אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ספסרי החלומות: למה כל כך יקר לראות את מסי וביונסה מקרוב

19 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
יש אתרים כבר יותר מתקדמים כמו SeatPick
היום יש כבר אתרים יותר מתקדמים באירופה, SeatPick אתר מעולה להשוואת מחירים באירופה. יש גם את ticketswap ואת vibetickets - בעיקר להופעות, ומספקים כרטיסים אלקטרונים. ארה״ב - SeatGeek ו Stubhub אופציות מצויינות אבל שווה לנסות גם את gametime ואת tickpick - העמלות לרוב נמוכות יותר. בקיצור, עדיף לא לקנות את הבלופים של כתבות ממומנות ע״י סוכנים ישראלים.
משווה לפני שאני קונה | 10.07.19
14.
מה הבעיה בספסרות, מה זה שונה ממניות? רק לבנקים מותר להרויח?
למה מותר לחברה למכור מניה ואז היא נמכרת בשוק המניות במחיר יותר גבוהה? ולא מדובר רק על מניות אלא על כל מכשיר פיננסי שהוא, אם אני מוכר מחר נייר ששוויו כשווי מחיר כרטיס למשחק של ברצלונה זה חוקי לחלוטין. העניין הוא שהאליטות רוצות שרק הם ירויחו את הכסף ולא האיש הפשוט שקנה כרטיס שהוא לא רוצה כרגע. צריך לעשות בורסת כרטיסים ולתת לשוק החופשי לעשות את שלו.
פושע צווארון ורוד | 05.10.17
9.
המשך מתגובתי הקודמת - אין מספיק תווים :)
סטאבהאב מבצעים בדיקה יסודית (כולל אל מול האולם שבודק האם הכרטיס נסרק בכניסה ובאיזו שעה!) ובמקרה שהמוכר נמצא אשם הם לא רק לוקחים לו את הכסף של המכירה חזרה אלא גם קונסים אותו ב-20% מסך עלות המכירה - לכן אין שם כמעט זיופים. בסיטגיק/ויוידסיטס/ויהגוגו ודומיהם - אם עבדו עליך, לך חפש. נקודה אחרונה, לסטאבהאב יש התקשרות ישירה עם טיקסמאסטר, גם אם לא יודו בכך - אם תכנסו לאותיות הקטנות בתקנון האתרים תוכלו לראות זאת. לגבי טיקטמאסטר - הFan Verification שלהם (שעליו מדבר המנכ"ל בכתבה) לא שווה הרבה - לראייה, שתי הופעות שהיה להן את האלגוריתם הזה - הארי סטיילס ואד שירן בניו יורק - בשניהם ספסרים קנו מעל 70% מהכרטיסים בדקה הראשונה של המכירה. המלצה קטנה למי שלא מכיר את השוק האמריקאי - הופעות במקומות מתויירים תמיד - תמיד יהיו יקרות יותר. אם אתם רוצים לראות הופעה של אדל בניו יורק וקונים יד שנייה, יצא לכם יותר זול לקנות כרטיס לפילדלפיה, לשכור רכב ולראות שם את ההופעה (ואפילו תחסכו לילה בניו יורק). בקיצור, אם אתם קונים יד שניה, תקנו בסטאבהאב
שיר | 04.10.17
8.
seatgeek ממש לא שוברי שוק או תמימים.
התגובה הבאה מתייחסת לשוק האמריקאי בלבד: סיטגיק פשוט מפילים את רוב העמלה על המוכר ולא על הקונה בשונה מסטאבהאב. בעבר סיטגיק לקחו 10% עמלה מהמוכר וכיום העלו זאת ל-20% - יותר מרוב האתרים האחרים. מכיוון שהעמלה נופלת עליהם, המוכרים כצפוי התחילו להעלות מחירים ולכן היום ברוב המקרים סיטגיק יותר יקרה. לדוגמא אם אני מוכרת כרטיס שעלה לי 100$ ב-150$ - הרווח הסופי שלי גדול יותר בסטאבהאב ולכן כמובן שאנסה למכור שם. ההיצע בסטאבהאב בדרך כלל גם גבוה יותר מסיטגיק. והכי חשוב (מניסיון אישי) - לסיטגיק יש שירות לקוחות נוראי! אני גרה בארה"ב ולא הצלחתי ליצור איתם קשר טלפוני - רק במייל וגם אז ענו תוך 5 ימים. אי אפשר להסתמך על חברה כזו בשוק כזה, שבו אתה צריך מענה מיידי למקרה שהגעת להופעה ולא מכניסים אותך. לעומתם, סטאבהאב עונים במהירות גם בטלפון וגם במייל. הבעייתיות הגדולה באתרים האלו היא שלמערכת כזו שסוחרת במאות אלפי כרטיסים אין אפשרות אמיתית לזהות את הזיופים. גם כאן סטאבהאב מנצחת - בסטאבהאב כשאתה מוכר כרטיס אתה מכניס אשראי ואם יש בעיתיות כלשהי עם המכירה (לדוג' הלקוח התלונן שלא הכניסו אותו) - המשך בתגובה הבאה
שיר | 04.10.17
7.
כתבה חובבנית ומלאה טעויות לגבי ישראל
אין היום סעיף בחוק שמגדיר ספסרות !! אם נתקלים בספסרים ומזמינים משטרה מקבלים תשובה שזו אינה עבירה והם לא יכולים לעשות דבר. אין שום מגבלה על עמלה שמשרדי הכרטיסים ואתרי המכירות בארץ רשאים לגבות מהקהל. הייתה פעם מגבלה של 10% עמלה אך היא בוטלה. משרד בארץ יכול כמו משרד בלונדון לקחת עמלה משתנה 10-25% בהתאם לביקוש. תבואו לקופות היכל מנורה מבטחים כשיש מופע בינלאומי ותיתקלו תמיד באותם ספסרים שמוכרים כרטיסים בצמוד לשוטרים שאינם עושים דבר גם אם קוראים להם .
מרדכי  | 04.10.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת