אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שנה לגישור חובה בבית המשפט למשפחה: "הזוגות חזרו המומים"

42 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

42.
נשים שאין להן/שויתרו על השליטה הכלכלית בכספים המשותפים
אסור לנשים שאין להן שליטה כלכלית על הכספים המשותפים להסכים לפנות להליך גישור לפני שעורכי הדין שלהן דאגו לכך שיוטלו עיקולים על כל הנכסים והרכוש המשותף של בני הזוג! התקופה בה מתנהל הליך גישור מנוצלת היטב על ידי בעלי נכסים לשם הברחת כספים ואין למגשר כל דרך למנוע זאת אלא אך ורק לשופט ולכן חשוב ביותר לדאוג להטלת עיקולים מבעוד מועד! אגב, רצוי לבדוק היטב מי המגשר שכן יש בכתבה הזו מגשרים הידועים כ״פרו-גברים״ או ״פרו-נשים״.
מילת אזהרה | 01.11.18
40.
גישור
שיש אנשים שנמצאים בהליכי גירושים עדיף ללכת לגישור שתוך 4 פגישות חיבים להצליח ולהגיע להסכמה זה חוסך הוצאות כספיות מיותרים לעורכי דין שהעורכי דין רק מחמירים את מצב תהליכי הגירושין ורק מחפשים כמה שיותר כספים ויש עורכי דין שאין להם מושג בתהליכי גירושין ומסבכים את התהליך אתן דוגמה קטנה הבעל לקח עורך דין והאשה גם לקחה עורך דין ויש להם ילד שניהם פנו לבית המשפט לעניני משפחה וחיבו את הבעל במזונות ולא ערכו 2 העורכי דין הסכם משותף בנוגיע לשדה ראית הילד ועד היום הזוג ממשיך במשפטים ולא נגמרו המשפטים כך אני מציע לגשת לגישור ופישור
משה שאר מגשר  | 10.08.17
37.
לאבד 70,000₪ בגלל גישור מוצלח?
זו הסיבה שחבריי (אני לא בתחום הזה) מתנגדים להליך הזה. ואני כבר לא מדבר על זה שחלקם שולחים את האישה למשטרה להגיש תלונות שקריות כנגד הבעל או מייעצים לאחד הצדדים להמריד את הילדים כנגד ההורה האחר ועוד עוולות מעוולות שונות. לא רק תאבי בצע ולא רק חסרי מוסר אלא גם מדיחים לדבר עבירה כאחרוני העבריינים.
עו״ד | 19.07.17
33.
6 צודק לגמרי
הרעיון מצוין, אבל חסרים תקציבים - גם כדי שיוכלו להכניס אנשים יותר מקצועיים, וגם כדי למנוע לחץ היסטרי של עבודה כמו שהם חווים עכשיו. .. לי אמרה מגשרת: ״ אני יכולה לפגוש אתכם בתאריך... בשעה... היא נתנה לנו אפשרות אחת בלבד במרחק של חודש וחצי״... לך תתגשר בלחץ כזה.
כמי שהיה שם | 19.07.17
30.
גישור
אכן הגענו לשם וראה זה פלא, גישור לא היה שם, הגנה וטובת הילדים גם לא. יושבים ומתכסחים. על כלום לא מסכימים, אין עם מי לדבר כשמאיימים עליך. (תפני למשטרה אם מאיימים עליך... זה מה שאמרו לי) הילדים לא עלו בסדר העדיפות. בקיצור הכל בעצמכם, אז בשביל מה להפסיד ימי עבודה? בשביל מה להכנס לזה בכלל? ובשיא החוצפה הוא פנה ראשון לגישור אז יש לו זכות לפניך לפנות לרבנות או לבין הדין. למי אכפת מה את צריכה/ רוצה? באמת בכתבה אמרו- חסרי ניסיון מגשרים בנעליים שגדולות עליהם. חבל.
זול זה לשלם ביוקר | 18.07.17
26.
שטויות
אין הבדל בין מוסדות גישור לבין עו"ד. הייתי בגישור מטעם ביה"מ לתביעות קטנות מול בעלת דירה שטנית שלא פחדה כי יש לה מלא כסף. כל מה שהם רצו לעשות זה "להצליח" לגשר כדי *אני מניח* לקבל כסף על סגירת התיק או להצדיק את קיומם ולכן עשו כל מה שיכלו כדי להפחיד אותי. אני צעיר ובלי גב כלכלי וזה עבד, הם אמרו אפילו שחבל שאני אמשיך כי אין לי סיכוי. בפשרה הסכמתי למה שהם רצו אבל למזלי בעלת הדירה לא הייתה מוכנה לשמוע על פשרה ובסוף העניין הוכרע בביה"מ שם זכיתי וקיבלתי שיעור לחיים. המגשרים נטפלים לחלש...
אין חכם כבעל ניסיון | 19.07.17
22.
את מי שואלים?!?! עורכי הדין שמתפרנסים מהסכסוך
מדובר בתהליך חדש מוצלח וחשוב. אולי יש מה לשפר, אבל זה בדיוק המסר: אם להיפרד...אז בדרך של שלום והבנה. עורכי הדין הם אלו שיצרו את רוב הסכסוכים בין זוגות שביקשו להתפרנס. הזוג יוצא חסר כל- ועורכי הדין הולכים ומתעשרים. סוף סוף הגבילו אותם יישר כח
גלית | 19.07.17
18.
8 כל כך צודק
אחי, סוף סוף מישהו אומר את האמת. במקום שיתנו לזוג שמתגרש להגיע להסדר הגיוני עם מסגרת שתאפשר את זה, מחרחרים מלחמה ומבטיחים לך שתנצח. אני התפכחתי. את הכסף שמגיע לי ראו העורך דין שלי, שלה וכל המגשרים (עורכי דין ושופטים לשעבר ״שגישרו״ בדרך). אפשר להגיע להסדר ומה שלא יפטר יגיע לשופט. עורכי הדין לעיניני משפחה הפכו לגזלנים שחיים על הרס משפחות וטוב מאוד שאיילת שקד בלמה אותם ואת ׳המגשרים׳ הם השופטים לשעבר. נמאסתם!
מתגרש נעשק | 19.07.17
14.
עובדים סוציאלים מקצוענים
הייתי בגישור . היינו המומים מרמת העובדת סוציאלית והמומחיות ויכולת אבחנה חדה על מצבה של אשתי ושלי שרק לאחר 10 מפגשים עם פסיכיאטר פרטי ששילמנו לו אלפי שקלים העובדת מייד איבחנה, אין ספק טובי העובדיפ שם. שאפו למשרד הרווחה ולעומדים בראש היחידות. טוב לדעת שגם לילדינו ודור המשך יינתן שירות כה משמעותי אחראי ומקצועי .
ערן | 18.07.17
13.
שקרים וחיות אחרות
הפרטים בכתבה לא בדוקים ושקריים. שופטי העליון בקשו מהעותרים למשוך את התביעות, העובדות הסוציאליות שעובדות ביחידות הסיוע הן בעלות נסיון רב על פי חוק, ביחידות הסיוע יושבים גם עורכי דין בעלי נסיון, והתוצאות נהדרות. ברור מאליו שמדובר בכתבה של יחצנים שמעוניינים לקדם את מטרתם שהיא הגדלת פרנסתם של עורכי הדין.
מתגרש | 18.07.17
10.
גישור מציל חיים
אני ואשתי כעסנו שצריך להגיע ליחידת סיוע אך היינו המומים מרמת הידע המסירות והחשיבות למצות מולינו אם שלום בית ולשים את טובת ילדינו מול עינינו. עורכת הדין שהצטרפה לפגישת המהות השנייה עם עובדת סוציאלית הייתה מקצועית ואחראית וכיסתה בכבוד את כל נושא חלוקת הרכוש והפנסיה. הרגשנו שזכינו.
יאיר | 18.07.17
6.
אינטרסנטים
טליה פרדו היא שופטת משפחה בדימוס ומגשרת שלוקחת הון בהווה וחבריה השופטים נתנו לה פרנסה. כל מי שצוטט בכתבה הוא בעל אינטרס. לא היה אחד שמסתכל על טובת הזוגות. טובת הזוגות היא גישור ביחידת הגישור אבל יש לתקצב את זה ולתת תקנים שיאפשרו עמידה בלוחות זמנים ושכר ראוי שיביא מגשרים טובים. זו תחילת הדרך של הפסקת הגזל ממתגרשים שקורה בכל רמה ודרך אפשרית. איילת שקד אל תירתעי, תני משאבים וזה יצליח. מתגרש טרי
דוד בוסקילה | 18.07.17
5.
גישור עדיף על מלחמה
עם כל הכבוד למטגני הצ׳יפסים,,,,, כך מכנים העורכי דין את הצד השני שמולם,,,,, גישור עדיף באופן שמוסכם על שני הצדדים וטובת הילדים מונחת מול העינים,,,, ולא תאוות הבצע של עורכי הדין וכל הרוע שמסביב,,,,, החלטתם להתגרש רק גישור יתן לכם כלים נכונים להתמודד ולהמשיך הלאה
רפאל חכמון | 18.07.17
2.
בושה וחרפה!
בושה וחרפה לכתב שאפילו לא טרח לקרוא את החוק. אף אחד לא כופה גישור. מדובר בהליך בו הצדדים עושים פסק זמן מהמאבק לחשוב מה המסלול הידברות הנכון עבורם. במידה וירצו גישור יופנו לעורכי דין בחוץ. בושה וחרפה על הלכלוך כלפי העובדים הסוציאליים מיחידות הסיוע שכולם בעלי תואר שני וניסיון רב. בושה וחרפה על עזות המצח והשקר שעובדים סוציאליים מכינים בסכמים רכושיים. תראי אחד כזה גברת אודליה חן? בושה וחרפה לעורכי הדין שמתנגדים לחוק ומעדיפים להמשיך לקרוע משפחות וילדים על קורבן בצע הכסף שבמאבקים משפטיים. כואב הלב
צבי | 18.07.17
1.
מן הסתם עורכי הדין יהיו נגד גישור, הרי הם מרוויחים ככה פחות כסף
מקסימום לוקחים אותם ליעוץ, אבל עם הגישור חלק מהמקרים לא מגיעים בכלל לבית משפט לעניני משפחה, ואז לא צריך עורך דין. אל תשאלו עורכי דין אם הם בעד או נגד, לא לשאול שאלת קיטבק או שאלה רטורית. תעשו מחקר שבודק כמה ירידה הייתה בפתיחת משפטי גירושין, השוואה בין התקופה שלפני שהתחילו את הגישורים, ומשהתחילו עם הגישור.
ג | 18.07.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת