16. אם מישהו התעסק באפיה של עוגות "קטיפה אדומה" עוגת "קטיפה אדומה" או באנגלית Red velvet היא עוגת שוקולד שצבעה אדום ושאת הצבע ניתן לקבל בלי שימוש בצבעי מאכל. תגובה כימית טבעית בין חומץ לאבקת קקאו משנה את צבעו ומאדימה אותו. אופה | 12.09.17 (ל"ת)
12. שוקולד לבן אינו שוקולד כי הוא נעדר קקאו וגם החלב אינו עונה להגדרה המלאה; רק שוקולד מריר עם אחוז מוצקי קקאו גבוהים עונה להגדרה המלאה. כמו כן, קקאו אשר עבר Tempering (חימום) נפגעת איכותו, אבל עושים זאת כדי להשיג מראה מבריק לעומת מט מעניין | 06.09.17 (ל"ת)
11. לפני כ 5 שנים היה עוד שוקולד חדש משהו צהבהב אפור וטעים שבא לחדש וגם עליו אמרו שהוא הראשון מזה 80 שנה. לא זוכר איך קראו לו. אבל לא כל שוקולד חדש הוא סיבה לכתבה סנסציונית כזו תותי | 06.09.17 (ל"ת)
4. חלב - רעל וכאב עדיין עם התעללות. של בעלי חיים, כדור הארץ ואם השוקולד לא פייר טרייד אז גם של ילדים קטנים עינב | 05.09.17 (ל"ת)
1. לא מזמן קראתי בנשיונל גאוגרפיק שמצאו צבע חדש לא צבע טרי, צבע חדש! זה משהו שקורה פעם ב 100-150 שנה. פעם אחרונה מצאו את ירוק בקבוק. גבי | 05.09.17 (ל"ת)
חלב, מריר, לבן ו"רובי": לראשונה זה 80 שנה - יש סוג חדש של שוקולד
16 תגובות לכתיבת תגובה