אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

פושון סגרה את המסעדה בשרונה ואת מפעל הייצור

52 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

46.
מי מוכן לשלם 80 אלף שקל שכירות?
אם המשכיר היה פחות חמדן, ומסתפק בעשירית השכ"ד, היה לעסק סיכוי. כאשר מתחילים את החודש עם 80 אלף שקל מינוס פחד אלוהים להכנס לשם. כל דקה שלא מוכרים מוצר מפסידים כסף. אתם קולטים שכל שעה שורפים אלף שקל! בררר חוץ מזה שרוב התל אביבים בכלל לא גרים באזור, אלא בשכונות. עדיף לפתוח סניף פושון בשכונה, לשלם שכ"ד זול, ולהרוויח מעט ובצנעה, בלי שופוני של שרונה.
ישראלי | 16.08.17
43.
בדיחה לא מוצלחת
נו באמת כל מי שטעם מקרון בצרפת יודע שזה אפילו לא מתקרב בארץ לרמה הזו, אז על מה משלמים 6 שקלים לעוגייה של ביס ? כבר נכתב לא פעם אודות השירות המחפיר של המקום, ואף על איכות המזון שאת רובו פשוט לא ניתן לייבא והם מנסםי ללא הצלחה לחקות אותו אבל זה לא הולך. הכתובת הייתה על הקיר ועוד עסקים רבים יסגרו בשרונה, המקום לא מסוגל להכיל מפאת היותו סגור את כמויות בוטיקי המזון שם, האווירה מחניקה וצפופה ויש בעיות של מקומות ישיבה. אין לשום אדם שפוי מה לחפש שם ועדיף לשרונה להחליף את הציביון למעט חנויות מזון והרבה חנויות לממכר של מוצרים שונים ובגדים.
דותן | 16.08.17
39.
צריך לדבר על שכירות לעסקים.
השיטה היא שיטת מצליח, כמו הברבה תחומים בארץ, או תפוס כפי יכולתך, וזה מכביד מאוד על העסקים - בודאי העסקים הקטנים. ההוצאות האלו מתגלגלות לצרכן וגם מביאים לקיצוץ בשמירה על איכות מוצרים. מדברים על שכירות דירות למגורים. צריך לדבר על שכירות לעסקים. - גם שכירות למשרדים ולחברות.
א. | 16.08.17
33.
אויש, מתוקים
בפריס, כל מאפייה מכינה אקלרים ומקרונים מעולים, אי אפשר ליפול בכלל. פודים לא יותר טובה מבראסרי שכונתית קטנה. חשבתם אולי שהכשרות דופקת את הטעם של העוגות בישראל? כיון שאסור לי מתוקים, אני מרשה לעצמי לטעום ולהתענג על עוגות רק שאני בצרפת ואיטליה. בארץ מעדיף חומוס עבודת בית בלי כימיקלים
סוכרתי לא מאוזן | 16.08.17
32.
המקום לא עבד
היינו שם. מקום לא ברור. לא מסעדה, לא בית קפה. הקינוחים מצויינים ובעיקר קנינו בדוכן ולכן מהלך נכון לסגור את המסעדה ולהתמקד במוצרי הדגל. מצד שני האיכות של המקרון שלהם היתה שנות אור מעל כל האחרים. בספק אם מפעל חיצוני יוכל לספק להם את האיכות הזאת. כשהאיכות תרד גם הדוכן יסגרו. חבל. ובורגר קינג מצויין! קחו את הזמן
יובל | 16.08.17
30.
פה זו ארץ הקופים, אנחנו הישראלים לא יותר מערבים משודרגים...
מי שרוצה להצליח פה שיפתח חומוס...לא מסעדת גורמה. פה זה לא אירופה, פה זו ארץ הקופים הישראלים הקמצנים התפרנים הרעשנים הקשקשנים המתרברבים ומסתחבקים. מדינתם של עובדי מדינה מוצצי דם ולא של יזמים. פושון עאלק...
ישראלי | 16.08.17
29.
זה היה ממילא רק עניין של זמן, כנ"ל לגבי ברגר קינג שיסגר אף הוא.
פייר בסניינו איש עסקים מצליח אבל ההימורים האחרונים לא היו מוצלחים. פושון פשוט לא מתאימה לישראלים בכלל והשטח שנלקח שם היה אדיר ויש לזה משמעויות רבות. ברגר קינג כבר הייתה בארץ ונסגרה ובסניינו הכניס אותה שוב, מהלך שגוי והכתובת על הקיר...היא לא תצליח ותסגר שוב. כנ"ל לגבי הכניסה שלו ליקבי כרמל שלא נושאת פרי. כדאי לו לצאת מכל אלו במיידי.
צ.ק. | 16.08.17
22.
אומר לכם בדיוק למה קרס (וזה לא קשור למיקום)
השירות היה ממש גרוע ברגע שצלחת אותו הסתבר לך שהמחירים גבוהים משמעותית מרשתות ישראליות אם עברת את שתי המשוכות הללו הסתבר לך שאתה משלם מחיר מאד מופרז עבור איכות מאד בינונית - למעשה קיבלת את האיכות של דוכן בוטיק סנטרל בעלות הרבה יותר גבוהה. אגב, הם לא מגרדים את האיכות של הבייקרי (מבית הבראסרי) וקצת פחות טובית מבוטיק סנטרל (והרבה ביחס מחיר איכות). לסיכום - ישראלים הם לא פראיירים וצרפוקאים הם לא קבל יעד שאפשר להתבסס עליו (ואולי כי גם הם לא פראיירים).
נוגס | 16.08.17
18.
יום עצוב - הקינוחים הכי טובים שהיו פה
ישראלים יודעים לשלם 40+ ש"ח על קינוח במסעדה. קינוח שלרוב בכלל לא מוכן במקום, אלא מגיע קנוי מקונדיטוריה, אבל מתבכיינים על מקרון מטורף ב-5 ש"ח, או אקלייר נדיר ב-16 ש"ח. באים לשרונה לקבל חוויה קולינרית, אבל רוצים לשלם מחיר של פלאפל
ביג'ו | 16.08.17
16.
ככה זה שגם למעמד הבינוני עליון נגמר הכסף
אז פעם אחת בשביל הקוריוז באים וקונים מקרון.....על זה אי אפשר לבסס עסק כשיש מעט אנשים שמרוויחים הרבה מאוד כסף, ורוב האנשים קורסים תחת נטל יוקר המחיה, זה מה שקורה, אפשר לראות תופעה דומה במסעדות בתל אביב, מסעדות כמו אורקה, מול ים, כתית, בינדלה נסגרות ובמקומן לא נפתחות מסעדות חדשות בטווח המחירים שלהן. אם המדיניות החברתית-כלכלית הזו תימשך עוד ועוד עסקים ייסגרו - הקניבליזם של הפלוטוקרטיה
שושקה החיורת | 16.08.17
13.
עוגות לא טעימות
מהתקופה הראשונה, השרות בפושון היה רע. המקום הורוד, היה לא נאה לטעם רבים ולטעמי, העוגות היו בינוניות ומטה, חלקן פשוט לא טעימות. העניין הוא שבעלים ומנהלים ושפים וקונדיטורים, חושבים שהם יודעים הכול, אז ככה זה נראה וזו התוצאה. תמיד כמובן מאשימים את המקום, את הכביש ואת הקהל.
חיה | 16.08.17
4.
האקלרים של פושון בשרונה מרקט
האקלרים של פושון, תענוג עילאי... לא היו כאלה קודם, אין עכשיו ולא יהיו כאלה... הייתי מגיע פעם בחודש ומרשה לעצמי חוויה קולינרית מהמדרגה הראשונה, ולא, אני לא פלצן, רק יודע לחיות טוב. אם זה שוק פלצנים, אל תגיע לכאן, כנראה לא מגיע לך כל התענוג הזה...
משה מרום | 16.08.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת