24. להזהיב, להשחים, להשחיר. אפשר גם לטגן צ'יפס בסיר מים רותחים, ומה בדבר סטייק מדיום רייר שרק טבל במים רותחים כמה שניות? לא מטגנים בחמאה, אלא "עוטפים" בסוף ההכנה. מלח ופלפל מוסיפים ישר למחבת, לשמן החם, שייפתחו, ביחד עם הירקות הארומטיים. חביתה מכינים בחום בינוני, כדי שתספיק רק להזהיב ועם כמה נקודות של השחמה קלה. כל פס צריבה והצבע של הצ'יפס - זה הכל מחימצון. אז מה. לא להגזים - אם זה יוצא מר, הגזמתם... לחמם מחבת עם הכי הרבה שמן זית שאתם מעיזים. להקפיד לשפוך את הביצה למרכז המחבת, שהשמן יידחק לשולים. להטות את המחבת לכל הכוונים כדי שמה שנשאר נוזלי באמצע יכסה את מה שכבר מוצק, ולהפוך כאשר החביתה כבר גמישה. להקטין חום למינימום ולעטוף בקובית חמאה. ירקות ארומטיים מטוגנים עד להזהבה (ומלח פלפל) ולהגיש עם סלט. אפשר לאכול את זה בלי לחם. ארוחה מזינה בכ10 דקות הכנה. טפלון כבר לא מספיק טוב בשבילכם? אני הכי אוהב מחבתות עם ציפוי קרמיקה. שוואו הבשלן | 19.09.17 (ל"ת)
21. קישור למתקשים http://www.foodandwine.com/video/how-make-poached-scrambled-eggs למתעניינים: http://www.foodandwine.com/video/how-make-poached-scrambled-eggs | 19.09.17 (ל"ת)
20. אם אין ווידיאו לפחות ספקו את השם באנגלית כדי שאפשר יהיה לראות ברשת האמת שזה נראה מעניין; אני מכין חביתה על חום נמוך ועל בסיס חמאה (לא עוד שמן זית) וכך היא נשארת בהירה כפי שצריך להבדיל מחביתה שחומה שהיא בעצם מחומצנת ולא בריאה. חובבנים; Daniel Patterson | 19.09.17 (ל"ת)
19. "חדשות" יותר באזפיד מכלכלה. והשקעתם במיוחד הפעם - גם נושא הכי פשטני שיש וגם 3 פסקאות. מחר אולי תכתבו כתבה איך קושרים שרוכים בנעליים או איך מכינים שוקו. "כלכלה" | 19.09.17 (ל"ת)
7. לא תודה אני אמשיך לטגן ביצים במחבת טפלון, עם שמן זית, ללא מים. Thank you very much, אבל אני לא אוהב מים בחביתה שלי ק | 19.09.17 (ל"ת)
6. Balls or eggs? If this is the amount and kind of intelligence one needs to have in order to win a star then I rather stay stupid. A chef from San Fran says you don't add the salt prior to making the . .egg...ha.. I always add the salt as the egg starts cooking Eggie | 18.09.17 (ל"ת)
שף זוכה כוכב מישלן: תשכחו מכל מה שידעתם, זו הדרך להכין חביתה
27 תגובות לכתיבת תגובה