אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לזינוק בערך הביטקוין אחראים ההאקרים

28 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

27.
מומחה סייבר
לקחת כמה מילים כמו ransomware ו WannaCry לא הופך אותך למומחה סייבר, הכותרת של הכתבה מבהילה סתם וריקה מתוכן הגיוני , מספרית ביטקויין מחליף ידיים בשווי של מעל מליארד דולר ביום כך שגם נוזקות למיניהם מהוות אחוז שולי ולדעתי היחס של העברת כספים לא חוקית פחותה. היחס זהה במטבעות כמו דולר ויורו אם לא גדול יותר. יותר מזה מה המסקנה שלך להשקיע או לברוח? כי בפעול הכותרת מרמזת לברוח אך בתוך הכתבה אתה אומר שאנשים מחזיקים במטבע כי הם צופים עליה בגלל המתקפה הבאה אז תכלס אולי עדיף לקנות עכשיו כי ערכו יעלה ??? מה בדיוק הסיכון פה ? אם אתה כבר צופה את המתקפה הבא ?? שבטוח תהיה בלי קשר לביטקויין כמו שכולנו יודעים שלישראל יהיו עוד מלחמות . בקיצור כתבה שרק מוציאה שם רע למשרד עורכי דין שכתב אותה לא הייתי נעזר בחישוב סיכונים שלכם עם כל הערמה של השטויות שכתובות פה , סתם להפחיד מושך אנשים אך לא באמת משקף את המציאות .
עידו | 05.07.17
24.
סטושי נקמוטו הוא גאון ופורץ דרך בקנה מידה של טסלה וניוטון ואוקלידס
אין לדעת מה יהיה עם הביטקוין והעתיד לא ידוע אך פריצת הדרך הגלקטית הזו כבר קרתה והביטקוין מוכיח את ההיתכנות של קריפטו-מטבע מבוזר, כתחליף למערכת הפיננסית המבוססת בנקים מרכזיים. ולדעתי הוא יזכר לנצח בהיסטוריה יחד עם פורצי דרך ומהפכנים אחרים שסללו דרכים חדשות ומתקדמות יותר עבור המין האנושי.
אזרח | 05.07.17
23.
רגולציה על ביטקוין זה דבר טריוויאלי ליישום.
ממשלות ארה"ב , אירופה וסין ( כל אחת בנפרד תספיק בהחלט), מחליטות ש: - עסק שמקבל ביטקוין מאבד רשיון עסק (מייקרוסופט למשל..) - עסק לא יכול להזדכות במס על הוצאות בביטקוין (מה שייבש עסקים אחרים שמוכנים לקבל ביטקוין). - בארה"ב, בה מגישים דו"ח שנתי כל האזרחים, גם האזרחים לא יכולים להזדכות על הוצאה בביטקוין. - עסק שכורה ביטקוין (והיום כריית ביטקוין זה השקעה של מליונים בחוות שרתים), חייב במס מופרך - שירות ענן שמאפשר כרייה כנ"ל, אין רשיון עסק. וכו וכו.. להרוס זה קל. לבנות זה קשה.
ריאליסט | 04.07.17
20.
שבע צודק
קצת מחקר בסיסי היה מראה שלא wannacry ולא petya ולא אף אחת מהווריאציות יצרה מספיק תנועה בשביל להשפיע על השער. מחקר קצת יותר מעמיק היה מראה את הסיבות האמיתיות למחיר של המטבע , כולן קשורות לפרוטוקול עצמו וליישום שלו. שום קשר להתקפות סייבר. היום כל אחד יכול להחליט שהוא מומחה סייבר..
שבע | 04.07.17
19.
מצדיק את הייעוץ של עצמו
- הכותב ממליץ לחברות להצטייד בביטקוין. כך עולה מתוך הכתבה. בכך יוצר במו ידיו את הביקוש עליו הוא מדבר. - אבל הוא לא בדק, ואין לו מושג: 1. מה עלויות הכריה 2. מה היקף העסקאות השנתי 3. כמה קשה לכרות לעומת מטבעות אחרים, והאם זה משתלם ? 4. האם צפוי עם חציית המטבע ב 2019, שהערך של הכרייה ירד ? אם כך, כיצד יפצו עצמם הכורים ? ערך הביטקוין מתוכנן לעליית ערך, כתוצאה מרמת הקושי של הכרייה. זה מובנה במנגנון. זה גאוני מבחינת היוצרים של המטבע, שהחזיקו בהתחלה היקף עצום של מטבעות והתעשרו. לשבת עכשיו ולהתלונן על זה, קצת מגוחך. מצד שני, רגולציה בודאי שאפשרית. רשות עולמית יכולה לסגור את המסחר בביטקוין כהרף עיין אם היא רוצה בכך. קיימת רשת ידועה וחשופה של מסחר בביטקוין. אפשר היה להפיל אותה בתקיפת סייבר פשוטה יחסית. אם הייתה החלטה של הבנק העולמי, או האו"ם, יש רשויות שמסוגלות לאכוף סגר על מסחר. לגרום למשתמשים לחשוף את עצמם מאידך, כמעט בלתי אפשרי. יעבור למטבע וירטואלי אחר.
מכשול בפני עיוור | 04.07.17
18.
מטבעות וירטואלים הם הצעד הבא בגלובליזציה
בתור אחד שמכיר את התחום - מטבעות וירטואלים יותר בטוחים ממטבעות שנשלטים ע"י בנקים ונגידים שמדפיסים כסף ככל העולה על רוחם על מנת להחליש מטבעות. כסף "אמיתי" הוא מזמן פיקציה אחת גדולה. במטבעות וירטואלים אין לאף אחד שליטה על ההיצע פרט לחוקים שהוגדרו מראש ולא ניתן לשנותם.
שלום | 04.07.17
16.
בסוף הערך חייב להתייצב על משהו
הביטקוין הוא מטבע במחסור by design. כלומר במנגנון הכרייה שלו מובנה ויסות הקצב בו אפשר להפיק מטבעות חדשים. הרבה אנשים מאמינים במטבע ובעליית ערכו ולכן לא מוכנים למכור אותו, מה שמעצים את המחסור עוד יותר. כלומר ככל שאימוץ המטבע מתקדם כך באופן פרדוקסלי גדל המחסור בו. אבל בסופו של דבר אם לא יהיה מטבע לסחור בו הוא יהפוך ללא שימושי וערכו יצלול
רונן | 04.07.17
12.
למה אתם מטעים את הציבור?
מתחת לתמונה כתוב "מטבע ביטקוין". זה, כמובן, לא נכון. מטעה לפחות חלק מהציבור. אין שום מטבע "ביטקוין" פיזי שאפשר להחזיק ביד. הביטקוין רשום אך ורק ברשת המחשבים העולמית. מה שרואים בתמונה הוא סמל של המטבע הזה, כמו ש $ הוא סמל של הדולר האמריקאי.
חיים אבגד | 04.07.17
9.
אחד שיודע
1. אני מסכים עם כותב המאמר, יש אין ספור דרכים לאכוף רגולציה על הביטקוין. ראו למשל ה"פ 1992-06-15 ביטס אוף גולד בע"מ נ' בנק לאומי לישראל. אגב העונש על ICO בסין הוא מוות. ב 2016 שולמו למעלה ממליארד דולר בביטקויין לתוקפים. רק לאחרונה ישלמה חברה קוראנית מליון דולר לתוקפים. מה שהצית גל תקיפות נוסף על דרום קוריאה. תקיפות עולמיות תדלקו את הבהלה למטבע, זו אמרה נכונה מאוד.
תשובה ל 7  | 04.07.17
7.
עיתונאים
פעם הם היו חוקרים קצת לפני פרסום מסכנות, היום הם פשוט עושים קופי פאסט משלל אתרים בעולם תקיפת וואנאקרי השיגה 130 אלף דולר שהם סכום מגוכח לאקוסיסטם של ביטקוין התקיפה האחרונה אפילו יותר מגוכחת תעשו כבר שיעורי בית אתם מגחיכים את עצמכם מול אנשים שמבינים טיפה בנושאים שעליהם אתם עושים קופי פאט
עידו | 04.07.17
5.
העז שבחדר
איך אף אחד לא מתייחס לעובדה שהערך רק עולה כי זה לא סחיר באמת וכולם שומרים אותו קרוב לחזה. איך לא מתייחסים לעובדה שכמו כסף רגיל, כבר עכשיו יש מספר מטבעות , ויכולים להיות אינספור מטבעות וירטואליים, והכל תלוי איזה מטבע איזו ממשלה תאמץ (סין\ארה"ב\אירופה) ורק אז באמת הערך יהיה אמיתי כנראה אני מפספס משהו
ירון | 04.07.17
4.
to number 1........... . read...!!
Onecoin , מטבע העתיד. הפרלמנט האירופי פרסם ב 26/06 תקנון למטבעות דיגיטליים, רק Onecoin מתאים לתקנון זה , כל מטבע ממוספר ורשום על שם הבעלים ב KYC בדוק. דיברי נאצה ל Onecoin, נאמרים על ידי קנאים ומתחרים , כבר שנתיים...., בשנתיים אלו כרו 20 מיליון אנשים את המטבע. עוד 10 חודשים בערך יגמרו המטבעות לכרייה ולקוח חדש יצטרך לקנות מטבעות מלקוח קיים. העשירים קונים היום בזול, ימכרו לעניים ביוקר , עוד שנתיים.......
Dan thomas | 04.07.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת