אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

איזה כיף להיות עציץ: המתכנתים שלא עושים כלום ומרוויחים הון

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
עציצים? נכס חובה!
אצלינו יש עציץ למשל, הוא מומחה מיין פריים, כשעובדים על הגרסה למיין פריים-הוא עמוס, אבל זה בערך חודש בשנה (כי הוא כותב קוד מדהים, 0 תקלות בכל פעם) ושאר הזמן עוזר קצת אבל בעיקר מסטלבט. אין אפשרות לשכור מפתח מיין פריים רק לחודש הזה, אם תנסה יקח לו שנה לילמוד את הקוד הקיים ולהשתלב בעבודה אז יש לך שתי אפשרויות-לוותר על התמיכה במיין פריים (מכניס לנו קרוב ל10 מיליון בשנה) או להחזיק עציץ. עציץ גם יסגור לך את הפינה אם תגיע תקלה מלקוח בהפתעה.
גיא | 08.08.17
10.
"אלון מאסק... אבל כרגיל לא עושה הרבה בנידון"
רק מיזם ספייס X של אלון מאסק לבדו שהצליח להנחית טילים בחזרה למיקום וכך להוזיל בסדרי גודל את עלויות השיגורים, הוא כבר מספיק בשביל להכניס אותו לדפי ההיסטוריה, שלא לדבר על טסלה, פאייפאל, החברה הסולארית, הייפרלופ כעת שכבר התניע תעשייה שלמה וכו'. אבל גורביץ העיתונאי הדי הזוי שלנו, נותן מהכורסא שלו בסלון, תארים לאדם שכבר השפיע ושינה משמעותית את העולם...
גורביץ הזוי לחלוטין | 07.08.17
8.
הבעיה (והיתרון) בהיי-טק היא שקשה לכמת עבודה ולמדוד את האיכות שלה.
מתכנת אחד יכול לכתוב 100 שורות קוד מעולות ביום- ואחר יכתוב 1000 שורות קוד ביום שיעשו את אותו העבודה פחות טוב. לפעמים יש משימה כלשהי שמצריכה למידה של נושא חדש וחיפוש ארוך באינטרנט אחרי ספריית הקוד הנכונה בשביל לבצע את המשימה, ואז חיפוש נוסף אחרי מישהו שמסביר איך משתמשים בה- והתוצאה הסופית יכולה להיות 10 שורות קוד שהן תוצאה של עבודה של כמה ימים. יצא לי גם להיתקל באנשים שעבדו שבועות וכתבו אלפי שורות קוד בשביל לעשות עבודה שמישהו אחר כבר עשה טוב יותר והפיץ את הקוד באינטרנט לכל דורש.
מישהו | 07.08.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת