5. השקעה ביחצנות ותו לא. כל שוקי האוכל הללו, לדעתי, נודעו לכשלון. אין מסה מספיק גדולה שתהיה מוכנה לשלם את המחיר באופן קבוע. זה יהפוך לשרונה 2. כל השאלה היא, מי ישלם ביום הדין, את הכסף. מי כאן לקח את הסיכונים על עצמו ? היזמים הוציאו כסף מהכיס ? נילס | 30.05.17 (ל"ת)
4. מיזם אדיר כחלק מתנופת שווקי האוכל בארץ ובעולם, זה אך מתבקש ליזום ולהקים שוק אוכל בעל צביון כשר. לוקיישן מנצח הטומן בחובו נגישות לקהל דתי לאומי אנין טעם הצמא למיזם שכזה. בהצלחה! שיר הספרי | 29.05.17 (ל"ת)
1. יהיה קשה מאוד לבעלי העסקים להרוויח שם כאשר לא פתוח בשבת למרות קהל גדול ממקומות העבודה הסמוכים, עקב בעיית נגישות הדורשת הגעה ברכב בעיקר. הרווחיות היתה מגיעה מעבודה בסופ"ש כאשר המסעדות שפתוחות הומות ומלאות. בעל ניסיון | 29.05.17 (ל"ת)
מותאם לחך המקומי: שוק אוכל כשר יוקם בפתח תקווה
5 תגובות לכתיבת תגובה