוט שממזרח להרי החושך שם גר גרגרמל. וכל זה כשהוא צם ועושה יוגה. שוש | 01.05.17 (ל"ת)
1. אין לי משהו קולינרי רציני להציע, אבל כשהייתי בקנדה היה להם הרבה מוצרים ממייפל.דבש מייפל,פופקורן מייפל וכדומה כי שם יש להם את העצים לזה בסופו של דבר והייתי רוצה לראות יותר מוצרים ממייפל אמיתי פה בישראל.:) אופיר | 01.05.17 (ל"ת)
חסר לכם משהו? השפים בוחרים את המאכלים שהיו רוצים פה
15 תגובות לכתיבת תגובה