107. לודנס אקספרס הייתי בסניף בתל אביב , אוכל מעולה טעים ובריא ומוסרי , ובמחיר שווה ביותר ! כל הכבוד , בואו בהמוניכם , משתלם מכל הבחינות , בהצלחה!!! בן | 26.02.18 (ל"ת)
105. אני מעוניינת להיות זכיינית באזור מגוריי אני מעוניינת לטעום את האוכל , איפה יש לכם סניפים ? האם פתוחים בשבת? איילה | 23.12.17 (ל"ת)
104. סניף בני ברק השמועות אומרות שאחד מהסניפים יהיה באזור מגדלי בסר שבבני ברק אבל אל תתפסו אותי במילה :-) גילעד גינסבר | 08.09.17 (ל"ת)
99. מנות ללא גלוטן נשמע נהדר, בבקשה שיהיו גם אופציות ללא גלוטן לחולי וחולות צליאק רון אמי | 01.07.17 (ל"ת)
91. חסרה תעוזה בתשימוש בתבלינים חלק מהמנות, בעיקר הקציצות וההמבורגרים, מרגישים בטעמם דומים. חסר תבלון חזק יותר שיבדיל ביניהם. טבעונית | 03.06.17 (ל"ת)
89. מחכים לכם במודיעין במודיעין אחוז הטבעונים מהגבוהים בארץ ואין אף מסעדה טבעונית - נשמח לסניף... ורדה | 02.06.17 (ל"ת)
88. תצליחו ותפתחו סניפים בכל העולם איזו כתבה כייפית וחדשות מעולות..נבוא לאכול בכיף טבעונות הדרך הנכונה | 02.06.17 (ל"ת)
86. איזור זיכרון יעקב - בנימינה /פרדס חנה וחוף הכרמל צריך סניף באיזור זיכרון יעקב - בנימינה /פרדס חנה וחוף הכרמל . | 01.06.17 (ל"ת)
83. איזור בנימינה בבקשה תפתחו סניף באיזור בנימינה, פרדס חנה! תודהההה והמון בהצלחה איילת | 31.05.17 (ל"ת)
81. מסעדה מעולה ומחירים מצוינים מאחל לכם המון בהצלחה ואמשיך לבקר ולהיות לקוח גם של המסעדות אקספרס, עליהן אני מאד מברך!!! בהצלחה. תומר נוני | 30.05.17 (ל"ת)
79. השינוי כבר כאן! טבעונות כבוד! גם עם כל יתרונות הטבעונות וגם בנחיר שווה לכל נפש ���� ירון | 30.05.17 (ל"ת)
78. מסעדה מעולה אכלתי כבר פעמיים במסעדה עצמה, מעולה, שירות טוב, שיהיה רק בהצלחה דביר | 29.05.17 (ל"ת)
73. תגיעו לבת ים וליפו בבקשהה חסרים המון מסעדות טבעוניות בבת ים ויפו אז בבקשה מכם תפתחו שם סניפים אחד בבת ים ו אחד ביפו! אני מתה לטעום את האוכל שלכם שמעתי שהוא מעולה!(: ברברה | 29.05.17 (ל"ת)
71. חארטה, אין לזה היתכנות כלכלית ומי שיפסיד אלו הם הזכיינים לזוג הזה אין בעיה לצאת ולנסות וזאת משום שאת הסיכון הכלכלי יקחו הזכיינים, היום רשת רגילה בקושי שורדת אז על אחת כמה וכמה הזיכוי של הזכיינים לראות מזה כסף היא נמוכה. מה שגם יש הבדל בין להיות רווחי ולקבל משכורת נורמלית סוף חודש ובין לא לקבל אלא להיות רווחי אסל עם רווח שאיתו בקושי אפשר לשרוד וזאת לאחר הקיזוזים של האחוזים לבעלי הרשת וכו'. גיא | 29.05.17 (ל"ת)
70. בחיים שלי לא אכלתי נקניקייה מהתעשייה, שוקלת לאכול את שלהם! כל הכבוד! שיהיה בהצלחה! מרגש ביותר מרב | 29.05.17 (ל"ת)
64. פליזז תגיעו לקריות הילדים שלי יעופו על זה. אוכל טעים בטירוף, אכלנו שם פעם. נקניקיות באותו טעם רק בריאות ובלי חלקי חיות. מיה | 28.05.17 (ל"ת)
57. השאלה היא מי מגדיר מה זה בריא לצערי יש הרבה טרנדים שאנשים הולכים עליהם שמובססים על מיעוט של מחקרים אבל עושים הרבה רעש בגינם. האם למשל מהפיכת הדגן המלא בדרך? (שזה גם נתמך ע"י רפואה מערבית וגם נתמך ע"י רפואה סינית. וכן אני יודע שיש גם אינדיקציות הפוכות אבל זה כמו שאמרתי המיעוט) תומר | 28.05.17 (ל"ת)
55. מתאים לסטודנטים! תפתחו בקמפוסים! האוניברסיטאות בישראל תקועות עם מגוון בסגנון שנות ה-80. הגיע הזמן למשהו טבעוני. נשמע וואו | 28.05.17 (ל"ת)
47. קודם כל כיף לשמוע שיש יוזמה כזאת! שנית, הם לא הרשת הטבעונות הראשונה בישראל, בטח לא בעולם, יש את בודהה בורגרס טל | 28.05.17 (ל"ת)
46. Next time try to smile when they take your picture,you make people scared You want to offer food service not tax penalty. Impression is everything Sam | 28.05.17 (ל"ת)
43. היזהרו מזכיינות. כנסו בלי קשר לרשת הספציפית ובאופן כללי לסניפים של זכיינים, פעמים רבות הרשת מרוויחה, אבל הזכיינים לא. הדבר נובע ממגוון של סיבות ומהחוזה אליו כבול הזכיין אשר צריך להפריש אחוזים מהמחזור לרשת וזה לפני שלל ההוצאות שהוא צריך לשאת על גבו. אם מדובר ברשת מצליחה, אז הרשת יכולה להעסיק מנהלי סניף שכירים, אבל לא ! רשת מעדיפה זכיינים, כי במקרה שיש חודשים חלשים או הפסדים, את הזכיין סופג את ההפסדים, אבל כאשר יש רווחים וככל שהרווחים גדולים יותר, הרשת, כלומר בעלי הרשת מרוויחים. זה בגדול, על קצה המזלג. לכו לעו"ד והתייעצו איתו טוב טוב על הסיכונים בזכיינות כדי שיגן עליכם בחוזה. 120 | 28.05.17 (ל"ת)
42. הלוואי. אכלתי 2 בורגרים+ציפס בשוארמה טבעונית בתא - 94 שח!! מחירים של ניו יורק משכורת של תל אביב.. יו | 28.05.17 (ל"ת)
41. "אחד מכל חמישה שוקל להיות טבעוני" לאנשים קל להגיד. טבעונות היא קשה - אנשים יפי נפש אולי אומרים "אני שוקל" כדי לצאת יפה, אבל בפועל מילא צמחונות , אבל טבעונות דורש לוותר לא רק על בשר אלא גם על מוצרי חלב וביצים, מה שבישראל מהווה 90% מהמצרכים של כל מנה חלבית. דניאל | 28.05.17 (ל"ת)
40. עוד חצי שנה המסעדה תיסגר ! אין שוק לאוכל טבעוני הם יודעים לעשות הרבה רעש אבל אין בסיס עסקי למסעדה טבעונית הכל ייפול בקול ענות חלושה ! שוקו | 28.05.17 (ל"ת)
39. בקיצור מנות מחוממות ממטבח מרכזי. זה בריא? אוכל בריא הוא אוכל שמוכן במקום. לא אוכל שנוסע מרעננה חצי יום בשמש של אוגוסט. מה שונה מכריך של קופיקס? | 28.05.17 (ל"ת)
37. כמה חיכינו... מחזיקים אצבעות!!! יישר כוח והמון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!! משפחה טבעונית | 28.05.17 (ל"ת)
34. יקר להחריד. יותר יקר ממנות בשריות. אולי להייטקיסטים ברעננה שאוכלים על חשבון מקום העבודה, זה מתאים אבל לא לרוב עם ישראל שבקושי שורד כלכלית. גלי | 28.05.17 (ל"ת)
23. לא זול ובטח שלא בריא במערכת שאתם בני האדם מנהלים אין בריא יש רק רווח מהיר... זיכרו, האבולוציה חזקה מכל דבר... God | 28.05.17 (ל"ת)
6. וואו איזה כיף!! כנסו לתגובה מי שעוד לא צפה בהרצאה הנצפית בישראל זה, הזמן!! אל תפספסו! יש המון שקרים שמאכילים אותנו בהם כבר שנים. חפשו ביוטיוב: קירות שקופים ההרצאה מעין | 28.05.17 (ל"ת)
זול, מהיר ובריא: רשת פאסט פוד טבעונית חדשה
107 תגובות לכתיבת תגובה