אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חסר לכם משהו? השפים בוחרים את המאכלים שהיו רוצים פה

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
לכל ה"שפים" שכתבו כאן למה הם מצפים.
בואו נתחיל מזה שתקראו לעצמכם קודם כל טבחים כי אתם לא שפים וגם לא עמדתם אף פעם בחיים ליד שף אמיתי. דבר שני, היגיע הזמן להעלות את רמת הבישול מהחומרים שיש בארץ לפני שאתם קופצים על חומרים שאתם לא מבינים בהם כלום ולא יודעים בכלל מה לעשות איתם. אחר כך נדבר הלאה... ומי שיודע מה זה שף אמיתי ועמד לידו יודע גם ששפים אמיתיים אוהבים לחם עם חמאה וחביתה וזהוא...
אני | 02.05.17
10.
אוכל סיני אמתי?
אוכל סיני אמתי הוא לדעתי ממש מגעיל. הייתי בשנגחאי לרגל נסיעת עסקים של בעלי. אחת החוויות הדוחות מבחינה קולינרית. דגים שלוקים היו אחת המנות הטעימות... חיפושיות וחרקים אחרים, צפרדעים חיות באקווריום זכוכית ממתינות לגורלן, ברווז צלוי היה הדבר היחיד שממש אהבתי. השאר- מקדונלדס!
דנה | 02.05.17
8.
תפוחי אדמה שחורים, תפוח רובינט
תפוחי אדמה שחורים: ארומטיים ועסיסיים - מגדלים בשדות הלבה של טנריף. מוגשים מטוגן יחד עם החביתה של ארוחת הבוקר (פטאטאס פריטס). תפוח עץ מזן רובינט - (rubinette) מדובר בזן שוויצרי, עץ קטן שמניב תפוחים די מכוערים למראה (לא גדולים והצבע לא יפה במיוחד) אבל הטעם והריח ... את התפוח מריחים מקילומטר ויש לו ריח ונילי עם הדרים ואננס. הטעם - גן עדן, תפוחי מתוק-חמצמץ עסיסי, ארומטי מאוד, משהו שלא שוכחים. את התפוח לא מגדלים באופן מסחרי, חקלאים מוכרים אותו לאורך הכבישים ליד החוות (כל חקלאי שם מחזיק כמה עצים כאלה). התפוח לא מתאים לגידול בארץ (דורש 1000 שעות קור ומעלה)
א | 01.05.17
7.
אני מתגעגע למחירים נורמליים, זה אפשרי?
למה פה מנה יקרה שכוללת חתיכת בשר ענקית וצלחת שבנאדם נורמלי לא יכול לגמור היא 14 פאונד (65 שקלים), ובישראל ככה עולה מנת פסטה שהפשירו מהפריזר הרגע? למה אני יכול לצאת פה ממסעדה בלי לשלם טיפ (כי המנהג הבזוי הזה כמעט לא קיים פה? ואם כבר קיים כלול מראש בחשבון) ובישראל גם אם ירקו לי בצלחת עדיין אצטרך להשאיר 10-20% נוספים על המחיר ההזוי שלקחו ממני גם ככה? למה?
געדגעדגכע | 01.05.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת