אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אדום אדום: איך לבחור אבטיח משובח ומה לעשות איתו?

19 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
ששטויות!!! מאחד שמגדל אבטיחים כבר יותר מ30 שנה
להקיש על האבטיח זה קישקוש במיץ אבטיחים! זה רק מלמד על ...עובייה של הקליפה במקום ההקשה- כן כמו שאתם שומעים תרתי משמע... אז מה כן עושים- פשוט! סימן לאבטיח בשל : לאורכו ישנם מאין "ורידים" שמוליכים את הנוזלים בקליפתו. אם הם בולטים (כמו אצל חלק מהאנשים...) מאוד- אז הוא כבר "יבש" ו"קימחי" אם כי מתוק. אם הם בולטים מעט ובקצוות ממש לא - אזי הוא מוכן לאכילה. אם הוא חלק כמו "טוסיק של תינוק" - הוא צעיר עדין ו"ורדרד" ולא מתוק.- ויד מיידית ! להשאיר למי שספק לכם אגב האבטיח הזה אבוד כי הדלועים אינם מבישילים כמו העגבניות אחרי שהם נתלשים מהצמח!!! זהו ! מעריב תפרסמו התנצלות בפני האבטיחים באשר הם ותפסיקו לכתוב דברים שאינכם מבינים בהם , תנו לאצבעות הקונים להרגיש ...יש "ורידים" מצויין אין - לא לקנות!!! בתיאבון!
דודו | 12.05.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת