אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בשורה לסטודנטים: המחשבון המדעי ייאסף אל אבותיו - וייכנס למבחן

17 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

17.
מחשב נאוליתי
אני הייתי סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה . היה לי TI89 TITANIMUM (פיזי) . כשהפעלתי אותו ירד לי האיי קיו אוטומטית (זמנית) ב 100 נקודות ונהייתי מפגר על המקום . מצד שני יש לי אמולטור על הטלפון של ti 89 titanium , כנ"ל ברגע שהפעלתי אותו ירד לי האיי קיו אוטומטית (זמנית) ב 100 נקודות ונהייתי מפגר על המקום . זה בגלל שהרזולוציה של המכשיר היא מעידן הנאוליתים . בילתי אפשרי להשתמש בדבר הזה , אני לא מסוגל לקרוא את הפיקסלים האלה מבלי לחשוב שאני בשנות ה 80 ושהמכשיר שאני מפעיל יוביל אותי לחישובים מפגרים בהתאם.
A | 16.05.17
15.
לתגוב/ות 1, 6 ובעיקר 4 - לא קראתם את הכתבה כנראה
מדובר בשילוב האפליקציה בטופס בחינה דיגיטלי, שזה העתיד של המבחנים בעולם האקדמי, כולל שליטה בפונקציות המותרות בכל תרגיל בהתאם לדרישות, ואף גישה לאפליקציה בתרגילים שצריך בלבד. זו תכונה שאף מחשבון פיזי לא יכול למלא, אין מה לעשות, אנחנו חיים בתקופה שבה אפליקציות עוזרות לנו בחיי היומיום, אין טעם להלחם בזה.
גיא.קט | 15.05.17
9.
לא כל כך יקר
קל למדי למצוא את המחשבונים הללו משומשים בסביבות 40-50 דולר, שזה לא הרבה כסף בשביל אמריקאי ממוצע. אפילו מישהו שעובד במקדונלדס מרוויח את זה בשלוש שעות עבודה. ראיתי גם לא מעט כאלה מופיעים בחנויות של משומשים במחירים של עשרה דולר ומטה. אגב, כשאני הייתי בתיכון לפני כשלושים שנה, השגתי מחשבון של קסיו מארצות הברית שהכיל פונקציות מתקדמות וגרפים. השתמשתי בזיכרון של המחשבון בשביל לאחסן חומר למבחנים שהיה קשה לזכור. גם בלי זה הייתי תלמיד מבריק, אבל עם הזיכרון הזה קיבלתי כמעט תמיד 100 במבחנים.
ביל שערים | 15.05.17
6.
ולמרות כל הבבל"ת שנכתב בכתבה (המתורגמת מאנגלית)
עדיין הרבה יותר נוח להשתמש במחשבון פיזי ולא באפליקציה. לחישובים פשוטים (ע"ע 4 פעולות חשבון עם לא יותר מ3-4 פעולות מתמטיות) אפשר להשתמש בנייד, אבל יותר מזה וכבר צריך מחשבון מדעי\ פיננסי נורמלי עם שתי שורות וצג שמאפשר מעקב. את זה אני כותב בתור אחד שיש לו אייפון 6 פלוס (מסך גדול), ולמרות זה, המקשים כל כך קטנים כשעוברים למצב רוחב - מחשבון מדעי. נ.ב יש לי מחשבון פיננסי של קאסיו (מקביל למחשבון המדעי שלהם) כבר מעל עשר שנים, ועדיין עובד כמו חדש. לא צריך יותר מזה.. עלה 60-70 שקל בזמנו.
געכגכע | 15.05.17
1.
יש סיבה שעדיין משתמשים במחשבון נפרד
קודם כל, מרגע שתלמיד מוציא את הסלולרי, אין יותר למורה שליטה על האפליקציות שהוא יכול להשתמש בהן. זה כולל מחשבונים הרבה יותר מתוחכמים מה TI-84, ואפליקציות לתקשורת עם אנשים שיושבים מחוץ לחדר הבחינה ופותרים בשבילם את הבחינה. מעבר לזה, מכיוון שבחינות רבות שבלוניות, גם בסוג השאלות וגם בחומר שבוחנים עליו (החומר של בחינות בגרות במתימטיקה בישראל, לדוגמא, משתנה בתדירות נמוכה), אפשר לכתוב אפליקציות שמספקות פתרון אוטומטי, לפחות לחלק מסוגי השאלות.
יובל, תל אביב | 15.05.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת