52. כמה שקרים!!! עבדתי בפושון, היינו הרבה מעבר לשמונה עובדים בייצור ומאז ומתמיד הייצור היה בראשון לציון. מיצי | 25.03.18 (ל"ת)
51. פושון לאניניי הטעם ולא לעניי הטעם מה לזוללי הפטרוזיליה ולמקרונים המיועדים לאניניי הטעם? ליקר | 17.08.17 (ל"ת)
50. בכל מה שפייר בסנינו נוגע לא צומח דשא עולה חדש מצרפת שבא לחנך את הישראלים מה לאכול מוסדי | 16.08.17 (ל"ת)
46. מי מוכן לשלם 80 אלף שקל שכירות? אם המשכיר היה פחות חמדן, ומסתפק בעשירית השכ"ד, היה לעסק סיכוי. כאשר מתחילים את החודש עם 80 אלף שקל מינוס פחד אלוהים להכנס לשם. כל דקה שלא מוכרים מוצר מפסידים כסף. אתם קולטים שכל שעה שורפים אלף שקל! בררר חוץ מזה שרוב התל אביבים בכלל לא גרים באזור, אלא בשכונות. עדיף לפתוח סניף פושון בשכונה, לשלם שכ"ד זול, ולהרוויח מעט ובצנעה, בלי שופוני של שרונה. ישראלי | 16.08.17 (ל"ת)
43. בדיחה לא מוצלחת נו באמת כל מי שטעם מקרון בצרפת יודע שזה אפילו לא מתקרב בארץ לרמה הזו, אז על מה משלמים 6 שקלים לעוגייה של ביס ? כבר נכתב לא פעם אודות השירות המחפיר של המקום, ואף על איכות המזון שאת רובו פשוט לא ניתן לייבא והם מנסםי ללא הצלחה לחקות אותו אבל זה לא הולך. הכתובת הייתה על הקיר ועוד עסקים רבים יסגרו בשרונה, המקום לא מסוגל להכיל מפאת היותו סגור את כמויות בוטיקי המזון שם, האווירה מחניקה וצפופה ויש בעיות של מקומות ישיבה. אין לשום אדם שפוי מה לחפש שם ועדיף לשרונה להחליף את הציביון למעט חנויות מזון והרבה חנויות לממכר של מוצרים שונים ובגדים. דותן | 16.08.17 (ל"ת)
42. סעו לאופקים הקונדיטוריה של נבו גוזלן תאכלו מקרונים ועוד עשרות קינוחים ללא חור בכיס. העונג שנשאר-נבו גוזלן . תסתכלו בפייסבוק שלו דרומית | 16.08.17 (ל"ת)
41. אם זה ממיקור חוץ ולא מיוצר במטבח רשמי של פושון אז זה לא פושון!!! מצידי תקראו לזה קישון. עכג | 16.08.17 (ל"ת)
40. המקום חיי בסרט ובבועה של עצמו ,מסעדות מרביצות מחירים שלא קיימים באף מקום בעולם ,פחחחח אמ ות ברעב וצמא ולא אשלם לכם את המחירים ההזויים חיים ברו | 16.08.17 (ל"ת)
39. צריך לדבר על שכירות לעסקים. השיטה היא שיטת מצליח, כמו הברבה תחומים בארץ, או תפוס כפי יכולתך, וזה מכביד מאוד על העסקים - בודאי העסקים הקטנים. ההוצאות האלו מתגלגלות לצרכן וגם מביאים לקיצוץ בשמירה על איכות מוצרים. מדברים על שכירות דירות למגורים. צריך לדבר על שכירות לעסקים. - גם שכירות למשרדים ולחברות. א. | 16.08.17 (ל"ת)
38. כשלא טעים לא קונים לא היה טעים. בגלל זה הפסידו. דווקא יש כאן שוק שמשווע למאפים איכותיים. ניסינו מספר פעמים והתאכזבנו... יגאל | 16.08.17 (ל"ת)
36. זה בסה"כ היה קפולסקי משודרג (אבל רק קצת =) האוכל היה מתחת לממוצע המאפים סבירים ויקרים להחריד עיצוב מזעזע סוף ידוע מראש של ניהול ותנכון כושלים אפרופו | 16.08.17 (ל"ת)
35. האוכל לא היה טעים ישבנו שם לארוחת בוקר, היתה יקרה ודלה. אין סיבה לקרוא לזה "פרמיום", לשלם "פרמיום" ולקבל רמה נמוכה יותר ממה שאפשר לקבל בקפה גרג ממול. איש פשוט | 16.08.17 (ל"ת)
34. מקרונים ברמה גבוהה ולא ביוקר מוכרח לשתף כי קנינו מקרונים מ"עוגיטי" בקרית טבעון- אפיה מהבית, גם טעים ואיכותי ברמה אירופאית וגם לא יקר ! למי שאוהב מקרונים ואלו חדשות רעות עבורו - יש עדיין מקומות קטנים וטובים בארץ עוגיטי בקרית טבעון | 16.08.17 (ל"ת)
33. אויש, מתוקים בפריס, כל מאפייה מכינה אקלרים ומקרונים מעולים, אי אפשר ליפול בכלל. פודים לא יותר טובה מבראסרי שכונתית קטנה. חשבתם אולי שהכשרות דופקת את הטעם של העוגות בישראל? כיון שאסור לי מתוקים, אני מרשה לעצמי לטעום ולהתענג על עוגות רק שאני בצרפת ואיטליה. בארץ מעדיף חומוס עבודת בית בלי כימיקלים סוכרתי לא מאוזן | 16.08.17 (ל"ת)
32. המקום לא עבד היינו שם. מקום לא ברור. לא מסעדה, לא בית קפה. הקינוחים מצויינים ובעיקר קנינו בדוכן ולכן מהלך נכון לסגור את המסעדה ולהתמקד במוצרי הדגל. מצד שני האיכות של המקרון שלהם היתה שנות אור מעל כל האחרים. בספק אם מפעל חיצוני יוכל לספק להם את האיכות הזאת. כשהאיכות תרד גם הדוכן יסגרו. חבל. ובורגר קינג מצויין! קחו את הזמן יובל | 16.08.17 (ל"ת)
31. פושון זה רק בפאריס פושון זה רק בפאריס.יש עוד דוגמא. קפה "לדוריי" בשאנז אליזה 75 פתח סניף בלונדון, הארודס. זה ממש לא אותו הדבר דוד מירושלים | 16.08.17 (ל"ת)
30. פה זו ארץ הקופים, אנחנו הישראלים לא יותר מערבים משודרגים... מי שרוצה להצליח פה שיפתח חומוס...לא מסעדת גורמה. פה זה לא אירופה, פה זו ארץ הקופים הישראלים הקמצנים התפרנים הרעשנים הקשקשנים המתרברבים ומסתחבקים. מדינתם של עובדי מדינה מוצצי דם ולא של יזמים. פושון עאלק... ישראלי | 16.08.17 (ל"ת)
29. זה היה ממילא רק עניין של זמן, כנ"ל לגבי ברגר קינג שיסגר אף הוא. פייר בסניינו איש עסקים מצליח אבל ההימורים האחרונים לא היו מוצלחים. פושון פשוט לא מתאימה לישראלים בכלל והשטח שנלקח שם היה אדיר ויש לזה משמעויות רבות. ברגר קינג כבר הייתה בארץ ונסגרה ובסניינו הכניס אותה שוב, מהלך שגוי והכתובת על הקיר...היא לא תצליח ותסגר שוב. כנ"ל לגבי הכניסה שלו ליקבי כרמל שלא נושאת פרי. כדאי לו לצאת מכל אלו במיידי. צ.ק. | 16.08.17 (ל"ת)
28. כשישבנו שם שקית תא ויסוצקי עלה לנו 20 שח! פשוט ביזיון. שירות גרוע ומוצרים שלא שווים את מכירם. אז טוב מאוד שכך. נ | 16.08.17 (ל"ת)
26. כל פעם שביקרתי בפריס , ביקרתי בפושון . איפה פושון פריס ואיפה פושון מרכז שרונה . הדר | 16.08.17 (ל"ת)
24. ברגר קינג מעולים הרבה יותר טעים ממקדונלד שהתמכרו לטרנד הבריאות והלחמניות שלהם יבשות נורא. אני רוצה המבורגר מלא שמן מלח ומיונז. אם אני רוצה לאכול בריא אני אלך לפינת האורגני בסופרמרקט. משה | 16.08.17 (ל"ת)
22. אומר לכם בדיוק למה קרס (וזה לא קשור למיקום) השירות היה ממש גרוע ברגע שצלחת אותו הסתבר לך שהמחירים גבוהים משמעותית מרשתות ישראליות אם עברת את שתי המשוכות הללו הסתבר לך שאתה משלם מחיר מאד מופרז עבור איכות מאד בינונית - למעשה קיבלת את האיכות של דוכן בוטיק סנטרל בעלות הרבה יותר גבוהה. אגב, הם לא מגרדים את האיכות של הבייקרי (מבית הבראסרי) וקצת פחות טובית מבוטיק סנטרל (והרבה ביחס מחיר איכות). לסיכום - ישראלים הם לא פראיירים וצרפוקאים הם לא קבל יעד שאפשר להתבסס עליו (ואולי כי גם הם לא פראיירים). נוגס | 16.08.17 (ל"ת)
19. שירות זוועה - כל מי שנכנס לשם יצא החוצה אחרי דקה קונספט מצויין, חבל מאד שהשירות היה ברמה כל כך נמוכה. אם היו מתייחסים ללקוחות בצורה רצינית היו מצליחים. באנו לאכול | 16.08.17 (ל"ת)
18. יום עצוב - הקינוחים הכי טובים שהיו פה ישראלים יודעים לשלם 40+ ש"ח על קינוח במסעדה. קינוח שלרוב בכלל לא מוכן במקום, אלא מגיע קנוי מקונדיטוריה, אבל מתבכיינים על מקרון מטורף ב-5 ש"ח, או אקלייר נדיר ב-16 ש"ח. באים לשרונה לקבל חוויה קולינרית, אבל רוצים לשלם מחיר של פלאפל ביג'ו | 16.08.17 (ל"ת)
17. משמח לקרוא ויפה שעה אחת קודם מחירים בשמיים, איכות בינונית ומטה. וגם הקופונים היו בדיחה שם. שמחה לקרוא שאנחנו דורשים איכות במחיר הגיוני. אוהבת מקרונים | 16.08.17 (ל"ת)
16. ככה זה שגם למעמד הבינוני עליון נגמר הכסף אז פעם אחת בשביל הקוריוז באים וקונים מקרון.....על זה אי אפשר לבסס עסק כשיש מעט אנשים שמרוויחים הרבה מאוד כסף, ורוב האנשים קורסים תחת נטל יוקר המחיה, זה מה שקורה, אפשר לראות תופעה דומה במסעדות בתל אביב, מסעדות כמו אורקה, מול ים, כתית, בינדלה נסגרות ובמקומן לא נפתחות מסעדות חדשות בטווח המחירים שלהן. אם המדיניות החברתית-כלכלית הזו תימשך עוד ועוד עסקים ייסגרו - הקניבליזם של הפלוטוקרטיה שושקה החיורת | 16.08.17 (ל"ת)
15. ישראלים קונים בפושון רק כאשר הם בחו"ל כאן המחיר גדול עליהם והפאסון עף מהחלון ועם המעבר גם צניחה באיכות | 16.08.17 (ל"ת)
14. הם צריכים סניפי בוטיק בהרצליה פיתוח , הצפון הישן , ירושלים ,חיפה הם צריכים סניפי בוטיק קטנים 40-50 מ"ר בהרצליה פיתוח , הצפון הישן בתל אביב , ירושלים ,חיפה וזה הכל ,שרונה מרקט גם ככה בהפסדים והקהל שמגיע לקנות שווארמה זה לא הקהל של אקלרים . האמת | 16.08.17 (ל"ת)
13. עוגות לא טעימות מהתקופה הראשונה, השרות בפושון היה רע. המקום הורוד, היה לא נאה לטעם רבים ולטעמי, העוגות היו בינוניות ומטה, חלקן פשוט לא טעימות. העניין הוא שבעלים ומנהלים ושפים וקונדיטורים, חושבים שהם יודעים הכול, אז ככה זה נראה וזו התוצאה. תמיד כמובן מאשימים את המקום, את הכביש ואת הקהל. חיה | 16.08.17 (ל"ת)
11. הייתי שם מחירים פצצה שרותים שבורים ומטונפים אנשים חושבים שהישראלים פריירים הם לא. הם רוצים ב20 שח לעשות חיים ולאכול בלי סוף פלאפל ב6 שח זה להיט פיצה משפחתית ב15 שח הוא תפסיד כמה מליונים צרחן | 16.08.17 (ל"ת)
9. אקלרים האקלרים של פושון ישראל לא דומים לאלו של פריס, הם לא טעימים והמחיר מוגזם רחל | 16.08.17 (ל"ת)
8. רמת שירות הייתה נמוכה ביותר רמת שירות הייתה נמוכה ביותר. אכלנו שם כמה פעמים, החוויה נוראית, אין יחס של מלצרים, זמן המתנה ארוך. לא התאים לתדמית ולשם ידוע. זו גם הסיבה של הכשלון, ולא הקהל הלא יוקרתי כמו שהמנכ''לית אומרת. סלבה | 16.08.17 (ל"ת)
7. בוסנינו בחור רציני , נשמע מאוזן ולא נותן לרעשי רקע להפריע לו . האיש אסף כסף בחייו וכנראה יודע דבר או שניים בעסקים . גם אם פושון נכשל ..זה לא אומר שצריך להשמיץ את היהודי החביב הזה . צריך לתת רוח גבית לכל מי שמביא קולינריה לחיינו . בילו | 16.08.17 (ל"ת)
6. אקלר ,מקרון ושאר הדברים הטעימים האלה קונים רק בפריז. מחירים הזויים בישראל ! חכחגג | 16.08.17 (ל"ת)
5. מקווה שהישראלים קיבלו שכל. מותג יוקרתי = שיטה לסחוט יותר כסף מקווה שעוד מקומות כאלו יעופו לנו מהמרחב בוב רוס | 16.08.17 (ל"ת)
4. האקלרים של פושון בשרונה מרקט האקלרים של פושון, תענוג עילאי... לא היו כאלה קודם, אין עכשיו ולא יהיו כאלה... הייתי מגיע פעם בחודש ומרשה לעצמי חוויה קולינרית מהמדרגה הראשונה, ולא, אני לא פלצן, רק יודע לחיות טוב. אם זה שוק פלצנים, אל תגיע לכאן, כנראה לא מגיע לך כל התענוג הזה... משה מרום | 16.08.17 (ל"ת)
1. לא מאמין... שוק הפלצנים הקיא החוצה מסעדה פלצנית? כל המתחם הזה הולך ונמוג. בסופו של יום, ישארו שם 3 חנויות: מקדונלדס, סופרפארם, סטיימצקי. פוני | 16.08.17 (ל"ת)
פושון סגרה את המסעדה בשרונה ואת מפעל הייצור
52 תגובות לכתיבת תגובה