אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הנשק החדש בקרב להוזלת הבשר: מחיר מקסימום לצרכן

4 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
אם טרם הרפורמה היה בשר טרי סביר ואני נדיב...
פתיחת השוק הובילה לייבוא של בשר סביר מינוס; וזה אומר שהגדרת מחיר מקסימלי תוביל לבשר נחות יותר. מה, נראה לכם שהיבואנים יוותרו על הרווח הענק שלהם? ומי יקבע מהו המחיר המקסימלי? הרי כבר היום יש אטליזים הדורשים 175 שקל ומעלה לאנטריקוט (אותו בקר המגודל עם תוספי מזון ואפסית מרעה) ו65 שקל לאסדו (קשתית) פשוט או בשר טחון ב-50 ק"ג. וכל מי שגר בחו"ל יודע כמה מופרכים המחירים הללו וכמה נמוכה ובלתי עקבית האיכות. לא הותרתם לי ולאחרים ברירה אלא להגדיל את צריכת בשר החזיר שגם הוא מתחיל להאמיר...מדינה אוכלת יושביה ולאחרונה משמינה מכל שמני הצמחים, הטופו, הסוכרים והפחמימות
מין הפח אל הפחת | 17.10.17
3.
בשר טהון הכי רגיש לקילקול ומשמש רשתות המבורגרים מטבלות חזק שלא ירגישו
בנוסף - האם גבינה צהובה באריזות 200 גרם עולה 15 ש"ח לאריזה או מחירה ירד ל-8 ש"ח לאריזה ? כי מחיר במעדניה של אותו סופר-דופר של תוצרת הארץ ושל תוצרת חוץ כימעט זהה, היה ונישאר. ולמה אני הצימחונית דואגת לבריאות ולכיס של קרניבורים ? נו...כשתיהיו צימחונים תבינו איך תופסים עולם כשלמות.
אף אחד | 16.10.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת